kwstikas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 kai afotou tou kaneis tarascue pou entaxei den einai kai palouki.. meta einai akoma pio eukolo na tou kaneis tbutterfly re c (gt1807)giati kai me mia tarascue einai polu diskolo na pesei....twra an 8es satanic meta tou paei kai sange yasha.....
kwstikas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Εδώ[/url'] μπορείς να βρεις πολλά πράγματα.. lol...file thnx alla me megala grammata grefei apagoreuete anazitisi crack serial keys k.a. .... :cry:
vagpap Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Προσέχουμε για να έχουμε Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην οριστική διακοπή πρόσβασης σας[/b'] στα fora της Insomnia.
GT1807 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Βασικα το heart of tarrasque ειναι κ αυτο αγαπημενο αντικειμενο απλα αναλογα το πως παει το παιχνιδι αλλαζει κ η στρατηγικη μου.Αν μπορω να κανω satanic με +23% lifesteal τοτε θα το κανω γιατι μετραει.Οσο για το sange k yasha να ξερετε οτι εχει orb effect το οποιο κανει override το Lifesteal κ γενικα ολα τα αλλα orb effects αρα δεν εχει νοημα να του κανω sange k yasha κ να μην εχω lifesteal.Οσο για το stygian σε troll συμφωνω οτι ειναι πολυ καλο αλλα κ παλι κοιταζεις πως παει το παιχνιδι κ πραττεις.Αν μπορεις να φτιαξεις μεχρι το Level 15 1 stygian τοτε θα μπορουσες να κανεις κ 2 bashers,ιδια τιμη εχουν.Αρα προτιμω να μην μπορει ο αλλος να με πλησιασει με +60 damage +6 strength k hyperbash παρα να του κανω +50 damage -5 armor απο το stygian.Οτι συνδιασμο κ αν μου πεις τους εχω κανει ολους σε ολους τους χαρακτηρες.Trollaki κολολεει με maelstrom που σου δινει πιθανοτητα να απελευθερωσεις ενα κεραυνο 200 damage σε μια επιθεση σου.Περιττο να σου πω οτι ετσι το trollaki σπερνει κ γινεται κ creeping machine.Δοκιμασε το εσυ αυτο κ πες μου αν γουσταρες . Τα σέβη μου
kwstikas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 gt1807...sigoura ksereis perissotera apo mena....paizeis kairo re man???AAAA alitheia ton leoric pos ton paizeis???
GT1807 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Μμμμμ.Κοιτα ο leoric παιζεται αρκετα μονος του.Για αρχη μαζευω να του παρω κανα void stone για να εχει απειρο mana για να κανει συνεχεια storm bolt γιατι εχει κ μικρο cooldown κ κανει κ 300 damage.Στην συνεχεια βλεπω πως παει το παιχνιδι.Συνηθως το void stone το κανω perseverence κ παω για battle fury γιατι λεει πολυ σε ηρωα με lifesteal.Ασε που επειδη το battle fury εχει 35% cleaving attack τοτε αν εχεις κανα 2 κ βαρας ενα creepaki τοτε τα διπλανα του πεθαινουν πιο γρηγορα γιατι τρωνε καθαρο damage,αμειωτο γιατι δεν υπολογιζεται το armor τους κ φυσικα το ιδιο συμβαινει κ με τους ηρωες.Στην συνεχεια του κανω monkey king bar για να βαραω κ πιο γρηγορα ή αν εχω πολλους spellcasters αντιπαλους του κανω black king bar για το avatar.Βεβαια επειδη ήδη εχω κανει ενα battle fury εχω κ απειρο Mana κ αρα αμα πεθανω δεν εχω προβλημα με το revive(που στις 6.χχ εκδοσεις θελει μανα για να λειτουργησει).Μεχρι να κανεις το 2ο αντικειμενο που σου ειπα πιθανον το παιχνιδι να τελειωνει αλλα κ αν δεν τελειωνει τοτε του κανεις κανα heart of tarrasque ή κανα satanic κ μετα δεν αγγιζεσαι.Ο leoric για εμενα δεν εχει ενδιαφερον πλεον.Γιατι ειναι πολυπαιγμενος.Θα μου αρεσε να παιξω κανα παιχνιδι με ηρωες που δεν χρησιμοποιουνται γιατι εκει δειχνεις στον αλλο κ εκεινος σε εσενα αν αξιζεις.Π.χ. εχω να δω να παιζουν καλο pudge εδω κ παρα πολυ καιρο.Μια περιοδο τον επαιζα εγω αλλα δεν ειχε ενδιαφερον γιατι ειχα μαθει τοσο καλο "αγγιστρι" που δεν με πλησιαζε κανεις.