Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
http://www.playdota.com Λίγο διαβασματάκι, 10 replays και είσαι έτοιμος. Επίσης θα είσαι καλύτερος του 95% των ελλήνων που δεν έχουν ιδέα από θεωρία γιατί απλά δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Π.Χ. ''Κάνε Vanguard, Battlefury και εισαι κομπλε''
  • Super Moderators
Δημοσ.

όταν λέω αραιά πράγματα εννοώ ότι δεν παίζω συχνά αλλά παίζω εδώ και 2-3 χρόνια :P

παρόλα αυτά με θεωρώ μέτριο γιατί έχω δει πραγματικά καλούς παίχτες και απλά δεν πιάνω μία...

Δημοσ.
http://www.playdota.com Λίγο διαβασματάκι, 10 replays και είσαι έτοιμος. Επίσης θα είσαι καλύτερος του 95% των ελλήνων που δεν έχουν ιδέα από θεωρία γιατί απλά δεν ασχολήθηκαν ποτέ. Π.Χ. ''Κάνε Vanguard, Battlefury και εισαι κομπλε''

Αυτό κάνω εγώ, εδώ και καμιά δυο εβδομάδες...

Συνεχίζω να είμαι γτπ αλλα πιστεύω πως αν χωνέψω την θεωρία όπως πολύ σωστά είπες δεν θα έχω πρόβλημα να παίζω οποιονδήποτε...

Θα μου άρεσε να διαβάσω tips απο έλληνες που παίζουν (καλά)...

By the way βγήκε η 6.61c που είναι συμβατή με το 1.24. Υπήρξαν και κάποιες μικροαλλαγές στον bone,tauren,void,medusa,nerubian και κάτι ψιλά ακόμα..

Δημοσ.
μπα αραιά πράγματα, μέτριος είμαι...

Πια, με το population των παικτών της DotA.. ο μέτριος είναι ΜΕΓΑΛΟ κάρβουνο και πολύ φανατικός.. :-)

/Μαρία

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Dota Clan KnC @ Northed

Want New players

Γιατι να μπιτε???

• καλοι παικτες με καλους τροπους

• Εχουμε τον δικο μας fun map : )

• Παιζουμε πολλα clan matches/Clan wars

• Ειχαμε 35+ members σε μολις 2 weeks

• Ο αρχηγος μας ειναι rank4.gif ο Archmage

• 60+ members Σε μολης εναν μηνα

• Το Forum μας ειναι
http://www.dota-alliance.com/knc

Δημοσ.

Οι πιο κομπλεξικοί ήρωες δηλαδή :P

Εγώ μετά απο λίγο καιρό που ξαναπαίζω τώρα μάλλον πάω προς enchantress..

Δεν βρίσκω γμτ AI που να παίζει με την 1.24 :(

Δημοσ.

καλα ρε κλαιν με botakia 8α παιξεις?Ελα να σε κανω Κυρια! :lol: Ειπαμε "Ο" καλυτερος ηρωας δεν παιζει να υπαρχει...Αλλα με τα νεα δεδομενα ψηφιζω για dps magina/viper τα αλλα 8ελουν πολυ συζητηση...

Δημοσ.

Ε είναι πολλές φορές που απλά θέλω να πειραματιστώ και δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία του find game κτλ.. ή απλα να κάνω ένα 1vs1 και να δοκιμάσω διάφορα build. Καλά όσο για να παίξουμε μαζί ακόμα δεν.. Μου φτάνει η newbιά μου :P

Δημοσ.
εγω ειμαι μεταξυ stealth assasin (rikimaru) και bone fletcher (clinkz)

και οι δυο με ενα gem ή dust γίνονται οι ΠΙΟ αχρηστοι ηρωες σε όλο το παιχνίδι!

και με τους 2 εισαι ενα ψωμι που απλα κοιτας τις μάχες!

Αντε αμα εισαι ο Riki και οι αλλοι εχουν gem εχει αυτο το παλιο-smoke και κατι μπορεις να κανεις παλι σε ενα χωσιμο μιας μαχης αλλα ο bone απλα ψωμι με φιλαδελφεια

ΒΕΒΑΙΑ αν παιξεις σε κανα Public room που οι αντιπαλοι τσιγγουνευονται να παρουν gem επειδη θελουν το gold μπας και γ@#%5ουν late τοτε αμα εχεις Riki απλα και ανετα κανεις 2ψηφιο αριθμο kills ;-)

Δημοσ.
Ο riki μπορεί άνετα να επιβιώσει αν έχουν οι αντίπαλοι gem με ένα manta stile

ναι ουυυυυυ!!

εδικα με το καινουργιο για κανενα λογο!

με το παλιο που ειχε "μεσα του" diffusal blade καπως την παλευε με αυτο το item

με το καινουργιο για κανενα λόγο αν οι αλλοι εχουν gem

και σε περιπτωση που αναφερεσαι στα illusions μπορει 1-2 φορες να τον σωσουν οχι ομως οτι θα αλλαξουν τη ροη του παιχνιδιου

Δημοσ.

Σήμερα έκανα έναν bone να κλάψει πολύ..

Αλλα γενικά αν ντυθούν και ξέρουν να παίζουν μια χαρά κόβουν φέτες αμφότεροι.. Στο ρόλο τους φυσικά.. Δεν είπε κανείς να γίνουν τανκιά...

Απο την άλλη με ένα gang σε αυτόν που έχει το gem τελείωσε το παραμύθι.. Σιγά τα ωά..

Και η dust με ένα butterfly που αυξάνει evasion και με κάνα phase που χαρίζει έξτρα wind walk + τον smoke μια χαρά προσπερνιέται..

Ο bone απο την άλλη με ένα frenzy λίγο dps παραπάνω και ένα avatar μια χαρά κόβει φέτες...

Μην λέμε ότι νάναι.. Στην τελική το wind walk του είναι άπειρο για να ξεφεύγει αν μη τι άλλο μιας και τρέχει σαν $@##της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...