GamerManiac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες καλημέρα τα τελευταία 3-4 χρόνια έχω κατακαει με την dota βλέποντας να συζητάνε έχω να σας παραθέσω την εξής ερώτηση τι σημαίνει emba(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά)όπως και πολλοί άλλοι μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τους όρους γιατί φαινομαι σαν χαζος;
Catalyst Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Μάλλον θα εννοείς το imba, που βγαίνει από το imbalanced που σημαίνει μη ισορροπημένος. Αυτό το λένε για heroes που είναι καλύτεροι από άλλους και συνήθως αυτοί είναι και οι heroes που τρώνε nerf (τους μειώνονται τα στατιστικά) σε επόμενη έκδοση χάρτη. Όπως η Mirana που ήταν και είναι σταθερά καλύτερη από πολλούς χαρακτήρες.
Pantelwolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Το αυτό. Επίσης το λένε επιδοκιμαστικά στους πολύ καλούς παίχτες.
klainmaingr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική του inba (το οποίο εγώ έτσι το πρωτοέμαθα) και stands for Invincible bastard aka ανίκητος μπ@σταρδος.
javavall Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Άμα έπαιζες και λίγο Warcraft III θα το ήξερες. Φαντάζομαι το gosu δεν το ξέρεις...
Bigi444444 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Λίγη ιντερνετική λογική θέλει, δε θέλει να είσαι ο γκουρού των games.Πατάς στο google και στο βγάζει...Δεν είναι ανάγκη να είσαι πυρηνικός επιστήμων για να το σκεφτείς.
Luxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 παιζεις 4 χρονια και δε ηξερες τι σημαινει το Imba;
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Ε σιγα, υπαρχουν και ατομα που παιζουν τεσσερα χρονια και δεν ξερουν ουτε last hit ουτε καν να σταθουν σε lane. Προτιμω να ξερει ενας παιχτης αυτα απο το να ξερει να λεει imba,noob ,gosu , κτλ.
Luxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Οταν κανω host για παινχιδι ( DOTA ) και μπαινουν παικτες, μετα απο λιγο τους κανει ολους kick εναν-εναν. Γιατι το κανει αυτο; Ολα ηταν μια χαρα, μεχρι που μετακομισα. Φταιει το ρουτερ; Δεν εχω firewall και απο anti-virus εχω το MSE.
Luxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι το εχω. Λογικα φταιει ή το ρουτερ ή η γραμμη ή το αντι-ϊικο ( MSE ). Αυτα τα 3 αλλαξαν απο τοτε που εκανα την μετακομιση. Οι ρυθμισεις του ρουτερ ειναι ακριβως οι ιδιες, απλα ειναι το καινουριο version και καινουριο firmware ( thomson 585 v8 ). Η γραμμη δε μπορω να καταλαβω γιατι να φταιει και να κανει kick. Αν ηταν θα ετρωγα και dc. Uptime εχω μεχρι στιγμης 2 ημερες. Ουτε το MSE δε πρεπει να φταιει. Ενα απλο anti-virus ειναι. Firewall κλειστο και των windows (7) και του ρουτερ.
Luxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το προβλημα συμβαινει μονο οταν κανω host. Οταν κανω join σε αλλο παιχνιδι, παιζω μια χαρα.
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μπορει καποιος να το μεταφερει στην κατηγορια με το ιντερνετ, για να παρω καποια βοηθεια;
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μπορει καποιος να το μεταφερει στην κατηγορια με το ιντερνετ, για να παρω καποια βοηθεια;
GamerManiac Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδια θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση.Παίζω 5 χρόνια dota και όλο garena.Μου ειπε Ένας φίλος για ενα channel ελληνικό στο bn το έλεος μπήκα αλλα δεν ξέρω πως μπαίνω σε game μπορείτε να μου πείτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα