Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα τα τελευταία 3-4 χρόνια έχω κατακαει με την dota βλέποντας να συζητάνε έχω να σας παραθέσω την εξής ερώτηση τι σημαίνει emba(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά)όπως και πολλοί άλλοι μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τους όρους γιατί φαινομαι σαν χαζος;

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον θα εννοείς το imba, που βγαίνει από το imbalanced που σημαίνει μη ισορροπημένος. Αυτό το λένε για heroes που είναι καλύτεροι από άλλους και συνήθως αυτοί είναι και οι heroes που τρώνε nerf (τους μειώνονται τα στατιστικά) σε επόμενη έκδοση χάρτη. Όπως η Mirana που ήταν και είναι σταθερά καλύτερη από πολλούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Λίγη ιντερνετική λογική θέλει, δε θέλει να είσαι ο γκουρού των games.Πατάς στο google και στο βγάζει...Δεν είναι ανάγκη να είσαι πυρηνικός επιστήμων για να το σκεφτείς.

Δημοσ.

Ε σιγα, υπαρχουν και ατομα που παιζουν τεσσερα χρονια και δεν ξερουν ουτε last hit ουτε καν να σταθουν σε lane.

Προτιμω να ξερει ενας παιχτης αυτα απο το να ξερει να λεει imba,noob ,gosu , κτλ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οταν κανω host για παινχιδι ( DOTA ) και μπαινουν παικτες, μετα απο λιγο τους κανει ολους kick εναν-εναν. Γιατι το κανει αυτο; Ολα ηταν μια χαρα, μεχρι που μετακομισα. Φταιει το ρουτερ;

Δεν εχω firewall και απο anti-virus εχω το MSE.

Δημοσ.

Ναι το εχω. Λογικα φταιει ή το ρουτερ ή η γραμμη ή το αντι-ϊικο ( MSE ).

Αυτα τα 3 αλλαξαν απο τοτε που εκανα την μετακομιση. Οι ρυθμισεις του ρουτερ ειναι ακριβως οι ιδιες, απλα ειναι το καινουριο version και καινουριο firmware ( thomson 585 v8 ).

Η γραμμη δε μπορω να καταλαβω γιατι να φταιει και να κανει kick. Αν ηταν θα ετρωγα και dc. Uptime εχω μεχρι στιγμης 2 ημερες.

Ουτε το MSE δε πρεπει να φταιει. Ενα απλο anti-virus ειναι.

Firewall κλειστο και των windows (7) και του ρουτερ.

Δημοσ.

Το προβλημα συμβαινει μονο οταν κανω host. Οταν κανω join σε αλλο παιχνιδι, παιζω μια χαρα.

Δημοσ.

Μπορει καποιος να το μεταφερει στην κατηγορια με το ιντερνετ, για να παρω καποια βοηθεια;

Δημοσ.

Μπορει καποιος να το μεταφερει στην κατηγορια με το ιντερνετ, για να παρω καποια βοηθεια;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση.Παίζω 5 χρόνια dota και όλο garena.Μου ειπε Ένας φίλος για ενα channel ελληνικό στο bn το έλεος μπήκα αλλα δεν ξέρω πως μπαίνω σε game μπορείτε να μου πείτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...