PaokToTheBone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 λέγεται trolling χαχαχα Βασικα δεν 8α απαντουσα αλλα χ8ες "τα ηπιαμε" απο την 2η ομαδα της Γαλλιας και ειχα καπως νευρα...οποτε μπηκα εδω ειδα και αυτο και λιγα ειπα
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Από γάλλους? Τα πιο μεγάλα μαλακι...ρια είναι. Δεν τους πάω μία από τότε που έλιωνα στα παμπλικ απέμ. Akόμα και στο League είναι οι χειρότεροι. Ειρωνία, δεν σου μιλάνε καθόλου , μόνο στα γαλλικά . 0 συνεργασία και συννενόηση.
PaokToTheBone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Από γάλλους? Τα πιο μεγάλα μαλακι...ρια είναι. Δεν τους πάω μία από τότε που έλιωνα στα παμπλικ απέμ. Akόμα και στο League είναι οι χειρότεροι. Ειρωνία, δεν σου μιλάνε καθόλου , μόνο στα γαλλικά . 0 συνεργασία και συννενόηση. για αυτο νευριασα...παιξαμε με την εναλλακτικη "ε8νικη" τους και πραγματικα ουτε pick ουτε bans σωστα ειχαν....Αλλα αν αρχισει να πνιγει ενας απο το team σου δν εχει γυρισμο...
javavall Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Έβαλα spoiler PaokToTheBone οπότε άμα θες το προσπερνάς. Έχεις παίξει ποτέ ladder? Και εάν ναι πες μου stats(χωρίς abuse). ps1: Δεν φταίω εγώ που "τα ήπιατε" χτες. ps2: Thresh πόσο από τα 29,363 post σου δεν είναι trolling?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) περισσότερα από τα δικά σου σίγουρα, όπως επίσης περισσότερα είναι και αυτά με τα οποία βοήθησα άτομα... κάλιστα βέβαια όποιος νομίζει ότι trollάρω τόσο συχνά ώστε να μετράω πόσα από αυτά που έχω κάνει δεν είναι trolling, μπορεί να κάνει report και οι mods θα κρίνουν αν πρέπει να μείνουν ή όχι Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2009 από ThReSh
javavall Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Hehe ποιος σου είπε ότι θεωρώ κακό το trolling?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 it's a art δλδ?
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έβαλα spoiler PaokToTheBone οπότε άμα θες το προσπερνάς. Έχεις παίξει ποτέ ladder? Και εάν ναι πες μου stats(χωρίς abuse). ps1: Δεν φταίω εγώ που "τα ήπιατε" χτες. ps2: Thresh πόσο από τα 29,363 post σου δεν είναι trolling? καλα σιγουρα δεν φταις εσυ που χασαμε...Απλα και στο spoiler που το βαλες εμενα αυτο δεν μ λεει κατι.Τεσπα δικια σου αποψη και οπως ειπα αν ειμουν cool οταν απαντησα δν 8α γραφα και τπτ. stats? Δεν 8υμαμαι και οταν επαιζα ladder η μεγαλυτερη συνδεση σε net cafe στην γειτονια μου ηταν 2 mbps με 300 dc την ημερα.Αλλα γενικα επαιζα με KrasoPatera ΑΤ ,γενικα ειχαμε λιωσει.Δεν τα καταφερνα πολυ ομως ομολογω...Δεν ειπα ποτε οτι ημουν καλως στο ladder αλλα δν εχει σημασια αυτο...Και micro/macro/κα'ι'τ(ακομα δν ξερω πως γραφεται),τα καταφερνω κ χωρις να ξερω να κανω τρελο tech η rush η καποια τακτικη στο ladder. τωρα για το trolling αν πιστευεις οτι δν ειναι κακο, συνεχισε.
javavall Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεν 8υμαμαι και οταν επαιζα ladder η μεγαλυτερη συνδεση σε net cafe στην γειτονια μου ηταν 2 mbps με 300 dc την ημερα Ωραίες εποχές... φαντάζομαι είχε λίστα αναμονής για να βρεις pc
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ωραίες εποχές... φαντάζομαι είχε λίστα αναμονής για να βρεις pc χαχαχα...καπως ετσι,αλλα τοτε παιζαμε magic the gathering και μεχρι να βρουμε pc λιωναμε εκει. //οfftopic.
greekboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 κατι ψιλοασχετο με τους χαρακτηρες αλλα ερωτηση για το παιχνιδι: μου δωσαν ενα που ειναι η εκδοση 1.22 ερωτησεις: 1)για να περασω την 1.24b πρεπει να περασω και τις προηγουμενες? 2)επειδη βλεπω οτι λειπουν πολλοι χαρακτηρες,αυτο παει αναλογα με το map ή με το patch version? 3)μου ειπαν για bots να κατεβασω AI maps, να κατεβαζω παντα τον τελευταιο? 4)κατεβασα το τελευταια αλλα ανοιγοντας το μου λεει οτι το μεγεθος ειναι πολυ μεγαλο,αλλα απο οτι διαβασα για αυτο ευθεινεται το οτι δεν εχω το 1.24b patch.σωστα?
Xvipes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 κατι ψιλοασχετο με τους χαρακτηρες αλλα ερωτηση για το παιχνιδι: μου δωσαν ενα που ειναι η εκδοση 1.22 ερωτησεις: 1)για να περασω την 1.24b πρεπει να περασω και τις προηγουμενες? 2)επειδη βλεπω οτι λειπουν πολλοι χαρακτηρες,αυτο παει αναλογα με το map ή με το patch version? 3)μου ειπαν για bots να κατεβασω AI maps, να κατεβαζω παντα τον τελευταιο? 4)κατεβασα το τελευταια αλλα ανοιγοντας το μου λεει οτι το μεγεθος ειναι πολυ μεγαλο,αλλα απο οτι διαβασα για αυτο ευθεινεται το οτι δεν εχω το 1.24b patch.σωστα? 1. http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21220 και κατέβασε την stand alone version. 2.Ανάλογα με το map. 3.http://www.getdota.com/ αριστερά κάτω έχει link για το map με τα bot.(NEW 6.64 AI ) 4.βάλε το latest patch για να είσαι σίγουρος αν κ πρώτη φορά το ακούω αυτό για πολύ μεγάλο μέγεθος.
greekboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ για την σαφεστατη απαντηση οσο για το 4) εφτεγε το patch,εβαλα το τελευταιο και ολα οκ
G10rgos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια, εχω μια ερωτηση σχετικη με το παιχνιδι dota. Εχω κανει κανονικα εγκατασταση το παιχνιδι το warcraft δηλαδη κ ολα τα σχετικα. Ομως οταν παω να ανοιξω την πιο προσφατη εκδοση της πιστας για να μπορω να παιξω με botakia και οχι να κανω βολτες μονος μου σκοτωνοντας crips μου λεει οτι το αρχειο της πιστας ειναι πολυ μεγαλο και οτι δεν μπορει να το ανοιξει, η συγκεκριμενη εκδοση του patch δηλαδη της πιστας ειναι η πιο καινουργια που εχει κυκλοφορησει δηλαδη η 6,64. Μηπως ξερετε τι παιζει; Edit: ειδα απο τα παραπανω τι να κανω ομως τωρα προεκυψε αλλο προβλημα, κατεβασα το patch 1,24β για να μπορεσω να τρεξω τις καινουργιες πιστες ομως δεν μπορω να εγκαταστησω το patch, το βαζω κανονικα στο φακελο του Warcraft III το τρεχω και μου λεει οτι An error has occured κ οτι δεν μπορει να γινει εγκατασταση του patch. Μηπως ξερετε πως μπορω να το φτιαξω γιατι θελω να παιζω απο σπιτι και να μην τρεχω σε net cafe; Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2009 από G10rgos
gpolic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, Επειδη ειμαι τελειως ασχετος με τετοια παιχνιδια ψαχνω κανενα οδηγο. Παιζω PRO, COD λιγο far cry καμια σχεση δλδ. Θελω το μαθω καταρχην και αν γουσταρω θα παρω το original να παιξω online Δεν εχω βρει ομως κατι στο net (π.χ. ενα guide) για τελειως ασχετους και δεν ειμαι σιγουρος για το τι κανω και ποιος ειμαι μεσα στο παιχνιδι ))))))))))))))) Μπορει να με μυησει κανεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα