lefterisv Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 den yparxei wood aplws einai syndiasmos antikeimenwn apo katw soy leei poia antikeimena xreiazontai gia na ftiaxtei.phgaine k dw gia na katalaveis ti soy lew http://www.dota-allstars.com/items.php
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 μαλιστα. αυτα που λεει level 1, level 2 κτλ τι ειναι; δλδ στο ενα μαγαζι πουλαει αντικειμενα μονο για human, στο αλλο μονο για Orc κτλ; και πως θα ξερω τι level εχω εγω;
lefterisv Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 perneis ta panta apo opoiodhpote magazi arkh na xeis gold....phgene edw tha se vo8hsh akomh perissotero http://www.dota-allstars.com/recipes-6.33.pdf
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 δλδ τα human recipes δεν αναφερονται στους human heros; ή δεν λειτουργουν καλυτερα με αυτα;
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 απ' οτι εχω καταλαβει η ουσια ειναι να φας τον αλλο hero πολυ γρηγορα την πρωτη φορα. μετα θελει 1 λεπτο για να ξαναβγει και μεχρι τοτε εχεις παρει +1,2 level. ποιον ηρωα μου προτεινετε να παρω για αυτη την δουλεια; επισης ειναι καλυτερα range hero ή melee hero; και hero με μαγικα ή με skills που δινουν ποντους σε επιθεση και βαζουν poison,stun κτλ; δλδ warrior ή mystical; μιλαω για παιχνιδι 1vs1. και ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος αντικειμενων που μπορω να αγορασω απο την αρχη ωστε να καταφερω να τον σκοτωσω ευκολα την πρωτη φορα οταν ειμαστε 1,2 level ο καθενας.
christos_0b Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 απ' οτι εχω καταλαβει η ουσια ειναι να φας τον αλλο hero πολυ γρηγορα την πρωτη φορα. μετα θελει 1 λεπτο για να ξαναβγει και μεχρι τοτε εχεις παρει +1,2 level. ποιον ηρωα μου προτεινετε να παρω για αυτη την δουλεια; επισης ειναι καλυτερα range hero ή melee hero; και hero με μαγικα ή με skills που δινουν ποντους σε επιθεση και βαζουν poison,stun κτλ; δλδ warrior ή mystical; μιλαω για παιχνιδι 1vs1. και ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος αντικειμενων που μπορω να αγορασω απο την αρχη ωστε να καταφερω να τον σκοτωσω ευκολα την πρωτη φορα οταν ειμαστε 1,2 level ο καθενας. 1ον)Οποτε κ να τον φας το "respawn time" ειναι αναλογο με το lvl του. 2ον)Τα μαγαζακια ειναι τα 4 με απλα "σκετα" αντικειμενα που δινουν σχετικα μικρη βοηθεια αλλα καλη για την αρχη.Ενα "special" με πολυ καλα αλλα ακριβα αντικειμενα και ακομα αλλα 4 απο lvl1-4(καθε lvl item κ καλυτερο) που παρεχουν συνταγες με συνδιασμους αντικειμενων(απλων κ special). 3ον)Καλυτερα να κανεις την "κοτα" στα 3-4-5 πρωτα lvls κ να μαζευεις gold.Ενα "must" αντικειμενο για σχεδον ολους ειναι το "power treads"(lvl1 συνδιασμος boots of speed k gloves of haste).Τωρα απο εκει κ περα ειναι αναλογα με το "basic attribute" του ηρωα σου(inteligence,strengh κ agility). Βεβαια για να σε βοηθησω λιγο ενα καλο αντικειμενο κ για str k agi ηρωα ειναι το "sange&yasha" (lvl3 συνδιασμος 2χlvl2 αντικειμενων "sange" + "yasha" τα οποια γινονται με αλλους συνδιασμους με την σειρα τους...) Κανοντας 3-4 φορες(σε διαφορετικα παιχνιδια) "sange&yasha" θα μαθεις πως λειτουργει το "συστημα",μετα διαβαζεις τι δινουν τα αλλα αντικειμενα κ αποφασιζεις(δες κ κανα απο τα forums στο http://www.dota-allstars.com ). Αφου μαθεις τα αντικειμενα καλα,θα μπορεις πλεον να αναπτυσεις την δικη σου στρατιγικη αναλογα με την ροη του παιχνιδιου). ΥΓ:Βαριεμαι να εκσηγησω περισσοτερα,κατσε κ παικσε λιγο κ διαβασε κ κανα forum(μην βαριεσαι ακομα μαθαινεις )
Luxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 το gem of true sight τι ακριβως κανει; το πηρα, αλλα δεν βλεπω καποιο effect. οσο αφορα τον gurnero, το omnlislash οταν πχ βρισκεται μονο ο hero τον βαραει 3,5,8 φορες αναλογα το level ή μονο ενα χτυπημα σε καθε unit;
Str Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 gia to gem... iparxoun characters pou einai stealth...(vlepe ton sixameno rikimaru) kai einai aoratoi(gia ligi ora) mexri na se xtipisoun sinithos... me agto tous vlepeis... exei ena kako omos pou prepei na prosekseis... an pethaneis...PEFTEI to gem kai paei to gold pou ksodepses gia na to agoraseis
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 δεν μπορω να καταλαβω πως θα βαλω τα Modes. πχ γραφω -ap αλλα δεν γινεται τιποτα. το γραφω στο chat οταν εχω κανει create. το easy mode τι κανει;
Xvipes Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 όταν γράφεις -ap σημαίνει all pick δλδ μπορείς να πάρεις ήρωες και απο τις αντίπαλες ταβέρνες.το easy mode σημαίνει ότι ο ήρωας πέρνει περισσότερο xp και gold και τα towers χάνουν πιο εύκολα=το game τελειώνει πιο γρήγορα... για να τα έχεις κ τα 2 μαζί στην έκδοση 6.33 γράφεις -apem στο chat(πριν ξεκινήσει το game να δεις ότι είσαι στην πρώτη θέση,αλλιώς πρέπει αυτός που είναι στην πρώτη θέση να γράψει το mode του παιχνιδιού)
Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 ναι αλλα οταν το γραφω βγαζει καποιο μηνυμα ή οχι; ποια αλλα Modes χρησιμοποιουνται συνηθως; ξερω και το ar που σημαινει all random και το sh που σημαινει τον ιδιο ηρωα ολοι. στα περισσοτερα παιχνιδια που ξεκιναω αρχιζω με 600 gold. γιατι τοσα λιγα;
christos_0b Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Πρεπει να εισαι στην θεση #1(μπλε) για να διαλεκσεις mode. Ο yunero κανει το ulti 3-5-8 φορες παντα αλλα αμα ειναι 3 units κοντα θα ρικσει 1 στο καθενα η 1 στο ενα 2 στο επομενο καμια στο τελευταιο κλπ.Οποτε το χρησιμοποιεις μονο πανω σε hero κ αυτο οταν δεν ειναι αλλα units κοντα.
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 παιδια μια ερωτηση για το Omnislash. κανει ενα καθορισμενο damage ή κανει τοσο dmg οσο εχει και ο παικτης; δλδ αν παρω divine rapier και εχω και 50 dmg, παω στο 300 dmg. με omnislash στο τελευταιο επιπεδο θα κανει 8 φορες απο 300 dmg;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα