Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Κατεβασα τον δισκο ενα dvd με το προγραμμα αυτο αλλα οταν παω να το γραψω σε αλλο δισκακι μου βγαζει το μηνυμα οτι :
babis-x Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Γιάννη δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο κενό δισκάκι. Μπάς και είναι προβληματικό αυτό που δοκίμασες
zavlakas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Tι δισκακι χρησιμοποιεις?? Απο την χωρητικοτητα φαινεται οτι ειναι CD-R.... ...και γιατι χρησιμοποιεις ακομα το DVD Decrypter για εγγραφη, ενω υπαρχει το ImgBurn??
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δοκιμασα διαφορες μαρκες δισκακια...Θα δοκιμασω και το ImgBurn. Με το nero και το clonedvd δεν κατορθωνει να διαβασει το προτοτυπο δισκακι.
burnin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 o logos einai oti o skliros sou exei psilotigarei. adeiase ligo xoro sto skliro kai episis kane restart
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 o logos einai oti o skliros sou exei psilotigarei. adeiase ligo xoro sto skliro kai episis kane restart Εκει που εχω ριξει το image εχω αλλα 21GB ελευθερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Το ImgBurn τα καταφερα μια χαρα.Ευχαριστω. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.