PaokToTheBone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δεν νομίζω ότι κανένας ήρωας από early μέχρι late game είναι auto-attack. Αυτό μπορεί να στο αποδείξει εύκολα μια κόντρα apomsh με τον ένα από τους 2 να κάνει ηθελημένα auto attack. Το ότι ένας Nevermore μπορεί να farm πολύ πιο εύκολα από έναν Zeus για παράδειγμα το καταλαβαίνω αλλά και πάλι με auto attack μένεις πίσω... To auto attack δεν υπαρχει ουτε στο early ουτε στο late για κανενα λογο.Οχι μονο για το farm αλλα για να κανεις ελεγχομενο push μπλα μπλα μπλα... Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς με το lane control. Eννοείς να μπορεί κάποιος να επιτίθεται και να αμύνεται με τέτοιο τρόπο ώστε μην είναι πίσω σε σχέση με τα lvl του αντιπάλου του, να βοηθάει τους mates του και να pusharei καλύτερα από τον αντίπαλο; τα λεει το link το οποιο παραθεσε ο psycho warhead, αλλα lane control με λιγα λογια ειναι απο το να ξερεις να φαρμαρεις στο lane ,να μην δεχεσαι gang η να αφηνεις τους αντιπαλους που εχεις στο lane να πανε για gang και σιγουρα να μην αφησεις τον αντιπαλο να φαρμαρει με denies/harass,και γενικα σε μαχες να μπορεις να "κρατας τους αντιπαλους ετσι ωστε να μην μπορουν να σε δειρουν.(hex stun silence μπλα μπλα μπλα.) Συγκεκριμένα ο SF για μένα πρέπει να παίζεται και carry και solo mid μόνο! Ποιος θα τολμήσει να τον παίξει support και δεν θα τον "γλεντήσουν" σε late game; Και γενικά το carry κάνει farm μέχρι να ντυθεί αυτό επειδή αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του, damage dealer, να σκοτώνει δηλαδή όσο περισσότερους αντιπάλους μπορεί στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Ειδικά, εγώ και πολλοί σαν εμένα που παίζουν battle net πιο πολύ παίζουν πάντα σαν carry ασχέτως αν δεν είναι οι μοναδικοί στο team τους που το κάνουν αυτό απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον "άγνωστο" συμπαίχτη σου που δεν ξέρεις ούτε πως παίζει ούτε πως θα αντιδράσει υπό συνθήκες πίεσης (π.χ.gang). Δεν θα μπορουσες να περιγραψεις καλυτερα την νεοτροπια του publicka,χωρις να θελω να σε προσβαλλω.Σιγουρα δεν θα παιξει κανεις support τον nevermore αλλα εμενα η ενσταση μου στο προηγουμενο post ηταν στο οτι ολοι θελουν να παιζουν carry γιατι "παίζουν πάντα σαν carry ασχέτως αν δεν είναι οι μοναδικοί στο team τους που το κάνουν αυτό απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον "άγνωστο" συμπαίχτη σου που δεν ξέρεις ούτε πως παίζει ούτε πως θα αντιδράσει υπό συνθήκες πίεσης (π.χ.gang)." Ε και ο καλυτερος να εισαι αν δεν υπαρχει team οσο ξυλο και να δεινει ενα carry το game δεν περνεται ευκολα.Λιγες ειναι οι φορες που ενα ατομο εχει παρει match.(Δεν μιλαω για publick/eleos/nol και τα λοιπα αστεια.) Αν δεις replay η καλυτερα παιξεις σε ενα καλο καναλι θα δεις οτι την πιο πολυ δουλεια την κανουν οι "τσιροι" και στο τελος οι τσιροι με το lane control βοηθουν το carry που πλεον εχει ντυθει να κανει το dps.Συμφωνω οτι οταν το pick σου εχει βαρυ carry οπως ο sf θα πρεπει να φαρμαρει πολυ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μεχρι να φαρμαρει δεν θα ειναι στο παιχνιδι.Φαντασου με αυτο που λες οτι σε ενα team μπορει να παιξουν και 3α carry γιατι ο κα8ενας νομιζει η θελει να παιξει τον ηρωα που θα παρει το game.Σε ενα καλο καναλι μπορει να τυχεις σε randoma που δεν ειναι και τοσο καλος παιχτης αλλα τα βασικα τα ξερει και δεν γινεται αυτο το μπαχαλο του publick. Tέλος, ένα video για όλους εσάς για να απολαύσετε μερικές μοναδικές στιγμές Dotas...: Για μενα κορυφαιο ειναι το στιγμιοτυπο του meepo.Αν και εχω σταματησει αρκετο καιρο να παιζω competitive dota υπαρχουν videakia που ειμαι και εγω μεσα.Αν βρω κανενα ξεχασμενο θα ποσταρω.
NinjaMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Για μενα κορυφαιο ειναι το στιγμιοτυπο του meepo.Αν και εχω σταματησει αρκετο καιρο να παιζω competitive dota υπαρχουν videakia που ειμαι και εγω μεσα.Αν βρω κανενα ξεχασμενο θα ποσταρω. Ακόμα περιμένω να δω videaki σου, φίλτατε! Psycho_Warhead καταρχήν ευχαριστώ που ανέβασες το συγκεκριμένο dota movie, Sneaky World III, γιατί καταρχάς χάρηκα που είδα επιτέλους ένα πολύ καλό βίντεο από Έλληνες παίχτες (το τονίζω) διότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειαζόμασταν μια τονωτική "ένεση" και γενικά τα μόνα που έχω βρει ως τώρα που αξίζουν να τα δεις και έχουν υψηλό επίπεδο είναι αυτό και το movie Arkana από έναν επίσης καλό παίχτη, τον Maestro. Έχω να σου κάνω 2 ερωτήσεις: α)Αναρωτιέμαι, είσαι μήπως κάποιος από τους Bandit, just)killer a.k.a. Ιωάννης Μαργιέτης (παίζει competitive dota μαζί με τον don στην F|five|), Sneaky, x-don.shukuchi; β)Ποια είναι η γνώμη σου για τον sogovegeta a.k.a. Βαγγέλης; PaokToTheBone εδώ θα ήθελα και την δικιά σου γνώμη. (Νομίζω τώρα παίζει dotalicious με το name MYM]eBriZeiS αλλά δεν είμαι σίγουρος, απλά ξέρω ότι και αυτόν τον λένε Βαγγέλη και είναι πολύ καλός παίχτης). Α, και φυσικά μην ξεχάσω το βίντεο του Maestro: http://www.youtube.com/watch?v=prqom90WsHM&feature=youtu.be
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εχει καιρο που σταματησα να παρακολουθω το insomnia.Και ειχα ξεχασει για το videaki. Ο sogoveggeta δηλαδη ο Βαγγος,οντως ειναι πολυ καλος παιχτης.Τον ξερω απο εποχη gdb που ηταν admin και παιζαμε κατι 5αδες garena κτλ. Για τον Βαγγο εχω να πω μονο καλα λογια,αλλα οχι μονο για το skill του.Ηταν παντα mannered δηλαδη δεν θα ειρωνευοταν η θα την ελεγε σε καποιον παρα θα επαιζε το game του. Ζοριζοταν καμια φορα αλλα και παλι ηταν χαβαλες. Τωρα δεν ξερω αν παιζει ακομα εχω καιρο να μπω σε οποιοδηποτε σοβαρο καναλι.Παιζω με κατι φιλους που και που nol και eleos στα bot της nol απλα για να σκοτωσουμε καμια ωρα. Το επιπεδο σε αυτα τα publick ειναι παρα μα παρα πολυ χαμηλο αλλα φαντασου οτι πλεον ειμαι μονο για εκει,γιατι εχω να παιξω σοβαρο game γυρω στα 3α χρονια,ισως και παραπανω. Τωρα για τον cnt.maestro και το video αυτο δεν εχω να σχολιασω κατι. Αν ειναι ο maestro.d3mo η καπως ετσι απλα δεν ειναι καλος παιχτης.Παιζει σε αυτα τα publick που προειπα και νικαει παιδια που δεν εχουν παιξει ποτε dota σε ενα καναλι για να μαθουν τα βασικα. Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος,οποτε τα λεω αυτα με επιφυλαξη.Και τζαμπα βαζει στο name του το d3mo που καποτε ειχαν απο τις πιο καλες ελληνικες ομαδες. Προφανως δεν ειμαι ο nedrapter. http://www.youtube.com/watch?v=-TNQOI4A_9Y αλλα ειμαι και εγω μεσα σε αυτο το video.Προφανως δεν δειχνει εμενα να κανω κατι,αλλα ειναι το μονο που μπορω να θυμηθω πως να το βρισκω στο youtube γιατι κοροιδευαμε τον ned με αυτο το video. ψαχνω και στο esl αλλα η ομαδα μας πουληθηκε και δεν ξερω αν εχουν μεινει τα posts.
NinjaMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα μπορουσες να περιγραψεις καλυτερα την νεοτροπια του publicka,χωρις να θελω να σε προσβαλλω.Σιγουρα δεν θα παιξει κανεις support τον nevermore αλλα εμενα η ενσταση μου στο προηγουμενο post ηταν στο οτι ολοι θελουν να παιζουν carry... Ε και ο καλυτερος να εισαι αν δεν υπαρχει team οσο ξυλο και να δίνει ενα carry το game δεν περνεται ευκολα.Λιγες ειναι οι φορες που ενα ατομο εχει παρει match.(Δεν μιλαω για publick/eleos/nol και τα λοιπα αστεια.) Αν δεις replay η καλυτερα παιξεις σε ενα καλο καναλι θα δεις οτι την πιο πολυ δουλεια την κανουν οι "τσιροι" και στο τελος οι τσιροι με το lane control βοηθουν το carry που πλεον εχει ντυθει να κανει το dps.Συμφωνω οτι οταν το pick σου εχει βαρυ carry οπως ο sf θα πρεπει να φαρμαρει πολυ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μεχρι να φαρμαρει δεν θα ειναι στο παιχνιδι.Φαντασου με αυτο που λες οτι σε ενα team μπορει να παιξουν και 3α carry γιατι ο κα8ενας νομιζει η θελει να παιξει τον ηρωα που θα παρει το game.Σε ενα καλο καναλι μπορει να τυχεις σε randoma που δεν ειναι και τοσο καλος παιχτης αλλα τα βασικα τα ξερει και δεν γινεται αυτο το μπαχαλο του publick. Τωρα για τον cnt.maestro και το video αυτο δεν εχω να σχολιασω κατι. Αν ειναι ο maestro.d3mo η καπως ετσι απλα δεν ειναι καλος παιχτης.Παιζει σε αυτα τα publick που προειπα και νικαει παιδια που δεν εχουν παιξει ποτε dota σε ενα καναλι για να μαθουν τα βασικα. Δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος,οποτε τα λεω αυτα με επιφυλαξη.Και τζαμπα βαζει στο name του το d3mo που καποτε ειχαν απο τις πιο καλες ελληνικες ομαδες. θα σου αποδείξω, όχι με λόγια αλλά με πράξεις και συγκεκριμένα με κάποια dota clips που φτιάχνω, ότι ένα άτομο που είναι έμπειρος (και όχι μ@λ@κίες) μπορεί να κερδίσει ένα game μόνος του, <<δεν μιλαω για publick/eleos/nol και τα λοιπα αστεία>>. Ακόμη και competitive dota αν κοιτάξεις, μέσω του www.gosugamers.net για παράδειγμα, θα δεις ότι στατιστικά τα carry κερδίζουν μόνα τους το game σε ποσοστό όχι και τόσο μικρό όσο νομίζεις. Στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο το σχόλιό σου το ομολογώ. Όμως μετά σκέφτηκα... κανείς δεν ξεκινάει από high skilled ή pro χωρίς να έχει νιώσει τα public games στο πετσί του, οπότε από αυτή την άποψη ναι είμαι publickas, από εκεί ξεκίνησα, εκεί έμαθα και χαίρομαι που έφτασα στο επίπεδο που έχω φτάσει σήμερα έτοιμος πια να αφήσω την "υπογραφή" μου με το βίντεο που ετοιμάζεται και να αφήσω μετά τον κόσμο της dota μια και καλή. Μόνη εξαίρεση στο παραπάνω είναι εάν κάποιος κάτσει και λιώσει με τα botakia της dota προτού αρχίζει να παίζει κανονικά με άλλους παίχτες όπου εκεί σίγουρα δεν ξεκινάει από το 0, αλλά από κάτι πολύ καλύτερο. Πέρα από αυτό, δεν ξέρω αν ο cnt.maestro=maestro.d3mo αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Ίσως επειδή και εγώ έχω σταματήσει να παίζω πια σοβαρά games. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι στο video του, το οποίο είναι από τις ελάχιστες ελληνικές αξιοπρόσεχτες προσπάθειες στον χώρο προβολής του ηλεκτρονικού αθλητισμού (ή αλλιώς gaming ) και συγκεκριμένα στην dota, είναι καλός. Γιατί τελικά αυτό είναι που έχει σημασία, η στιγμή... Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν είχα μπει garena ή dotalicious που ήμουν στο κατώτατο level σαν νέος παίχτης και έπαιζα με κάποιους τυπάδες με τρελά stats οι οποίοι λέγαν στο chat "πάλι 20λεπτο game θα είναι... κτλ." και ενώ πολλές φορές έχανα πάντα κρατούσα το game 1 ώρα και πάνω και πάντα έβλεπα τους αντιπάλους μου στο τέλος να γράφουν gg=good game. Βέβαια κάποιες φορές είχα ακούσει και σχόλια όπως: "Βρε μ@____σμενο μπήκα σε ένα game να χαλαρώσω και εσύ το έχεις πάρει στα σοβαρά","Δες εδώ game που μας έκατσε πρωί-πρωί","Κλείσε το maphack ρε αλβανέ" και άλλα κορυφαία τα οποία μπορείς να έχεις την ευκαιρία να τα συναντήσεις μόνο στα public κατά κόρον. Τέλος πάντων, δεν συνεχίζω γιατί δεν θα μπορώ να σταματήσω μετά και θα κάνουμε μια συζήτηση πολλών σελίδων. Κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά που γράφω μου βγαίνουν να τα πω επειδή όσο να'ναι ένας dota movie maker πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή και μοναξιά για να καταφέρει το αποτέλεσμα που θέλει και να ησυχάσει μετά. Αυτά...! Μην ξεχάσω: α)Πες μου το πιο πολυχρησιμοποιημένο name σου στην dota. β) Ο Psycho_Warhead πέθανε; γ)Μην νομίζεις και εγώ δεν παρακολουθώ τόσο συχνά το insomnia όσο παλιά, εδώ είδες πόσο καιρό έκανα να σου απαντήσω, 3 μήνες σχεδόν . Απλά ήθελα να κάνω κουβέντα με έναν old school παίχτη και χαίρομαι για αυτό.
