Προς το περιεχόμενο

προβλήματα με Paypal

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Flying_Dutchman και εγώ με visa electron της alpha bank και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το paypal. Ενώ είχα και το eban kai οτι χρειαζόταν. Δεν την έπερνε. Βέβαια από site του εξωτερικού απευθίας έκανα αγορές μια χαρά. Αλλά στην υπηρεσία paypal δεν κατάφερα να γραφτώ να κάνω τις αγορές μέσω της paypal :(

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατι δεν κάνεις καλα, εγω πήρα της Alpha τη χρεωστική , διάβασα τις οδηγίες κι απο εδω και στο paypal , δούλεψε μια χαρα! Τι παει να πει δεν τη δέχεται, γράφεις τα σωστά στοιχεία σου , τη διευθυνση , το τηλ. , ΟΛΑ;

Μαλιστα αν εχεις ενεργοποιήσει το web banking , βλέπεις τον αριθμό της επιβεβαίωσης (για τα 2 ευρω που σου παίρνει δοκιμαστικά) μέσα απο τις κινήσεις. ΟΥΤΕ ΚΑΝ περιμένεις το εκκαθαριστικό ουτε παίρνεις τηλ. στην τράπεζα.

Κατι δεν κάνεις σωστά , ξανα-κάντα απο την αρχή.

Δημοσ.

θα το ξαναπάρω από την αρχή, κάποια στιγμή. Ναι λογικά κάποια μ@λ..ια θα εκανα. τώρα τι, δεν ξέρω... Είχα ακούσει μετά και κάποιους γνωστούς @@ που μου έλεγαν ότι 100% το paypal δεν δέχετε visa electron... Γι'αυτό δεν το έψαξα παραπάνω...

Δημοσ.

File mou se diabebewnw oti oles oi electron visa pou exw xrisimopoihsei (Alpha, Piraeus, Cyprus) egw h filoi mou douleyoun kanonikotata eite gia sinalages apeytheias eite mesw pay-pal. Egw xrisimopoiw pay-pal.

Prosekse mono oti oi electron visa einai xrewstikes, dhladi otan kaneis agora 100 euro, prepei na ta exeis sto logariasmo sou.

Δημοσ.

Nai ennoeite kobi. Τώρα με ενημερώσατε και ξέρω πλέον ότι δέχετε το paypal visa electron. alla prin hmoun sta skotadia.

Dεν ήξερα, και άκουγα τον κάθε μ@...

Βασικά έχω κάνει κατάληψη σε ξένο post. Αυτός που το έχει δεν μιλάει και μιλάω εγώ :D

To idio problhma eixame opote 8a boh8i8ei kai autos. :)

Δημοσ.

δεν φταίει το paypal τότε αλλά οι τράπεζες και οι συμβάσεις που έχουνε. εγώ έχω μια προπληρωμένη (attica bank gift card) και δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.
egv εχω καρτεσ αναληψεως απο euroank agrotikh ethniki novabank kai alpha Mono alpha kai novabank exoun ginei dektes apo paypal

NOVABANK;;;; Χλώμο, μηπως ειναι visa κανονική (με συνδρομή);

η δική μου με νούμερο 4159-χχχχχχχχχχχχχχχχ ουτε για πλάκα δεν δουλεύει. Και το λένε μαλιστα στο τηλέφωνο θρασύτατα "τι; Θέλετε να κάνετε συναλλαγές στο ιντερνετ;;;; ΠΑΡΤΕ VISA!" . Θελουν να τους πληρώνουμε και συνδρομή λες και δεν μπορούμε να σηκώσουμε τις καταθέσεις να τις πάμε στην Alpha Bank ....

Δημοσ.
΄

Έχω και εγώ κάρτα από την ΕΜΠΟΡΙΚΗ για ανάληψη μετρητών με το σήμα VISA από επάνω. Δυστυχώς όμως δε τη δέχονται στο INTERNET πουθενά. Μάλιστα τηλεφώνησα στο help & support της εμπορικής και είπαν ότι δεν υποστηρίζονται αγορές μέσω INTERNET και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Τι ενεργοποίηση λες ότι χρειάζεται;Πως το κατάφερες αυτό;Έχεις τη χρεωστική κάρτα νέας έκδοσης (την άλλαξα πριν από μερικούς μήνες).

TIA

ΒΒ

Ναι φίλε εγώ έχω απο τις καινουριες με το τσιπάκι πάνω και το σήμα της VISA αλλα δυστηχώς δεν την δέχεται στο PAYPAL . Την δευτέρα θα μιλήσω με την τράπεζα.

Παιδιά για όσους δεν έχουν την δυνατότητα για PAYPAL πηγαίνετε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και πάρτε την προ-πληρωμένη πιστωτική attica gift card. Είναι σαν να αγοράζεις κάρτα για το κινητό σου. Και χρησιμοποιείται και στο internet

Δημοσ.

Την βρηκα τη λυση τελικα

Ειχα αγορασει ενα φορητο πριν κανα χρονο και ειχε βγει ενα καταναλωτικο δανειο απο την Πειραιως.Δηλαδη ο λογαριασμος που εχει μεσα η καρτα ειναι συνδεδεμενος με το δανειο.Πηρα την Πειραιως και μου ειπε οτι για να κανω αγορα μεσω paypal θα πρεπει να παω σε ενα καταστημα και να ανοιξω εναν καταθετικο λογαριασμο ο οποιος να συνδεεται με την ιδια καρτα.Τοτε θα μπορω να κανω κανονικα συναλλαγη μεσω paypal.Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως καταφερα και εστειλα λεφτα για να γραφτω στο betoto και σε ενα αλλο site για να κατεβασω κατι mp3.Απο την ιδια καρτα πηραν τα λεφτα.

Τεσπα , ανοιγω τον λογαριασμο και ειμαι Οκ.Ευχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

re paidia egw exw kanoniki visa k ti dexete mia xara ti vgazete electron k vlakies exete dei ti promitheia kratane? etsi k alliws egw ti xrisimopoiw 5-6 xroniat i pistotiki mou gia agores k mia malakia den exei ginei

Δημοσ.
re paidia egw exw kanoniki visa k ti dexete mia xara ti vgazete electron k vlakies exete dei ti promitheia kratane? etsi k alliws egw ti xrisimopoiw 5-6 xroniat i pistotiki mou gia agores k mia malakia den exei ginei

Μη λεμε κι οτι θέλουμε. η κανονική visa εχει συνδρομή. η visa electron χρεωστική (cash card) ΔΕΝ εχει συνδρομή!

Μιζα ομως κρατάνε και οι δυο οταν κάνεις ανάληψη απο ATM μέσω VISA (οχι ΔΙΑΣ) , οταν παιρνεις λεφτά στο εξωτερικό ή οταν αγοράζεις με δόσεις , το τελευταιο βεβαιως μονο για VISA γιατι οι electron cash cards δεν ειναι πιστωτικές.

Μιζα δεν κρατάνε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ για το paypal που συζητάμε εδω. ΜΗΔΕΝ , ZERO , NADA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...