Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

H Dota (Defence Of The Ancients) δεν πέθανε και ούτε πρόκειται να πεθάνει, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο

εσύ και άλλοι που αλλαξοπίστησαν σε Lol και Ηon μπορούν άνετα να δοκιμάσουν να μπουν στο Battle Net ή στο Garena

και να γευτούν τον θάνατο από αφοσιωμένους λάτρεις του παιχνιδιού. :rolleyes:

για αυτό έχουν μειωθεί τόσο τα ελληνικά κανάλια στο garena ε? :P

ναι Psycho_warhead, αφοσιωμένους leavers και άπειρα μπινελίκια :P

Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Με την εμφάνιση της Dota 2 τα δεδομένα ανατρέπονται για μια ακόμη φορά. Κλάψτε δημιουργοί και οπαδοί του Hon και ιδίως του Lol.

Επίσημο site Dotas2 και live matches με το ομώνυμο τουρνουά του 1.000.000$ που βρίσκεται σε εξέλιξη

και το LoL έχει τουρνουά με 5.000.000$, τι συμπέρασμα θα βγάλουμε τώρα δλδ? :P

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και καλά εσύ είσαι το νέο μου account..

Αλλά με προσβάλεις Thresh, όχι και να μην ξέρω τι είναι το lane control....

Thanx για την επεξήγηση. Στην περιγραφή του lane control που κάνω το λάθος; :whistle:

Δημοσ.

α)για αυτό έχουν μειωθεί τόσο τα ελληνικά κανάλια στο garena ε? :P

β)ναι Psycho_warhead, αφοσιωμένους leavers και άπειρα μπινελίκια :P

γ)και το LoL έχει τουρνουά με 5.000.000$, τι συμπέρασμα θα βγάλουμε τώρα δλδ? :P

α)λογικό απ'όταν το Hon και το Lol ήρθαν να ανταγωνιστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η

Dota 2 δεν μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία :-D

β)μπινελίκια πάντα υπάρχουν σε όλα τα είδη: bnet, garena, grc, clan matches, tournaments

γ)εγώ δεν μίλησα για κάποιο συμπέρασμα ούτε υποστήριξα κάτι σχετικά με το τουρνουά της Dotas2, απλά παρέθεσα το link :D

Διάβασε εδώ για να μάθεις τι ακριβώς είναι το lane control.

http://www.playdota.com/learn/lanecontrol

Προτού σε ρωτήσω αυτό ακριβώς το άρθρο διάβασα στα πεταχτά. Ήθελα να δώσω μια επεξήγηση του lane control (ούτε καν ορισμό) σε πολύ γενικές γραμμές και νομίζω ότι έπεσα μέσα. Μήπως έπρεπε να μεταφράσω και ολόκληρο το κείμενο που έγραψε ο "λιωμένος" στο link που έδωσες; :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

α)λογικό απ'όταν το Hon και το Lol ήρθαν να ανταγωνιστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η

Dota 2 δεν μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία :-D

β)μπινελίκια πάντα υπάρχουν σε όλα τα είδη: bnet, garena, grc, clan matches, tournaments

γ)εγώ δεν μίλησα για κάποιο συμπέρασμα ούτε υποστήριξα κάτι σχετικά με το τουρνουά της Dotas2, απλά παρέθεσα το link :D

α) υπόθεση, μέχρι τότε τα 15m registered users του LoL μου φαίνονται αρκετά...

β) το θέμα είναι να υπάρχει και τιμωρία, πράγμα που βλέπουμε με bans πχ στο LoL,

γ) το έβαλες ως "επιχείρημα" όμως :rolleyes:

Δημοσ.

α) υπόθεση, μέχρι τότε τα 15m registered users του LoL μου φαίνονται αρκετά...

β) το θέμα είναι να υπάρχει και τιμωρία, πράγμα που βλέπουμε με bans πχ στο LoL,

γ) το έβαλες ως "επιχείρημα" όμως :rolleyes:

α)δεν αντιλέγω

β)γιατί στην Dota δεν υπάρχουν;

γ)Μην τα μπερδεύεις. Το επιχείρημα είναι αυτό "Με την εμφάνιση της Dota 2 τα δεδομένα ανατρέπονται για μια ακόμη φορά" και το τεκμήριο αυτό "Επίσημο site Dotas2 και live matches με το ομώνυμο τουρνουά του 1.000.000$ που βρίσκεται σε εξέλιξη".

Δημοσ.

και το LoL έχει τουρνουά με 5.000.000$, τι συμπέρασμα θα βγάλουμε τώρα δλδ? :P

Είναι πολλά τα λεφτά Thresh!!! :P

Είδα σήμερα το Dota 2 και μπορώ να πω ότι δε με ενθουσίασε.Περίμενα κάτι πιο δημιουργικό και καινοτόμο από gameplay πλευράς.Τα γραφικά του είναι οκ αλλά ίσως θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα για παιχνίδι του 2011.

Το χειρότερο που άκουσα είναι ότι η τιμή του θα είναι στα 60 ευρώ!!!Αν αυτό ισχύει τότε θα αποτύχει παντελώς.

Εδώ το hon που το είχε 25 ευρώ και έχανε υπερβολικά πολύ κόσμο και το γύρισε στο free.

Δημοσ.

Μα γι αυτό βγαίνει η Dota 2 η οποία θα είναι αυτόνομο παιχνίδι. Στο Warcraft 3 δεν μπορούσαν να σε κάνουν τπτ καθώς η Dota δεν ήταν παιχνίδι της Blizz αλλά ένα Custom Map. Τώρα που θα βγεί σαν ανεξάρτητο παιχνίδι θα μπορεί να ρίχνει ban για cheat, leave και μπινελίκι. Επίσης δεν ξέρουμε ακόμα αν το κλασσικό mode που είδαμε στο τουρνουά θα είναι και το μοναδικό. Μπορεί να έχει και άλλα modes. Απ ότι κατάλαβα μέσα σε κανα μήνα θα αρχίσει η beta οπότε τότε θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...