Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με explorer πριν 2 ώρες format

GIANNISPATRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπό έκανα πριν δύο ώρες format και όλα καλά εκεί που τα φόρτωσα όλα τα απαραίτητα άρχισε να μου κάνει παιχνιδάκια ο explorer βγάζοντας σφάλμα εφαρμογής δηλαδή να αποσταλεί κλπ. μερικές φορές κλείνει και ξανα ανοίγει μόνο του χώρις να βγάζει το μύνημα ,.Τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα .Δεν έχω χρόνο να ξανακάνω format !

Δημοσ.

Αν έχεις πειράξει ρυθμίσεις στο BIOS επανέφερέ τες στις default

Αλλιώς, δοκίμασε με άλλα dimmάκια μνήμης

Δημοσ.
den katafera tipota kamia allh protash ? an xanakanw format 8a ftiaxei lete ?

afou 8a tou kaneis format 8a douleuei o internet explorer.

λοιπό έκανα πριν δύο ώρες format και όλα καλά εκεί που τα φόρτωσα όλα τα απαραίτητα άρχισε να μου κάνει παιχνιδάκια ο explorer βγάζοντας σφάλμα εφαρμογής δηλαδή να αποσταλεί κλπ. μερικές φορές κλείνει και ξανα ανοίγει μόνο του χώρις να βγάζει το μύνημα ,.Τι να κάνω μου έχει σπάσει τα νεύρα .Δεν έχω χρόνο να ξανακάνω format !

gia na sou kanei sfalmata malon kapoia apo ta programata sou na eixe io.

Δημοσ.

Αφού έκανες που έκανες format, και ακόμα δεν έχεις περάσει και τίποτα φαντάζομαι, ξανακάνε ένα format, και φρόντησε να περάσεις μόνο προγράμματα που χρειάζετε. και κανενα sp2.

Τι υπολογιστή έχεις?

Δημοσ.

oxi kalo palio p4 2.4ghz , mobo eleinh sklhro maxtor(kapws etsi) 160 gb gemata ta 140 ,to exw xwrisei se duo partitions wste na kanw format sto ena,kai windows xp pro sp2 egka8istw . allh mia egkatastash pou eixa kanei apo auth thn kopia douleue kanonika den xerw ti na kanw . (anaferomai sto explorer.exe oxi internet explorer)

Δημοσ.

αφιέρωσε χρόνο...κράτα backup...ή πάρε ένα σκληρό μικρό(αν ο 80gb θεωρείται μικρός) και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και βάζε εκεί τα progs σου..μή κάνεις επιπόλαια (την πάτησα έτσι το 98)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...