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 θα σου αποδείξω, όχι με λόγια αλλά με πράξεις και συγκεκριμένα με κάποια dota clips που φτιάχνω, ότι ένα άτομο που είναι έμπειρος (και όχι μ@λ@κίες) μπορεί να κερδίσει ένα game μόνος του, <<δεν μιλαω για publick/eleos/nol και τα λοιπα αστεία>>. Ακόμη και competitive dota αν κοιτάξεις, μέσω του www.gosugamers.net για παράδειγμα, θα δεις ότι στατιστικά τα carry κερδίζουν μόνα τους το game σε ποσοστό όχι και τόσο μικρό όσο νομίζεις. Στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο το σχόλιό σου το ομολογώ. Δεν μπορει κανενας σε σοβαρο game tvt (team vs team) να παρει το game μονος του.Ψαξε στο http://www.gosugamers.net/dota για match οπως DTS vs e-home και θα δεις εκει την δουλεια των τσιρων.Οι τσιροι κραταν το game στο early και αφηνουν το carry να φαρμαρει.Επισης σε battle/gang τι να κανει το carry αν δεν υπαρχει ground control. Ποιο σχολιο σου κακοφανηκε?Εχω καιρο ειπαμε να παρακολουθησω το thread και τα ψιλο εχω ξεχασει. Ό μως μετά σκέφτηκα... κανείς δεν ξεκινάει από high skilled ή pro χωρίς να έχει νιώσει τα public games στο πετσί του, οπότε από αυτή την άποψη ναι είμαι publickas, από εκεί ξεκίνησα, εκεί έμαθα και χαίρομαι που έφτασα στο επίπεδο που έχω φτάσει σήμερα έτοιμος πια να αφήσω την "υπογραφή" μου με το βίντεο που ετοιμάζεται και να αφήσω μετά τον κόσμο της dota μια και καλή. Μόνη εξαίρεση στο παραπάνω είναι εάν κάποιος κάτσει και λιώσει με τα botakia της dota προτού αρχίζει να παίζει κανονικά με άλλους παίχτες όπου εκεί σίγουρα δεν ξεκινάει από το 0, αλλά από κάτι πολύ καλύτερο. Σιγουρα κανεις δεν ξεκιναει παιχταρας.Εγω ποτε δεν θα αποκαλουσα τον ευατο μου παιχταρα αλλα ημουν σε πολλα tour μεσα στην 3αδα και η ομαδα την οποια ημουν επαιζε συνεχως σε tour μεχρι τα finals.Σιγουρα δεν τα ηξερα απο την αρχη ολα,αλλα εμαθα με παρεα lan σε καποια καναλια safelisted κτλ.Σιγουρα θα εχω ακουσει μπινελικι οταν αρχισα να παιζω.Αυτο με τα botakia ειναι απλα λαθος.Δεν μαθαινεις teamwork και μαθαινεις να αντιδρας στις ιδιες και τις ιδιες κινησεις. Πέρα από αυτό, δεν ξέρω αν ο cnt.maestro=maestro.d3mo αλλά δεν με νοιάζει κιόλας. Ίσως επειδή και εγώ έχω σταματήσει να παίζω πια σοβαρά games. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι στο video του, το οποίο είναι από τις ελάχιστες ελληνικές αξιοπρόσεχτες προσπάθειες στον χώρο προβολής του ηλεκτρονικού αθλητισμού (ή αλλιώς gaming ) και συγκεκριμένα στην dota, είναι καλός. Γιατί τελικά αυτό είναι που έχει σημασία, η στιγμή... Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν είχα μπει garena ή dotalicious που ήμουν στο κατώτατο level σαν νέος παίχτης και έπαιζα με κάποιους τυπάδες με τρελά stats οι οποίοι λέγαν στο chat "πάλι 20λεπτο game θα είναι... κτλ." και ενώ πολλές φορές έχανα πάντα κρατούσα το game 1 ώρα και πάνω και πάντα έβλεπα τους αντιπάλους μου στο τέλος να γράφουν gg=good game. Βέβαια κάποιες φορές είχα ακούσει και σχόλια όπως: "Βρε μ@____σμενο μπήκα σε ένα game να χαλαρώσω και εσύ το έχεις πάρει στα σοβαρά","Δες εδώ game που μας έκατσε πρωί-πρωί","Κλείσε το maphack ρε αλβανέ" και άλλα κορυφαία τα οποία μπορείς να έχεις την ευκαιρία να τα συναντήσεις μόνο στα public κατά κόρον. Τέλος πάντων, δεν συνεχίζω γιατί δεν θα μπορώ να σταματήσω μετά και θα κάνουμε μια συζήτηση πολλών σελίδων. Κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά που γράφω μου βγαίνουν να τα πω επειδή όσο να'ναι ένας dota movie maker πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή και μοναξιά για να καταφέρει το αποτέλεσμα που θέλει και να ησυχάσει μετά. Αυτά...! Μην ξεχάσω: α)Πες μου το πιο πολυχρησιμοποιημένο name σου στην dota. β) Ο Psycho_Warhead πέθανε; γ)Μην νομίζεις και εγώ δεν παρακολουθώ τόσο συχνά το insomnia όσο παλιά, εδώ είδες πόσο καιρό έκανα να σου απαντήσω, 3 μήνες σχεδόν . Απλά ήθελα να κάνω κουβέντα με έναν old school παίχτη και χαίρομαι για αυτό. Τωρα για το ελληνικο gaming απλα θα πω οτι δεν υπαρχει.Ειμαστε παρα πολυ πισω σε κατι τετοιο γιατι απλα δεν ειναι τοσο διαδεδομενο και δεν ειναι στην νεοτροπια του Ελληνα. Δεν θελω να πω το ονομα μου στην Dota.Βεβαια αν το xGamerz.MeLoDy σου λεει κατι θα ξερεις και το πρωτο ονομα μου. Να κανουμε οση συζητηση θελεις,εξαλλου για αυτον το λογο υπαρχει αυτο το thread.
NinjaMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορει κανενας σε σοβαρο game tvt (team vs team) να παρει το game μονος του.Ψαξε στο http://www.gosugamers.net/dota για match οπως DTS vs e-home και θα δεις εκει την δουλεια των τσιρων.Οι τσιροι κραταν το game στο early και αφηνουν το carry να φαρμαρει. Αφού επιμένεις πάρ'το : http://www.gosugamers.net/dota/gosubet/109226/0 . Το συγκεκριμένο game το είδα live μαζί με ένα φίλο μέσω stream από το gosugamers επειδή είχα παίξει στοίχημα υπέρ της exe, το οποίο και κέρδισα. Replay δεν έχει βγει ακόμα αλλά με το που βγει θα κάνω τον κόπο απλά για το γαμώτο να σου κάνω ένα βίντεο με τα teamfights που γίνονται κατά την διάρκεια του game και με τον Magina που βρίσκεται μόνο σε ένα, δυο από αυτά ενώ όλες τις υπόλοιπες φορές ενώ η ομάδα του τρώει ξύλο αυτός κάνει την δουλειά του ανενόχλητα και σπάει την βάση. Επισης σε battle/gang τι να κανει το carry αν δεν υπαρχει ground control; Στην παραπάνω σου ερώτηση η απάντηση είναι μία και πολύ απλή. Pusharei! Ποιο σχολιο σου κακοφανηκε?Εχω καιρο ειπαμε να παρακολουθησω το thread και τα ψιλο εχω ξεχασει.Αυτο με τα botakia ειναι απλα λαθος.Δεν μαθαινεις teamwork και μαθαινεις να αντιδρας στις ιδιες και τις ιδιες κινησεις. Είπαμε, απλά μου κακοφάνηκε και αυτό στην αρχή μόνο, σιγά μην παρεξηγηθώ κιόλας... Στο έχω βάλει στα spoiler εκεί ακριβώς που σου γράφω αυτό το σχόλιο. Επίσης, όταν μίλησα για τα botakia ήμουν ξεκάθαρος. Όταν ξεκινάς από το μηδέν να παίζεις dota είναι καλύτερο να αποκτήσεις μια "βάση" από εκεί καθώς μην ξεχνάς ότι, τα botakia είναι πολύ καλά σε last hit και denies και ακόμη αποφεύγουν hooks, arrows και πολλά ακόμη spells διότι είναι δημιουργημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιορισμό στο vision τους. Στο λέω αυτό, γιατί το έχω ψάξει. Τωρα για το ελληνικο gaming απλα θα πω οτι δεν υπάρχει... Δεν θελω να πω το ονομα μου στην Dota. Αν δεν θες να πεις οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά επειδή ανέβασες το βιντεάκι του nedrapster και είπες ότι είσαι και εσύ εκεί μέσα αλλά δεν κάνεις κάτι σημαντικό, ήθελα να δω ποιο είναι το name σου.Το κανονικό σου όνομα δεν υπάρχει περίπτωση να το ξέρω γιατί πολύ απλά δεν έχω κάτσει και δεν πρόκειται να κάτσω να ψάχνω .Τα ονόματα των παιχτών που ανέφερα τα ήξερα επειδή προφανώς είναι διάσημοι μέσω του youtube και για αυτό είχα κάνει τον κόπο να μπω στην διαδικασία να βρω replays τους, να δω πως παίζουν και έτυχε να βρω και τα μικρά τους ονόματα.
attilakos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια ηθελα να ρωτισω αν ξερει κανεις σας link ή εχει model pack για την Dota..Εχω βρει καποια που μου αρεσαν τα εβαλα αλλα ψαχνω και για αλλους ηρωες..Ξερω να τα αλλαζω απλα αν εχει καποιος καποιο link να κατεβασω ή να εχει να μου δωσει..?!Θελω πιο πολυ για Nevermore,Earthsaker,Huskar αλλα και γενικα..
GTNAPO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια εχω να προβλημα με τη banlist..μου βγαζει os: microsoft windows xp professional service pack 3 (build 2600) winpcap version: 3.1.0.27 winpcap is running properly. warcraft 3 found. wc3banlist version: 3.0 local ip addresses: 192.168.2.3 available adapters: generic dialup adapter atheros ar5007eg wireless network adapter (microsoft's packet scheduler) broadcom 440x 10/100 integrated controller (microsoft's packet scheduler) listening for traffic on atheros ar5007eg wireless network adapter (microsoft's packet scheduler) for 00:01:16 filtering traffic for tcp or pppoe. traffic occurrence: no pppoe packets received yet. tcp packets received. incoming wc3 packets received. outgoing wc3 packets received. packet capturing should be working fine. και δε συνδεται σε καποιο server..οπως πχ στη banlist.nl..οποτε τα βανς που κανω ειναι μονο για τη δικη μου λιστα και οχι γενικα για το nothern batlle.net ακομη μου λεει traffic occurrence: no pppoe packets received yet. μηπως φταιει αυτο και δε συνδεομαι online σε καποιο banlist server? σημειωνω πως παιζω με λαπτοπ και χρησιμοποιω wireless οπου στο nic detector δεν πρασινιζει τπτ και ολα ειναι στο 0(μηδεν) αλλα οταν βαζω στο drop down menu to atheros ar5007eg wireless network adapter (microsoft's packet scheduler)akoyv ton hxo apo tους leavers..moy ερχονται μηνηματα κλπ.. h e l p !!!!!! plzzz
savra19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 γεια σας παιδια...λοιπον εγω ξεκινησα πριν ενα χρονο περιπου να παιζω LOL και διστηχως δεν εχς ιδεα απο DOTA...επειδη οι φιλοι ομως δεν ξερουν LOL...με εχουν πριξει να μαθω DOTA...και γι αυτο σας ρωταω αν ξερει κανεις απο που να το κατεβασω...αααα και οχι το DOTA 2...το παλιο θελω
bnvdarklord Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 To Dota το κατεβάζεις από εδώ http://www.getdota.com/. Ειναι mod για το Warcraft 3 το οποιο πρεπει να εχεις ηδη. edit: Γιατι να κλειδωθεί, το DOTA ειναι δωρεάν.
savra19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 To Dota το κατεβάζεις από εδώ http://www.getdota.com/. Ειναι mod για το Warcraft 3 το οποιο πρεπει να εχεις ηδη. δηλαδη κατευαζω το Warcraft 3 και μετα κατευαζω και αυτο που μου εστειλεσ και εχω αυτο το game http://www.youtube.com/watch?v=3Y6133NJCWM ???
Allokotos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δεν κατεβάζεις το warcraft 3.Πρέπει να το έχεις αγορασμένο και μετα να βάλεις το dota που είναι mod για το warcraft.
savra19 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δεν κατεβάζεις το warcraft 3.Πρέπει να το έχεις αγορασμένο και μετα να βάλεις το dota που είναι mod για το warcraft. δηλαδη αμα το βρω και το κατευασω πια η διαφορα(το ιδιο game θα ειναι) και μετα βαλω μεσα το αρχειο αυτο????εγω αλλο σας ρωτησα...αν θα εχω ως αποτελεσμα το game του video??
kinq1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Η διαφορά είναι ότι αν το κατεβάσεις θα είσαι παράνομος, κι επιπλέον θα έχεις το φόβο μήπως κατεβάσεις μαζί και κάποιον ίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα