PaokToTheBone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Η Krobelus είναι χαρτί. Πρεπει πάντα να πηγαίνεις με την ομάδα αλλιώς free kill, Bloodseeker,Balanar κτλ την έχουν για επιδόρπιο Μπορω να χρησιμοποιησω το ποστ σου ως υπογραφη στο profile μου?(oχι στο ινσομνια.) Πραγματικα μπορω να σου βρω απειρα games/replays που η krob δερνει οσους ειπες και αλλους δυο μαζι... Σιγουρα υπαρχει εντονο το στοιχειο της υπερβολης...Σιγουρα ειναι αρκετα balanced το game(τωρα βεβαια με την 6.60 υπαρχει ενα 8εμα αλλα 8α λυ8ει στις αμεσως επομενες εκδοσεις.)και ολοι οι ηρωες εχουν να δωσουν πολλα σε ενα team.
SpY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μπορω να χρησιμοποιησω το ποστ σου ως υπογραφη στο profile μου?(oχι στο ινσομνια.) Πραγματικα μπορω να σου βρω απειρα games/replays που η krob δερνει οσους ειπες και αλλους δυο μαζι... Σιγουρα υπαρχει εντονο το στοιχειο της υπερβολης...Σιγουρα ειναι αρκετα balanced το game(τωρα βεβαια με την 6.60 υπαρχει ενα 8εμα αλλα 8α λυ8ει στις αμεσως επομενες εκδοσεις.)και ολοι οι ηρωες εχουν να δωσουν πολλα σε ενα team. Ντυμένη η Krobelus και ντυμένη η Mortted πες μου οτι κερδίζει η Krobelus !!! ένα blink και μισό hit είναι
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 hmmmm παμε οποτε 8ες ενα game σε test mode να το διαπυστωσουμε (διαπυστωσεις ¨για την ακριβεια )
SpY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αντε παιδιά κανονίστε ένα game να παίξουμε οι insomniacs, βραδινές ώρες μετά τις 21.00. Σήμερα το βραδάκι ενα -apso 5 vs 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 -apemomso > all χωθείτε!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κοίτα, έχω να παίξω 6 μήνες DotA (χθες το άρχισα πάλι) και παίζει να έχω χάσει κάποιες αλλαγές, αλλά εγώ θυμάμαι ότι από την εποχή που ήμουν deep n00b, μέχρι πριν 6 μήνες που σταμάτησα και ακόμα και τώρα που το ξανάρχισα, το να έχω εγώ Broodmother σημαίνει ότι νικάμε το game. Χωρίς εξαιρέσεις. Ένας απλός Basher, Disabler την κανονίζει.. δεν τίθεται θέμα uberness.. Άσε που πιθανότατα δεν την εκμεταλλεύεσαι και αρκετά, δεν φαντάζεσαι πόσα μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος ήρωας πέρα από το Hero Killing. θελω να μαθω να παιζω ντοτα..πιστευετε οτι ειναι πολυ δυσκολο...?? και αν οχι ποιον παικτη θα πρεπει να παρω για αρχη..?? πως θα μαθω τι αντικειμενα πρεπει να του βαλω..??? Κανείς δεν ξέρει τέλεια DotA και κανείς δεν θα παίξει 10 παιχνίδια χωρίς κανένα απολύτως λάθος. Το παιχνίδι υπάρχει 6+ χρόνια. Η DotA για εμένα είναι ένα test IQ και ευστροφίας. Τα συμπεράσματα δικά σου. Κrobelus.. Πρωτο ban παντα στα σοβαρα match... Τότε δεν είναι και τόσο σοβαρά.. Έχει πολύ καλό Ulti. Καταπολεμείται. (τωρα βεβαια με την 6.60 υπαρχει ενα 8εμα αλλα 8α λυ8ει στις αμεσως επομενες εκδοσεις.) Αναμφίβολα σε χάλασε ο Sven εσένα.. Χθες βράδυ τον faceαρα σε 3v3 με τη παρέα μου στο Net.. ΚΑΙ αυτός καταπολεμήθηκε με επιτυχία. Btw, του χρόνου τέτοια μέρα κόβω νέο MAP.. Άργησε ΠΟΛΥ ο βάτραχος για αυτό, το πήραμε όλοι πρέφα.. Ντυμένη η Krobelus και ντυμένη η Mortted πες μου οτι κερδίζει η Krobelus !!! ένα blink και μισό hit είναι Και οι 2 είστε off.. Εκείνος γιατί είπε BAN ένα παράδειγμα INT (έτσι είναι οι INT, τρομεροί.. αν τους νιώθει ο παίκτης..) και εσύ επειδή μιλάς για High-Lv κόφτη που η δουλειά της Krobellus -και του κάθε ήρωα του type της- είναι να ΜΗΝ αφήσει τον κόφτη να ανεβάσει level ή να ντυθεί.. πράγμα πολύ εύκολο. Διαφορετικά χαίρω πολύ, One-click agillitάς 16lvlίτης με πεταλούδα είναι κίνδυνος για οποιονδήποτε Intelligά.. /Koritsi_Gia_PC
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ο πιο καλός ήρωας αυτή την στιγμή είναι ο Puck. AOE dmg , ξεφεύγει , είναι ranged, δεν έχει μεγάλη ανάγκη τα αντικέιμενα. Μιλάω πάντα για ομαδική συνεισφορά , 5v5 και βέβαια όχι -EM. Επίσης και η Broodmother είναι καταπληκτική. Ο Earthshaker θέλει 1 dagger μόνο και μπότες. Γενικότερα ο καλός ήρωας πρέπει να έχει καλό early-mid και να μην πεθαίνει εύκολα. Η Akasha πριν 3-4 εκδόσεις ήταν κλασικό παράδειγμα. Αντίστοιχη ήρωας είναι η Mirana και ο Nevermore. Επίσης τέτοιου είδους ήρωες επηρρεάζονται και από το Skill του παίχτη.
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Τότε δεν είναι και τόσο σοβαρά.. Έχει πολύ καλό Ulti. Καταπολεμείται. /Koritsi_Gia_PC Oσο σοβαρα μπορει να ειναι στο dota-league και παλια στο ihcs... Αναμφίβολα σε χάλασε ο Sven εσένα.. Χθες βράδυ τον faceαρα σε 3v3 με τη παρέα μου στο Net.. ΚΑΙ αυτός καταπολεμήθηκε με επιτυχία. /Koritsi_Gia_PC Δεν με χαλασε κα8ολου εχουμε ατομο στο team που ειχε βγει ο καλυτερος sven στο περσινο esl tour... Btw, του χρόνου τέτοια μέρα κόβω νέο MAP.. Άργησε ΠΟΛΥ ο βάτραχος για αυτό, το πήραμε όλοι πρέφα.. /Koritsi_Gia_PC νεο map (8α βγει κατα τον αυγουστο)Οταν λεω νεο δν εννοω balance fixes. Και οι 2 είστε off.. Εκείνος γιατί είπε BAN ένα παράδειγμα INT (έτσι είναι οι INT, τρομεροί.. αν τους νιώθει ο παίκτης..) και εσύ επειδή μιλάς για High-Lv κόφτη που η δουλειά της Krobellus -και του κάθε ήρωα του type της- είναι να ΜΗΝ αφήσει τον κόφτη να ανεβάσει level ή να ντυθεί.. πράγμα πολύ εύκολο. /Koritsi_Gia_PC Δεν ειμαστε οff απλα τις μετραμε ηλεκτρονικα... Δεν υπαρχει το 1vs1 και στο χω ξαναπει. Διαφορετικά χαίρω πολύ, One-click agillitάς 16lvlίτης με πεταλούδα είναι κίνδυνος για οποιονδήποτε Intelligά.. /Koritsi_Gia_PC Ας παρει και butterfy ας παρει και οτι 8ελει δεν με εχει ουτε στα 25... Οσο αναφορα το game μας εγω απο σημερα ειμαι free για αρκετες μερουλες να το κανονισουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 νεο map (8α βγει κατα τον αυγουστο)Οταν λεω νεο δν εννοω balance fixes. από ότι έχω ακούσει έχει πάρει άδεια για να φτιάξει dota based on SC2
Toufas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends_Clash_of_Fates
PeterHeppner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το παιχνίδι υπάρχει 6+ χρόνια. Η DotA για εμένα είναι ένα test IQ και ευστροφίας. ένα ακόμα fanmade map είναι, εξετίας της απλότητας του έγινε δημοφιλής εγώ ψηφίζω τον venom mancer (το alien), είναι ιδανικός για κάποιον που βαριέται το αργό παιχνίδι
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 από ότι έχω ακούσει έχει πάρει άδεια για να φτιάξει dota based on SC2 http://en.wikipedia.org/wiki/League_of_Legends_Clash_of_Fates Aυτα ειναι σωστα.Αλλα 8α αργησουν ακομα...Ετσι τουλαχιστον ειπε ο ιδιος ,μιλωντας με τον ACID εναν γνωστο leader της Αμερικης. Τωρα 8α βγαλει τον αυγουστο νεα εκδοση με καποιες αλλαγες ,κυριως rmk καποιων hero και καποια items 8α αλλαξουν ωστε να μην ειναι ανυπαρκτα στα games. Αυτο που 8ελει να αλλαξει ο icefrog ειναι το skill built.Εχει απογοητευτει με οτι σε πολλους ηρωες δν παιζουν ολα τα skills αλλα διαλεγουν να παιξουν stats. Αυτα δν τα βγαζω απο το μυαλο μου.Eνα παιδι απο την ομαδα μου παιζει wow μαζι με τον ACID και chattaroyn για αυτο το 8εμα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 ένα ακόμα fanmade map είναι, εξετίας της απλότητας του έγινε δημοφιλής Απλότητας? Απλότητα τα l8est maps της DotA? oO Ακόμα και τον Programmer να σου δώσουν (World Builder), ΠΑΡΟΜΟΙΟ Map δεν θα καταφέρεις να φτιάξεις ακόμα και αν το έχεις παίξει 1000 φορές και νομίζεις ότι το θυμάσαι.. Δεν υπαρχει το 1vs1 και στο χω ξαναπει. Και εγώ σου είπα ότι υπάρχει, με τα δικά μου επιχειρήματα. So what? Ας παρει και butterfy ας παρει και οτι 8ελει δεν με εχει ουτε στα 25... ...δήλωσε ο Low HP INT. Ξες, η Mortred δεν χρειάζεται ΚΑΝ BkB για να σε forcάρει να πας σε DPS και TANK mode με στόχο το surviving.. Και αν πας για Hex (που σίγουρα θα είναι το main στοιχείο σου για Full dmg του Exorcism) τσιμπάει το BkB.. Ένας L33t με Mortred δεν έχει prob στο Last Hitting άρα βρίσκει Gold για να προσαρμοστεί.. Θέλεις να το πάρουμε με Co-op και 5v5? Στα Team Matches όλοι φοβούνται την Krobelus, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι ο ΠΡΩΤΟΣ στόχος.. Ξέρεις άραγε τι σημαίνει INT πρώτος στόχος? Ούτε Khan, ούτε Disabler δεν τη σώζει από Ally με τέτοιο HP που έχει.. Ότι και να λες, ένας ακόμα INT είναι.. (με άθλιο projectile ) Ένας παραπάνω είπε την Puck ΙΜΒΑ.. Πολύς κόσμος ορίζει την Mortred ως τον πιο Bad-ass καλυτερότερο (sic) Hero, ενώ πολλοί έμπειροι την θεωρούν από τους ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ Item-depended (Με πολλά επιχειρήματα). Καταλαβαίνουμε ότι είναι γούστα και random απόψεις αυτά, και ότι ΟΛΟΙ οι ήρωες (except Bristleback and old Medusa) είναι ναι μεν αξιόλογοι και ικανότατοι αν παιχτούν σωστά, αλλά και έτοιμοι να πέσουν από τις αδυναμίες τους. (Οι οποίες ποικίλουν) Ας μη το κουράζουμε άλλο με το ποιος είναι καλύτερος και ποιος χειρότερος Hero, γιατί θα μπει κανείς από Google και θα μας πάρει για χαζούς.. Οσο αναφορα το game μας εγω απο σημερα ειμαι free για αρκετες μερουλες να το κανονισουμε Θα σου ξανακάνω PM.. Dun worry.. /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα