Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Εβαλα το Warcraft με σκοπο να παιξω dota στα Windows 7. Εχω ομως προβλημα με το W3banlist. Δε μου κανει το paste οταν γραφω τις διαφορες εντολες στο chat. Γνωριζει καποιος γιατι;
ScarletK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δες μήπως σε βοηθήσει αυτό.Το πρόβλημα που λες νομίζω λύνεται στο last post στη δεύτερη σελίδα. http://www.banlist.nl/phpBB3/viewtopic.php?f=35&t=14785
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Το σωστο NIC εχω διαλεξει. Και κατι αλλο. Υπαρχει κατι καλυτερο απο το Dota Keys, που να εχει και τους καινουριους ηρωες; Γενικα τιποτα καλα εξτρα προγραμματα για ping,delay κτλ.. Τα ειχα παλαιοτερα, αλλα τα εσβησα και δε θυμαμαι.
ScarletK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ χρησιμοποιώ το autohotkey για τα keybinds μου(φτιάχνεις ένα απλό scriptακι με το χέρι), για prog που έχει δεμένα abilities συγκεκριμένων ηρώων τύπου invoker ξέρω το warkeys αλλά δε γνωρίζω αν είναι updated για 6.68.Αν κάνεις host το visual custom kick(bot για refresh,quick start,kick,και μία έκδοση του delay reducer αν θυμάμαι καλά) σε συνδιασμό με το bl βγάζουν καλό αποτέλεσμα.Άμα θες να είσαι σίγουρος όμως ότι δε θα σου γκρινιάζουν αυτοί που κάνουν join για lag, τότε πρέπρει να ασχοληθείς με το ghostone.Είναι full πακετο για host με bot και ένα κάρο επιλογές και πάντα δίνει το μισό latency τουλάχιστον(το χρησιμοποίησα λίγο πριν το καλοκαίρι).Απλά σε ιδανικές συνθήκες θέλει δεύτερο cdkey(για να κάνει log in το bot στο bnet-παρόλα αυτά γίνεται και με ένα) και να το ρυθμίσεις να κάνει join κάνα κανάλι τύπου eleos για να βρίσκει κόσμο.Εγώ συνήθως είχα έναν ταλαίπωρο<3 να κράζει από channel σε channel. Ξεχωριστό πρόγραμμα για latency ήταν το delay reducer το οποίο πάντως δεν παρατήρησα να κάνει σοβαρή δουλειά.Θεωρητικά έκανες ένα set latency (!dr 70).Άμα το νούμερο ήταν πολύ μικρό laggaran όλοι, και άμα ήταν πολύ μεγάλο laggares εσύ. http://www.visualcustomkick.com/download.html http://www.autohotkey.com/download/ http://games.softpedia.com/get/Tools/GHost-One.shtml Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από ScarletK
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Το θυμαμαι το delay reducer. Εκανε καλη δουλεια τις περισσοτερες φορες. Χρησιμοποιουσα και το listchekcer για εικονικα Lan games, αλλα δε εβρισκα πολλους ελληνες. ( βασικα οι ελληνες δεν εβλεπαν το host μου, δε μπορω να καταλαβω γιατι ) Τωρα ειδα οτι το warkeys εχει γινει Updated και στην τελευταια εκδοση ( 6.68c ), οποτε θα το δοκιμασω. Ειχα και ενα προγραμμα για refresh slots, αλλα δε το θυμαμαι. Δεν ηταν και πολυ βολικο. Θα δοκιμασω αυτο το casual custom kick. Ξερεις κανενα site με phrases για ban και καποιο προγραμμα για kick; ( αν γινεται ) ---------- Προσθήκη στις 22:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ---------- Πολυ καλο το Casual Custom Kick τελικα!! To warkeys εχει επιλογη για τα items; Δε τη βλεπω καπου. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από Luxx
ScarletK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Tο autorefresh του custom το είδες;Δουλεύει μια χαρά.Μπαίνει και με timer και manually.Δε ξέρω για το warkeys δε το έχω δουλέψει καθόλου.Για ban όταν δεν είμαι με το ghostΟne, χρησιμοποιώ αυτο στο banlist >$shiftenter/banlast leaver $gametitle (5vs5) then $state at $gametime on $realm at $day/$month/$year banned by $nick από εδώ είναι http://www.dota.gr/forumv2/index.php?showtopic=1516 και άμα γίνει μαζικό leave το κάνω με το χέρι, με χαριτωμένα σχόλια από τα νεύρα τύπου /ban name mpetoblakas...Δεμένα έχω δηλαδή το /fromall /pingall /banlast στα f5-f7.Στο custom kick έχω το home για να ανοίγει το menu του ingame και από εκεί μπορείς να κάνεις το kick. Για το listchecker που είπες πιθανότατα να έχει το ίδιο πρόβλημα με το ghost.Πρέπει να κάνεις παπάδες για να του περαστεί το regional option αλλιώς δεν φαίνεται το παιχνίδι.Αλλά και όταν φαίνεται τελικά, το bnet στέλνει τα games με το μικρότερο ping στον πάτο της λίστας,οπότε χωρίς bot ... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2010 από ScarletK
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Τελικα το Dota Keys χρησιμοποιω, ειναι πολυ βολικο. Τα spells λειτουργουν με τα κουμπια q,w,e,r και τα items με τα 2,3,4,5,6,7,8,9. Μια χαρα δλδ! Εχω μια απορια με το Visual Custom Kick. Στις ρυθμισεις για να βαζει αυτοματα το mode, αναλογα με το ονομα. Τι ακριβως επιλεγω; Επισης εχει μια ρυθμιση για ingame interface. Τι κανει;
ScarletK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το αυτόματο mode,το ingame menu το χρησιμοποιείς για το kick.Πατάς το κουμπί που έχεις κάνει bind ανοίγει το menu και κλικάρεις το κουμπάκι kick δίπλα από το nick του ανεπιθύμητου.
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Ποιο κουμπι εχεις βαλει εσυ; Εγω βαλει τα F1 και F2, αλλα δε λειτουργησαν.
ScarletK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Για το ingame menu του custom kick το "home".
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δε μου λειτουργει το spacebar με το dotakeys. Ξερει καποιος τι κανω;
Strategos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δε μου λειτουργει το spacebar με το dotakeys. Ξερει καποιος τι κανω; scroll lock
Luxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οχι, τελικα εφταιγε η εκδοση του Dota Keys που ειχα. Τωρα ολα αψογα!! Μονο εχω ενα μικρο θεματακι με το firewall του nod32 και το ping, μου τα δειχνει ολα t/o, θα δω πως θα το λυσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα