Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παιζω απειρο dota.Αλλα μενω οσαν φοιτητης Ξανθη κ κατεβαινω Αθηνα γιορτες.Οτι θελεις ρωτα κ θα σου απαντησουμε οσο μπορουμε.Εγω μπαινω με το ιδιο Nickname κ στο Battle.Net.Ask and we will be answering.

Τα σέβη μου

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά κι εγώ τώρα άρχισα,έχω παίξει περίπου 7-8 παιχνίδια.Επειδή την πρώτη φορά που έπαιξα πήρα τον Dragoknight και τον συνήθισα παίρνω συνέχεια αυτόν.

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλό ήρωας και τι πράγματα είναι καλό να του αγοράζω?

Δημοσ.

Μμμμ.Dragon Knight ειναι αρκετα ευκολος χαρακτηρας.Θα παρεις μια φορα το 2ο spell του κ μετα θα πηγαινεις 3-1-3-1-3-4-3-1-1-stats κ στο τελος ξανα το 2ο.Παρτου για αρχη ενα ring of health αφου παρεις boots κ μετα καντο ring of health perseverence.Μετα πας βουρ για damage π.χ. satanic,monkey king bar,buriza κ πρεπει οπωσδηποτε μεχρι το level 16 να εχεις παρει ενα hyperstone για να βαρας γρηγορα κ να παγωνεις τα παντα με το ultimate σου.Αυτα.Οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

@GT: na se vrw battle.net ws gt1807 i ws ultra-noob?

Genikws psaxnw neous paiktes sto game i atoma me parees pou mporoun na anteksoun ena noob stin omada gia na ma8ainw. Oso gia to bnet apo spiti xlwmo to kovw. De mou eftane i a8lia 384 (me to lag) exw kai tous allous me 30 p2p na mou lene: ti 8a kopsoume emeis tis douleies mas gia tis mlkies games sou?

Den eprepe na tous exw anoiksei ta ports

Δημοσ.

Βαλε με στο friendlist σου σαν GT1807 κ πες μου nickname να σε βαλω εγω.Μαλλον σημερα το βραδυ θα μπω.Σχεδον καθε βραδυ μπαινω μετα τις 12.Δεν χρειαζονται 100 ατομα.Κ 2 αμα θες παιζουμε με αλλους 2 κ σου μαθαινω σιγα σιγα.Αν χασουμε δεν πειραζει παιχνιδι ειναι.Μην μασας.Περιμενω.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

GT1807,αυτά τα 3-1-3-1... που μου είπες τι είναι?Αυτά τα πράγματα που μου είπες δεν τα ξέρω αλλά θα τα ψάξω όταν ξαναπαίξω.

Δημοσ.

Οι αριθμοι εχουν να κανουν με τις ιδιοτητες(spells) του ηρωα σου.1 ειναι το πρωτο κ 4 ειναι το ultimate σου.Stats ειναι οι κιτρινοι σταυροι.Magina απεναντι σε οποιοδηποτε melee ζωο(με πολλα hp) τρωει αρκετο ξυλο.Για mortred θα συμφωνουσα αλλα εχω μια ενσταση γιατι ανεβαινει δυσκολα.Ειπαμε trollaki ή ακομη καλυτερα sniper κ ξερο ψωμι.

Τα σέβη μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι σας εχει πιασει ολους με το dota. εχθες εμαθα και εγω τι ειναι αυτο το περιφημο dota, μονο και μονο απο περιεργεια. τα επαιξα.. και εγω νομιζα οτι θα ηταν καποιο καλο στρατεγυ modification. εναν ηρωα διαλεγεις μονο και ολα τα αλλα εινια αυτοματα!! που ειναι η δυσκολια του παιχνιδιου;

επαιζε ενας ξαδερφος μου σημερα σε ενα net cafe dota και παω και του λεω αν θελει να παιξουμε ενα διπλο στο frozen thone. και μου λεει :

-Τι ειναι αυτο;

-Strategy, του απανταει ο διπλανος του.

-Δεν ξερω να παιζω, μου λεει.

ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!

δεν κατηγορω το dota, αφου και εγω τωρα κατεβαζω το frozen throne για να δοκιμασω και το dota, απλα δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκεται. παντως εχθες που ξαναεγκατεστησα το warcraft μετα απο κατι χρονια μου αρεσε παρα πολυ και μπορω να πω οτι πορωθηκα! ( εχουμε και πανελλαδικες σε 6 ημερες!! )

επισης παρατηρω οτι ακομα και στο Normal επιπεδο, ειναι πολυ δυσκολο για να νικηθει ο υπολογιστης. καμμια στρατηγικη υπαρχει; ισως φταιει οτι αρχισα να παιζω απο εχθες. μαλλον θα το παιζω στο ευκολο επιπεδο, μεχρι να συνηθισω.

Δημοσ.

Το dota ειναι RPG κ μαλιστα MMO της μιας ωρας.Για αυτο ειναι ωραιο.Στηνεις τον ηρωα σου οπως τον θες κ τον εκπαιδευεις κ το παιχνιδι εχει τελειωσει σε μια ωρα(ενταξει ορισμενα παιχνιδια κρατανε κ περισσοτερο).Για αυτο πουλαει τοσο πολυ.Για αυτο το παιζουν τοσοι πολλοι.Ειναι σαν το cs για το Half Life.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Παιδιά για τον Zeus μπορείτε να μου προτείνετε τι να παίρνω?Και μήπως ξέρει κανείς τι κάνει η τρίτη του ability?

Δημοσ.
Παιδιά για τον Zeus μπορείτε να μου προτείνετε τι να παίρνω?Και μήπως ξέρει κανείς τι κάνει η τρίτη του ability?

μην πέρνεις Zeus !!!φιλική συμβουλή.μετά τα 16 δεν κάνει τπτ,μόνο KS.

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα απαντήσει κανένας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...