Ακομη θα ηθελα να παιξω κανα παιχνιδι με καινουριο silencer μεσα.Επαιξα προχθες ενα κ ηταν παρα πολυ καλο.ΑΑΑΑ!!!!Πολυ σημαντικο.Το πρωτο αντικειμενο σας παντα πρεπει να ειναι οι μποτες.Εκτος αν το εχετε μαθει τοσο καλα το παιχνιδι ή εχετε ηρωα με escape ability(δηλαδη stun,blink,teleport κτλ.).Οι μποτες ειναι κατα την γνωμη μου(οταν λεω μποτες εννοω τα power treads) ειναι το πιο imbalanced αντικειμενο γιατι με 1530 gold παιρνεις ενα αντικειμενο που σε κανει να τρεχεις 60 πιο γρηγορα(οταν ο μεσος ηρωας εχει 300 Movespeed) κ να βαρας 30% πιο γρηγορα.Σε οσα build κ αν προτεινω σε αυτο το topic εννοειται οτι για πρωτο αντικειμενο σας πρεπει να ειναι οι μποτες.Αυτα. Αντε θα κανονισουμε κανα παιχνιδι??Ο φιλος που παιζει στο EuroBattle.Net αν μπορει ας μου στειλει κανα πμ γιατι εχω ενα προβλημα κ δεν μπορω να μπω στον server.Αντε να κανουμε κ κανα καλο παιχνιδι. Τα σέβη μου
Tetix Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Mέσα ρε συ! Για πείτε όμως πως θα λύσουμε το πρόβλημα του lag? Έχουμε μισό με 1 δευτερόλεπτο μέσω Hamachi και 1-2 sec στο Eurobattle.net... Εσείς είστε ΟΚ με το lag? Έχω ξενερώσει πάντως γιατί στο ίντερνετ καφέ με το LAN έχει 0...
foeli Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 GT1807 to stygian desolator paei to armor -6 (Sry gia ta greeklish alla eimai stin germania kai katalavenete!!!)
nildorn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 SPIRIT BREAKER me sange&yasha kai 2-3 cranium bashers ki elate meta... floroi!!!
GT1807 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Πολυ καλο Post.Εμπεριστατομενο.Μμμμ.Να σου πω.Τρολακι με Butterfly k 2-3 cranium basher.K ελα μετα να με πλησιασεις εσυ αν μπορεις....Δεν λεω τπτ αλλο. Τα σέβη μου
nildorn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 an exo kai aegis of the imortal ti exeis na peis? apla re paidi mou d 8a prolabeis pote na me bareseis me stun kai sxedon se ka8e xtypima bash! alla kai na prolabeis na xtypiseis klain giati e3igisa pio pano(aegis)...Ayta!!!
GT1807 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Βασικα μαλλον εσυ δεν καταλαβες.Εγω σου μιλησα για αντικειμενα ισης αξιας χρηματικα.Το Aegis εχει περιπου 4350 gold.Αν θες να μιλησουμε για χαρακτηρες με αντικειμενα ισης αξιας τοτε πραγματικα οτι κ να βαλεις σε ενα Spirit Breaker δεν προκειται να κλασει μια μπροστα σε 1 Troll με αντικειμενα της ιδιας χρηματικης αξιας.Κ να μην προλαβω να σε βαραω σε καθε χτυπημα με stun,με 3 bashers θα σε βαραω 4/10 φορες stun κ με το ulti μου κ το butterfly θα σε βαραω 3 φορες το δευτερολεπτο.Δεν προκειται πραγματικα ποτε να με πλησιασεις.Αν εισαι ακομη δυσπιστος το nickname μου στο Battle.Net ειναι U1tr4_N00b,κανε με add κ ελα να τα "παμε" καμια φορα. Τα σέβη μου
Xvipes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 trollaki meta to 20lvl kanei douleia pantos...spirit breaker mexri ta 16lvl meta arxizei kai xanei.... imo panta
GT1807 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Βασικα ουτε ο Spirit Breaker χανει μετα το 16.Απλα το trollaki γινεται καλυτερο.O spirit Breaker γινεται θεος μετα το 16 αλλα το τρολλ παιζει σε αλλη κατηγορια με το level 3 ulti του. Τα σέβη μου
sugoruyo Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Παιδιά εγώ μόλις άρχισα το DotA. Γ.μάτο game αλλά δεν έχω παίξει ούτε 5 games και θέλω να βρω κανένα άνθρωπο να με βοηθήσει λίγο να μάθω. Θα ήθελα να ξέρω πόσοι (και ποιοί) insonmniacs παίζουν. Όσοι είμαστε Αθήνα ας κανονίσουμε και κανά meeting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα