mjmj Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Εδω και χρονια κατεβαζω απο δικτυα filesharing διαφορα videos. Παντα χωρις ιδιαιτερα προβληματα, τα επαιζα κανονικα. Τωρα τελευταια, κατεβαζω διαφορα βιντεο και για πρωτη φορα, ορισμενα απο αυτα, μου λενε διαφορα για licence, και να συνδεθουν με Microsoft κλπ. Αν αρνηθω την προσβαση αλλα ακομη και αν την επιτρεψω, τελικα το video δεν μπορω να το δω. Μου κανει δε εντυπωση, το γεγονος οτι τα βιντεακια δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να εχουν καποιο κλειδωμα γιατι ειναι εντελως ερασιτεχνικα. Και εξαλλου, μιλαμε για κατεβασμα απο p2p-κοινως ελευθερα πραγματα... Anyway, τι ειναι αυτο? Εχει εγκατασταθει κατι στον υπολογιστη μου που με εμποδιζει να τα δω? Τι να κανω για να βλεπω ολα τα videos?
mxpert Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ...κατα βάση είναι σαβούρες !!! ...πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις license ...δεν γίνεται τρόπος να το "προσπεράσεις" ...
NOPSTRIM Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Stamata vre an8rope na katevazeis TSONTES!!! Eisai kai megalos stin ulikia apo oti vlepo... ][_, ([]) ][_, plaka kano Mallon einai prostasia kata tou ilektronikou egklimatos... Den ksero den perno kai orko...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ta video poy les einai prostateymena apo drm... fainetai wstoso oti yparxei tropos na blepeis tetoia video alla den eimai sigoyos oti ontws doyleyei. tespa,kane mia anazhthsh sto google xrhsimopoiontas lekseis "kleidia"...
flik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ego nomizo oti einai videakia tupou .wmv(Windows Media Video), kai einai prostateumena peripou opos einai ta wma. Oi adeies dinontai se ligous upologistes(oi protoi pou tha prolavoun nomizo). To exo pathei ki ego para polles fores me filesharing programmata. Sxedon ola ta .wmv etsi einai. Kalutera katevaze allou tupou(avi, mpeg, ktl....)
mjmj Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Ρε παιδια, δεν ισχυει το 'οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει'? Εδω παρεκαμψαν κλειδωματα dvd και ισχυρες βιομηχανιες και ενα κλειδωμα video μας κανει οτι θελει?
mjmj Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Αυτο φαινεται καλο! Για να δουμε θα κανει δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.