PeterHeppner Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Απλότητας? Απλότητα τα l8est maps της DotA? oO Ακόμα και τον Programmer να σου δώσουν (World Builder), ΠΑΡΟΜΟΙΟ Map δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις ακόμα και αν το έχεις παίξει 1000 φορές και νομίζεις ότι το θυμάσαι.. άλλο για το πως φτιάχτηκε το παινχίδι και άλλο πως παίζεται είναι ένα απλό mini rpg, αυτό εννόω, μπορείς να μάθεις να παίζεις σε λίγες ώρες αλλά να κρατάει ενδοιαφέρον για πολύ καιρό όταν ανοίγω το frozen throne Dota παίζω για ξεκούραση, τα κανονικά 2χ2, 4x4,ffa match του warcraft εξετίας του επιπέδου που έχουν πια οι περισότεροι players είναι απλά πονοκέφαλος
DeathGuard Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 μπορείς να μάθεις να παίζεις σε λίγες ώρες αλλά να κρατάει ενδοιαφέρον για πολύ καιρό Για να μαθεις απλως τα skills ολων των χαρακτηρων χρειαζεσαι τουλαχιστον 1 μηνα να παιζεις καθε μερα(για να γινεις τωρα πολυ καλος παιχτης δεν το συζηταω...θελει το λιγοτερο 2 χρονια)...Ακομα δεν μπορω να καταλαβω που την βλεπεις την απλοτητα.
PaokToTheBone Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Οκ επειδη δεν εχω ορεξη για επιχειραματολογια αν η krob 8α αντεξει και οχι...Aλλο τοσο για το 1v1 σε περιμενω σε παιχνιδι Μπορει τα πανω να ακουγονται αποτομα αλλα εινια λογvτης ωρας και τις κουρασης.Συζητηση κανουμε μην το παρεις αλλιως. Εχω παιξει σε πολλα games και αντιπαλο ειχα πολλα ονοματα που τα replays τους τα περνουν forums και τα κανουν guides.To τελευταιο μεγαλο παιχνιδι που επαιξα ηταν με την 2η ομαδα της Γαλλιας και κερδισαμε κιολας. Αφησε με να εχω καει αρκετα για να ξερω τι σου λεω. Και αυτο που ειπε ο dakon...(κατι) για το puck ισχυει.Εχει aoe dmg ,silence .Survivability, Eιναι ευκολος farmer και μπορει να κανει απιστευτο warding.Πολυ καλο pick σε πολλες 5αδες. Τωρα αν ειναι fan map και αν 8ελεις να το συγκρινεις με το wow νομιζω οτι ειναι fail. Σιγουρα οι αρενες κτλ στο wow ειναι πιο συν8ετα(δν εχω κα8ολου ιδεα απο wow)κ σιγουρα ειναι πιο πολυπλοκο παιχνιδι αλλα αυτο δεν μ λεει κατι για το αν εινια πολυπλοκη η Dota.Μπορει να παιζει 5 + χρονια (οπως εγω) και κα8ε μερα να ανακαλυπτεις και κατι...Ενταξει οπως ειναι λογικο καποια στιγμη βαριεσαι. Δεν ειναι 8εμα εδω περα να μετρησουμε wow vs dota η οποιοδηποτε αλλο game vs dota.. Kαι δν υπαρχει λογος να αναλυουμε heroes .ο κα8ενας σε κα8ε game μπορει να παιξει διαφορετικα. Τωρα απλα με την 6.60 ειναι ακομα πιο δυσκολο να καταλαβεις πιο ειναι το standar pick. Αναφερ8ηκε παλι απο τον Dakon(kati) οτι picks ειναι mirana never κτλ...Παλι σε μεγαλα leagues που το mode τις περισσοτερες φορες ειναi cm αλλαζουν ολα τα δεδομενα απο pick σε pick και απο ban σε ban.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 παιδια παιζει ακομα κανεις? αν ναι ας με κανει καποιος add στο bnet και να μου πει και απο εδω. το νικ μου ειναι Ep_Ti_Leei περιμενω ματσακια
darkarax Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Παιδες αν θελετε matchakia ελατε στο CLAN XPD για σοβαρα 3v3 , 4v4 , 5v5 !!!! To nickname mou einai xXCREATORXx και μπαινουμε κατα τις 11:00, 11:30 το βραδακι !!! Στειλτε κανα πμ αν θελετε κιολας !!! Καλα λιωσηματα
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Άρχισα λίγο να ξαναπιάνω το παιχνίδι τελευταία (με newb προσανατολισμό ακόμα). Μια νιώθω μια δεν νιώθω... Αλλα χθές μου έκατσε enchantress.. Τι έχετε να πείτε; Την είχα πολύ παρεξηγημένη αλλα έκοβε υπερβολικά πολύ. Newb άνιωθος και ήμουν 17-2 στο τέλος με την υπόλοιπη ομάδα πολύ κάτω. Phase boots, Guinsoo, cuirass πρόλαβα να βγάλω. Τρομερή.. απλά τρομερή.. (και άπεφτη μετά απο κάποι φάση) Τα item builds είναι standard για κάθε παίκτη (έστω στα κεντρικά items) ή ο καθένας μπορεί να παίξει οτι μλκεία του κατέβει; Θα ήθελα ένα chart με τα main item builds για να το έχω και πάνω σε αυτά να προσαρμόζω μετά τις δικές μου επιλογές σε αντικείμενα και το παιχνίδι μου. Άν έχει κάποιος κάτι printable είναι more than welcome
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Άρχισα λίγο να ξαναπιάνω το παιχνίδι τελευταία (με newb προσανατολισμό ακόμα). Μια νιώθω μια δεν νιώθω... wb.. Αλλα χθές μου έκατσε enchantress.. Τι έχετε να πείτε; Την είχα πολύ παρεξηγημένη αλλα έκοβε υπερβολικά πολύ. Newb άνιωθος και ήμουν 17-2 στο τέλος με την υπόλοιπη ομάδα πολύ κάτω. Phase boots, Guinsoo, cuirass πρόλαβα να βγάλω. Τρομερή.. απλά τρομερή.. (και άπεφτη μετά απο κάποι φάση) Uber hero.. Στα 1v1 μετράει άσχημα η enchantress.. Στα 5v5 είναι απλά too noob friendly.. Τα item builds είναι standard για κάθε παίκτη (έστω στα κεντρικά items) ή ο καθένας μπορεί να παίξει οτι μλκεία του κατέβει; Τίποτα δεν είναι Standard.. Πάνω από το 50% της τεχνικής του Game είναι τα Item.. Ο κάθε παίκτης δεν προσαρμόζεται τόσο στον Hero που controlάρει όσο στον αντίπαλο hero και στους συμπαίκτες του.. Δεν βοηθούν τα noob guides, πρέπει να μάθεις να craftάρεις αυτό που έχεις ανάγκη στο κάθε match. Απλά ψάξου με τον κάθε hero, και βρες σε τι lackάρει και τι θα σε helpάρει να χώσεις τον κάθε αντίπαλο.. Θα ήθελα ένα chart με τα main item builds για να το έχω και πάνω σε αυτά να προσαρμόζω μετά τις δικές μου επιλογές σε αντικείμενα και το παιχνίδι μου.Άν έχει κάποιος κάτι printable είναι more than welcome www.Blackle.com Dota Guides, <Hero Name> best Guide, etc etc.. /Μαρία
klainmaingr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Thnx. Αυτο προυποθέτει πάρα πολύ καλή γνώση όλων των χαρακτήρων του παιχνιδιού ώστε να ξέρεις τι θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Αυτό με ψιλοεκνευρίζει σε αυτή τη φάση γιατί προυποθέτει αρκετό time wasting σε ai playing και διάβασμα. Γενικά άρχισα κάπως να νιώθω τα βασικά build για int agi str και τώρα αρχίζω και προσαρμόζω τα αντικείμενα στις αδυναμίες ή στα ατού του κάθε ήρωα. Το να κάνω κόντρα build θα μου πάρει μάλλον καιρό αλλα βλέπουμε. Απο οδηγούς κτλ διαβάζω αρκετά το dotaportal απλά ήθελα κάτι πιο συμμαζεμένο σε 1-2 σελίδες ώστε να το έχω πρόχειρο τώρα στην αρχή και να μην είμαι ctrl+tab για να κάνω ένα αξιοπρεπές build. Και σήμερα έγιναν μερικά πολύ ωραία game χωρίς μάνες με ανατροπές replay saves απο τους αντιπάλους κτλ. Με krobellus που λέτε παραπάνω και δοκίμασα σε ένα game έφαγα πολύ ξύλο πρώτον γιατί μου την πέφτανε ασταμάτητα και δεύτερον γιατί όταν τους πήρα φαλάγγι early lvl ο lion μαζί μου πετούσε αετό και έφαγα 1-2 kill απο μλκείες και οι άλλοι μείνανε με 10hp. Απο την άλλη με shendelzare (swapper) είχα πολύ καλό παιχνίδι.Τεράστιο ρόλο παίζουν οι συμπαίκτες σου... Τεράστιο!
