Προς το περιεχόμενο

προβλήματα με Paypal

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες το βραδυ το πηρα απόφαση να γραφτω επιτέλους στο ebay.co.uk

Εψαχνα κατι δημοπρασιες και βλεπω το παρακάτω εικονίδιο σε πολλες απο αυτες.Αυτο που με χαροποιησε ειναι οτι στο εικονιδιο λεει οτι δεχεται visa electron.

Χτυπαω σημερα μια δημοπρασια και παω να κανω καταθεση μεσω paypal για να μου στειλει το αντικειμενο.Βαζω αριθμο καρτας και μετα λύπης μου βγαζει οτι δεν εγινε δεκτη.Παω στη βοηθεια , βαζω την λεξη visa electron και μου βγαζει τα παρακατω

What credit cards can I use with PayPal?

You can use Visa, MasterCard, and American Express to fund your PayPal payments.

Τι ***** ειναι τωρα αυτη???Αφου το εχει στο εικονιδιο γιατι μεσα δεν την δεχεται???'

ΥΓ,. Το εικονιδιο ειναι μεσα απο το ebay.Καποια λαλακια μυριζομαι οτι εχει γινει

post-19697-129062934764_thumb.gif

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω. εχω visa electron της τραπεζας κυπρου και δεν την δεχτηκε το paypal. αναγκαστηκα να βαλω την κανονικη μου πιστωτικη στο paypal για να κανω την αγορα που ηθελα. για ποιο λογο δεν εγινε δεκτη δεν ξερω μιας και δεν το εψαξα. σε αλλο site που δοκιμασα την electron εγινε δεκτη. ισως πρεπει να το ψαξουμε οντως.

Δημοσ.

Ναι ρε γαμωτο.Χαρηκα και εγω μιας και δεν εχω κανονικη πιστωτικη.Δεν μπορω να καταλαβω.Αφου λεφτα παιρνουν απο την μια και λεφτα απο την αλλη.Θα μου σαλεψει.Θελω να παρω κατι το οποιο βρηκα σε τρελη τιμη και δεν ξερω πως να το πληρωσω.Και δεν γουσταρω να βαλω πιστωτικη αλλου ατομου.Δεν ειναι να μπλεκεις με αυτα.

Δημοσ.

Την visa electron της alpha bank την χρησιμοποιω εδω και 2-3 χρονια με το paypal χωρις προβληματα. Ισως να ειναι "ζητημα" της συγκεκριμενης τραπεζας που την εχει εκδοσει.

Δημοσ.

Ωραιος.Και οταν σου ζηταει στο paypal για να κανεις την συναλλαγη και πρεπει να βαλεις ειδος καρτας εσυ τι βαζεις?Απλα VISA??Μιας και δεν γραφει πουθενα VISA ELECTRON

Δημοσ.
το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω. εχω visa electron της τραπεζας κυπρου και δεν την δεχτηκε το paypal. αναγκαστηκα να βαλω την κανονικη μου πιστωτικη στο paypal για να κανω την αγορα που ηθελα. για ποιο λογο δεν εγινε δεκτη δεν ξερω μιας και δεν το εψαξα. σε αλλο site που δοκιμασα την electron εγινε δεκτη. ισως πρεπει να το ψαξουμε οντως.

egw me visa electron ths kuprou den eixa kanena apolutws problhma me paypal

Δημοσ.

Είναι ανάλογα την κάρτα φίλε μου. Εγω με την εμπορική δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό στο paypal . :(

Δημοσ.
Για απαντησε μου εσυ που εισαι και Online.Στο πεδιο που σου ζηταει ειδος καρτας τι βαζεις?Απλα VISA??

bazeis ta noumera (16 to plh8os) pou briskontai sto mprostino meros ths kartas

kai meta bazeis ta 3 teleutaia noumera apo thn pisw meria ths kartas, kai bazeis visa

Δημοσ.

Αλλες συναλλαγες μεσω Internet που εχω κανει εχουν γινει κανονικα

( Online betting , mp3 download απο mp3sugar.com )

Δεν μπορω να καταλαβω.Θα το κοιταξω αυριο να δουμε.

Καλο σας βραδυ και επανερχομαστε αυριο με καλα νεα ελπιζω

ΥΓ. Ρε λετε να μην εχω λεφτα μεσα????Για να παω να το τσεκαρω και αυτο αυριο αν και δεν νομιζω

Δημοσ.
Αλλες συναλλαγες μεσω Internet που εχω κανει εχουν γινει κανονικα

( Online betting ' date=' mp3 download απο mp3sugar.com )

Δεν μπορω να καταλαβω.Θα το κοιταξω αυριο να δουμε.

Καλο σας βραδυ και επανερχομαστε αυριο με καλα νεα ελπιζω

ΥΓ. Ρε λετε να μην εχω λεφτα μεσα????Για να παω να το τσεκαρω και αυτο αυριο αν και δεν νομιζω[/quote']

mporeis na pas na energopoihseis to e-banking ths kuprou, nomizw einai xwris xrewsh... wste na blepeis upoloipo logariasmou kai kinhseis apo to spiti...

Δημοσ.

σε καρτα VISA ELECTRON απο τραπεζα πειραιως επειδη ηταν χρεωστικη και συνδεοτανε με 2 λογαριασμους πληρωμης εναν ανενεργο ως 1ον και εναν ενεργο ως 2ον και η τραπεζα δεν το ειχε αλλαξει μπερδευοτανε το συστημα του PAYPAL μετα την αλλαγη ολα καλα αρα για μενα ΜΙΛΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ και μετα δες αν ολα ειναι ΟΚ στο PAYPAL.

Δημοσ.
mporei i karta sas na thelei energopiisi apo tin trapeza gia na ginonte kai agores me xrisi tis xreostikis. auto ginete toulaxiston stin emporiki. gia kitaxte to

΄

Έχω και εγώ κάρτα από την ΕΜΠΟΡΙΚΗ για ανάληψη μετρητών με το σήμα VISA από επάνω. Δυστυχώς όμως δε τη δέχονται στο INTERNET πουθενά. Μάλιστα τηλεφώνησα στο help & support της εμπορικής και είπαν ότι δεν υποστηρίζονται αγορές μέσω INTERNET και δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Τι ενεργοποίηση λες ότι χρειάζεται;Πως το κατάφερες αυτό;Έχεις τη χρεωστική κάρτα νέας έκδοσης (την άλλαξα πριν από μερικούς μήνες).

TIA

ΒΒ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...