Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άτομα π παίζουν χρόνια θα συνεχίζουν να παίζουν dota πάντα, ελάχιστες περιπτώσεις είδα να αλλάζουν κ θα ήταν σε hon(μιάς κ το 20ευρο φεύγει πολλή άνετα).Κ σε λίγους μήνες βγαίνει κ το dota 2..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει και το iccup, αν αντέξεις το ότι το 60% των παικτών είναι Ρώσσοι, που δεν μιλάνε αγγλικά και ανεβάσεις rank θα ευχαριστηθείς games. Τα leaves είναι λίγα, γιατί σημειώνονται στο account. Αυτό σε συνδιασμό με το ότι παλεύεις να ανεβάσεις rank, κάνει τους περισσότερους να προσέχουν. Επίσης έχει και recconect, αν το dc που έφαγες ήταν ένα απλό desync (άμα δεν σε πετάξει το παιχνίδι έξω, τότε απλά περιμένεις να επανέλθει η γραμμή σου και συνεχίζεις κανονικά).

Garena δεν έπαιζα ποτέ σε υψηλό επίπεδο, πάντως μερικές φορές που είχα μπει στα αρχικά δωμάτια (5-10 lvl) τα 7/10 games ήταν τραγικά (αλά pub στο bnet). Αν καταφέρεις να μπεις στο eedl βέβαια που είπε και ένα παιδί πιο πάνω, τότε θα παίζεις με όλες τις φίρμες του χώρου (επαγγελματίες παίκτες).

το eedl στην αρχη ειχε καποιες φιρμες.Τωρα δυσκολα θα βρεις καποιον μεσα.

Το lost ειναι αυτο που φιλοξενει τους επαγγελματιες τωρα.Εχω παιξει δυο-τρια παιχνιδια εκει μεσα αλλα πλεον το εχω ξεχασει το αθλημα μιας και ειμαι inactive 2 χρονια ισως και παραπανω.

Η DotA ΠΕΘΑΝΕ! Get over it! Πάμε όλοι για League of Legends. :wub:

Μα σε ενα thread που ονομαζεται Warcraft III - DOTA Allstars ερχεσαι να πεις το παραπανω...

Προχθες αρχισα να παιζω Metro 2033 παμε ολοι...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μαγκες μια ερωτηση μου εδωσε ενασ φιλος ενα λινκ το συγκεκριμενο www.dota-gaming.com.Πως θα μπορεσω να μπω στο λιγκ και να παιξω σοβαρα games?

Δημοσ.

καλημερα παιδια μια ερωτηση θα μπορουσε καποιος να μου πει μερικους αξιολογους χαρτεσ να κατεβασω για το warcraft?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παίζουμε με την παρέα μου (5 άτομα) με άλλες 5άδες τον τελευταίο καιρό, αλλά θέλω να δω ποιο χαρακτήρα προτιμάτε εσείς... Εγώ πάντως είμαι μεταξύ Zeus και Sniper!

Ο αγαπημενος μου ειναι ο Butcher,Mirana και SF :)

Δημοσ.

τωρα πλεον εχουν βγει καλύτερα παιχνιδια απο dota

τζάμπα μπορείς να παίξεις League of Legends(gameplay vid) έχει λιγα προβλήματα αλλα προχωράει

με 30 δολάρια μπορείς να παίξεις Heroes of Newearth (gameplay vid) και αυτο πολυ κοσμο

και τα 2 κάθε μηνά( η μάλλον 2 βδομάδες) νέο ηρώα +updates

προσωπικά παίζω και τα 2 μια φορά τη μέρα :)

Δημοσ.

destroyer ftw! shivas,hex,agha και τελος,πως να αντεξουν οι str και οι agi τα 1300 dmg που θα τρωνε?

αν και θελω να ξεκινησω hon αλλα δεν εχω πιστωτικη :(

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

destroyer ftw! shivas,hex,agha και τελος,πως να αντεξουν οι str και οι agi τα 1300 dmg που θα τρωνε?

αν και θελω να ξεκινησω hon αλλα δεν εχω πιστωτικη :(

Εγω παλι προτιμαω να παιρνω random..Αλλιως παιρνω τους trick και δυσκολους δηλαδη.

Sf,Kunnka,Butcher,Mirana kai paizw Axe Barathrum balanar and venomancer ;)

Συνηθως ομως κανω ραντομ για να εχω πολλη χρυσο

Δημοσ.

Εγω παλι προτιμαω να παιρνω random..Αλλιως παιρνω τους trick και δυσκολους δηλαδη.

Sf,Kunnka,Butcher,Mirana kai paizw Axe Barathrum balanar and venomancer ;)

Συνηθως ομως κανω ραντομ για να εχω πολλη χρυσο

Μιλάμε για επίπεδο δυσκολίας 10 και βάλε...

Εκτός από τον SF που δε ξέρω ποιον λες όλοι οι άλλοι σε mid έως και end game είναι auto-attack.

Δημοσ.

κλασσικη νεοτροπια publickadwn πραγματικα.

Sf = shadow fiend = nevermore.

Και προφανως οι περισσοτεροι που pickaroun αυτα τα πραμματα δεν εχουν ιδεα απο lane conrtol η παντα το παιζουν carry.Που σημαινει οτι το carry φαρμαρει μεχρι να ντυθει αυτο,αλλα μαλλον κατι εχουν καταλαβει λαθος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η DotA ΠΕΘΑΝΕ! Get over it! Πάμε όλοι για League of Legends. :wub:

H Dota (Defence Of The Ancients) δεν πέθανε και ούτε πρόκειται να πεθάνει, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο

εσύ και άλλοι που αλλαξοπίστησαν σε Lol και Ηon μπορούν άνετα να δοκιμάσουν να μπουν στο Battle Net ή στο Garena

και να γευτούν τον θάνατο από αφοσιωμένους λάτρεις του παιχνιδιού. :rolleyes:

Παντως ο αριθμός παικτών της dota όλο και μειώνονται

iphone.png

Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Με την εμφάνιση της Dota 2 τα δεδομένα ανατρέπονται για μια ακόμη φορά. Κλάψτε δημιουργοί και οπαδοί του Hon και ιδίως του Lol.

Επίσημο site Dotas2 και live matches με το ομώνυμο τουρνουά του 1.000.000$ που βρίσκεται σε εξέλιξη

Μιλάμε για επίπεδο δυσκολίας 10 και βάλε...

Εκτός από τον SF που δε ξέρω ποιον λες όλοι οι άλλοι σε mid έως και end game είναι auto-attack.

Δεν νομίζω ότι κανένας ήρωας από early μέχρι late game είναι auto-attack. Αυτό μπορεί να στο αποδείξει

εύκολα μια κόντρα apomsh με τον ένα από τους 2 να κάνει ηθελημένα auto attack. Το ότι ένας Nevermore μπορεί

να farm πολύ πιο εύκολα από έναν Zeus για παράδειγμα το καταλαβαίνω αλλά και πάλι με auto attack μένεις πίσω...

κλασσικη νεοτροπια publickadwn πραγματικα.

Sf = shadow fiend = nevermore.

Και προφανως οι περισσοτεροι που pickaroun αυτα τα πραμματα δεν εχουν ιδεα απο lane conrtol η παντα το παιζουν carry.Που σημαινει οτι το carry φαρμαρει μεχρι να ντυθει αυτο,αλλα μαλλον κατι εχουν καταλαβει λαθος.

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς με το lane control. Eννοείς να μπορεί κάποιος να επιτίθεται και να αμύνεται με τέτοιο τρόπο ώστε μην είναι πίσω σε σχέση με τα lvl του αντιπάλου του, να βοηθάει τους mates του και να pusharei καλύτερα από τον αντίπαλο; Συγκεκριμένα ο SF για μένα πρέπει να παίζεται και carry και solo mid μόνο! Ποιος θα τολμήσει να τον παίξει support και δεν θα τον "γλεντήσουν" σε late game; Και γενικά το carry κάνει farm μέχρι να ντυθεί αυτό επειδή αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός του, damage dealer, να σκοτώνει δηλαδή όσο περισσότερους αντιπάλους μπορεί στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Ειδικά, εγώ και πολλοί σαν εμένα που παίζουν battle net πιο πολύ παίζουν πάντα σαν carry ασχέτως αν δεν είναι οι μοναδικοί στο team τους που το κάνουν αυτό απλά και μόνο επειδή δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον "άγνωστο" συμπαίχτη σου που δεν ξέρεις ούτε πως παίζει ούτε πως θα αντιδράσει υπό συνθήκες πίεσης (π.χ.gang).

Tέλος, ένα video για όλους εσάς για να απολαύσετε μερικές μοναδικές στιγμές Dotas...:

http://www.youtube.com/watch?v=bAVv6g8KcWM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...