Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και εχει 3 ημερες μονο που το παιζω, μπορω να πω οτι το εχω μαθει καλα. ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο σκορπιος ή στα αγγλικα Sand King. επισης αλλοι heros που μου αρεσουν ειναι οι gurnero, geshrac, sniper, morphling.

παντως εγω το κοροιδευα το εν' λογω παιχνιδι και τωρα δεν μπορω να ξεκολλησω. το εχω στο σπιτι και δεν βγαινω πια εξω! οι φιλοι μου με χασανε..

και παρατηρω οτι το Warcraft ειναι απο τα παιχνιδια που εχουν παρα πολλα και καλα scenarios. εχω παιξει πολλα αλλα εκτος απο το dota και ολα ειναι εξισου ωραια. οπως το hero tower.

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ναι αλλα οταν το γραφω βγαζει καποιο μηνυμα ή οχι;

ποια αλλα Modes χρησιμοποιουνται συνηθως;

ξερω και το ar που σημαινει all random και το sh που σημαινει τον ιδιο ηρωα ολοι.

στα περισσοτερα παιχνιδια που ξεκιναω αρχιζω με 600 gold. γιατι τοσα λιγα;

Το γραφεις αφου πατησεις για το παιχνιδι start κ αφου φορτωσει ο χαρτης κ σου "βγαλει" την πιστα.

παιδια μια ερωτηση για το Omnislash. κανει ενα καθορισμενο damage ή κανει τοσο dmg οσο εχει και ο παικτης; δλδ αν παρω divine rapier και εχω και 50 dmg' date=' παω στο 300 dmg. με omnislash στο τελευταιο επιπεδο θα κανει 8 φορες απο 300 dmg;[/quote']

Το OmniSlash κανει απο 150-200 damage οτι κ να εχεις πανω σου στο τελευταιο level του ulti σου.Απλα επειδη ο χρονος μεταξυ των hits του omnislash ειναι γυρω στο 1 second προλαβαινει ο ηρωας(Υurnero) να ριξει κ κανονικο melee hit με το αναγραφομενο damage.Αρα σε αυτη την επιθεση ενεργει το divine rapier σου.Στα blinks του omnislash το damage ειναι προκαθορισμενο.

Διαβασε κ λιγο απο το http://forums.dota-allstars.com.Εγω εκει ξεστραβωθηκα.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

παιδια τι γινεται στο forum του dota; περιπου στις 2500 hero suggestions αναλυτικα το καθενα με εικονιδια για τα skills και τον ηρωα. και απ' ολα αυτα στο dota ζητημα ειναι αν θα μπουν εστω και 5. μα καλα, τρελοι ειναι;

http://forums.dota-allstars.com/index.php?showforum=247

Δημοσ.

Οχι ρε συ.Απλα ειναι φιλοδοξοι.Αν διαβασεις αρκετες απο τις προτασεις δεν εχουν μελλον γιατι δεν ειναι πρωτοτυπες ή γιατι ειναι imbalanced.Μην κοιτας μονο την ωραια εμφανιση.Βασικα οι τελευταιοι ηρωες που μπηκανε ηταν γιατι ηταν σχεδον τελειωμενοι.Ο "τσεκουρακιας" οπως τον λεω εγω ειχε μεχρι κ τα spell του ετοιμα στην προταση δημιουργιας του.Ηταν ενα μεγαλο +.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Για να πούμε λίγο κάτι στα παιδιά που θέλουν να παίξουν warcraft ΧΩΡΙΣ original key.

Το μόνο που θέλετε είναι το Warcraft III ΜΑΖΙ με το expansion Frozen Throne εγκατεστημένα στην έκδοση 1.20 και πάνω και το ανάλογο patch από το site http://www.eurobattle.net/

Έχω βρει 4-5 Έλληνες μέσα, αν είναι κανείς που παίζει κάθε βράδυ 1-5 ας το πει να βρισκόμαστε. Το Battle.net έχει feature που σου λέει πότε κάνει log-in οποιοσδήποτε είναι στη friend list.

Επίσης, όσοι θέλουν να μάθουν το παιχνίδι, http://forum.dota-allstars.com και πολλά -arem παιχνίδια!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Pedia den exo katalavei kala!!! Yparxei kanas official an mporie as dosei kana link na doume ti peze iego exo ke ta 2 authentika alla den exo patchakia ke tetia!!! Kapios na me help ti prepei na kano!!!

log in στο battlenet :-D

Δημοσ.

ρε c είναι απλά τα πράγματα.αφού έχεις κάνει install και τα 2 warcraft (roc και tft)με τα αυθεντικά cd-key,πατάς το κουμπι που λέει battlenet.θα σου κάνει τα απαραίτητα updates και μετά θα σου βγάλει να βάλεις έναν κωδικό και ένα password.απο κάτω σου έχει για να φτιάξεις καινούργιο account.μόλις φτίαξεις συνδεέσε στο bnet και πηγένεις στο custom games.

εκεί θα σου βγάλει μια λίστα με ονόματα απο games.εσύ θα ψάξεις να βρείς κάποιο που να λέει dota 6.33b(ή κάποια άλλη έκδοση)και θα μπεις μέσα...

Δημοσ.

ρε συ, αγορασε το αυθεντικο! εγω το πηρα 40 ευρω μαζι με το expansion, αλλα το εχω βρει και με 20 ευρω. αξιζει 100% τα λεφτα του!! εγω απο τοτε που το πηρα εχω κολλησει στον υπολογιστη!

Δημοσ.

Re si tiflos eise??? Original ta pira ke ego des to pio pano!!!

μετά θα σου βγάλει να βάλεις έναν κωδικό και ένα password.απο κάτω σου έχει για να φτιάξεις καινούργιο account.

]_(o)]_

Δημοσ.

τιποτα :P

θελεις να παιξεις dota; αν ναι, τοτε πανε στο http://www.getdota.com κατεβασε το scenario και βαλε το στον φακελο maps/scenario του frozen throne. μετα πανε battlenet και κανε απο εκει μεσα account. μετα κανεις log in και πας custom game. κανε filter να σου βγαζει μονο τα scenario games και πορωσου στο dota και σε αλλα δεκαδες απιθανα scenarios! εχει μερικα πολυ καλα οπως το Yu Gi Oh TD και το Vampirism.

συνηθως τα ελληνικα καναλια ειναι της μορφης gg(αριθμος) πχ gg567. μπορεις να κανεις και εσυ βεβαια create!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...