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μεγάλο μπατιρντί σήμερα... Βγήκε το 1.24. Με το patch αυτό έφαγαν άκυρο οι περισσότεροι custom made maps ματαξύ των οποίων ΚΑΙ η Dota εκτός απο την 6.59d. Μόνο garena σήμερα με άπειρους leavers και γενικά ελεινές καταστάσεις. Ο icefrog ετοιμάζει την 6.62 public γιατί η beta ΔΕΝ είναι ούτε αυτή συμβατή με το νέο patch. Έχει να κάνει με το return bug το οποίο επέτρεπε να τρέχει κωδικός μέσω του map στο pc (virus like). Λογικά θα υπάρξει και rollback στο 1.23 H 1.24b. Μεγάλες στιγμές ανοργανωσιάς και γραψαρχιδισμου της blizz απέναντι στους custon map makers. Η beta που δώθηκε στον icefrog για δοκιμή ΔΕΝ ήταν αυτή που κυκλοφόρησε τελικά και έτσι έγινε και το μεγάλο πανηγύρι.. Φαντάζομαι θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι αύριο. Εμάς μας έκατσε πάνω στο update και ήταν αρκετά ξενέρωτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 lol επικές καταστάσεις
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Απο το σχετικό site: IceFrog: 1.24 Situation Code that used to work for 1.24 Beta does not work for 1.24 Public. Bugs that were in 1.24 Beta that caused corruption errors still remain in 1.24 Public. Neither 6.61b nor 6.62 Beta load properly as of right now. I am actively working on these issues to try to find a resolution asap. γφδσγσδφγδφγ Καραγκιοζιές.
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 more to come Icefrog: There have been a lot of questions about 1.24 and DotA, so I'm going to take the time here to answer them. A new warcraft patch has been released with the focus on fixing a bug that could cause you to get a virus when joining a game. As a result of this, some core Warcraft 3 functions that are used in DotA and most other maps had to be removed. To make up for the significant loss in functionality, new replacement functions were also added to the patch. Some confusion comes from the fact that some maps like 6.59d work under 1.24. This is only partially true. There is nothing special about those maps, 1.24 is configured to run some maps in temporary 1.23 compatibility mode while 1.24 is further developed. The patch has not been properly configured to run 6.61b in this mode, so 6.61c will be released. That map has no changes except the version string. As a result of the function changes, maps are not cross compatible between 1.24 and pre-1.24. A lot of code in has to be rewritten for maps to become compatible with 1.24. The next version of DotA (6.62) has all of its code updated to follow the 1.24 requirements. As of right now, 1.24 still has various bugs in it's functions that prevent most 1.24 maps from running properly on it. As these issues get fixed in coming 1.24b/1.24c patches, 6.62 beta will be updated alongside them. As soon as the new patch is stable and 6.62 is tested on it sufficiently, it will be released. Hopefully the map will return to a stable code state in the very near future. Once the 6.62/1.24 situation is over, regular map development will resume. The versions that follow it will most likely focus primarily on balance improvements and performance tweaks. For people that cannot easily do multiple patch upgrades (net cafes for example), I recommend you wait until 1.24b/c is released before undergoing that effort. If something isn't clear, feel free to PM me and I'll try to answer it. H συμβατή 6.61c θα κυκλοφορήσει απο ότι λέει ο ίδιος ο icefrog κάποια στιγμή μέχρι το βράδυ. (σήμερα αύριο λέει αυτός αλλα αυτό είναι πόστ απο χθές στις 12 ώρα ελλάδας)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 φαντάζομαι τι τρελό whining πρέπει να έπεσε (γιατί αυτές τις μέρες δεν παίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα