Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
αμα παρω meepo ο balanar θα δει re-spawn time σε 3 sec.

και άμα πάρει κάποιος τον Tauren ο meepo θα πέφτει σαν κοτόπουλο :P

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδιά... Broodmother. Balanced ξεbalanced, η αραχνούλα τα σπάει σταθερά ό,τι αλλαγές κι αν της κάνουν. :P

δεν θα το ελεγα με το νεο avatar...

Δημοσ.

Κοίτα, έχω να παίξω 6 μήνες DotA (χθες το άρχισα πάλι) και παίζει να έχω χάσει κάποιες αλλαγές, αλλά εγώ θυμάμαι ότι από την εποχή που ήμουν deep n00b, μέχρι πριν 6 μήνες που σταμάτησα και ακόμα και τώρα που το ξανάρχισα, το να έχω εγώ Broodmother σημαίνει ότι νικάμε το game. Χωρίς εξαιρέσεις. :P

Δημοσ.
Τι ακούω ρε παιδιά;;;!!!!Ακούς εκεί zeus και sniper!Δεν υπάρχουν πιο noobs heros σε όλο το Dota!Περιμένουν πότε θα δουν έναν αντίπαλο με χαμηλή ζωή, κλικ το Ulti και Kill!Έτσι ξέρω και γω να κάνω kill!Άμα τους πετύχεις όμως face to face την έχουν βάψει!!Υπάρχουν αρκετοί καλοί ήρωες με πολύ καλές ιδιότητες.Μερικοί από αυτούς είναι Viper, Fletcher,Phantom Assasin,Yurnero, και από strength heros Doom, King Leoric, Leviathan,Tiny(μόλις αναπτυχθεί σπέρνει στην κυριολεξία!!!:) ).Φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί.Υπάρχουν και άλλοι καλοί ήρωες αρκεί να ξέρεις να τους παίζεις και να υπάρχει ομαδικότητα γιατί άμα οι συμπαίκτες σου δεν ξέρουν καθόλου στην πέφτουν και οι 5 αντίπαλοι και σε γ@μ@νε!!Όποιος θέλει να κάνουμε καμία ομάδα είμαι μέσα!!!:grin:

Α ωραια!δλδ αμα βγαλεις στον zeus ενα euls ή στον sniper ενα lothars edge δεν εχουν ελπιδα αν βρεθουν απεναντι στον αλλο!ολα ειναι σχετικα,δεν μπορεις να πεις noob hero κανενα!απλα αυτη ειναι η δουλεια τους και αμα τους νιωθεις λιγο σπερνουν οι συγκεκριμενοι!οποιον ηρωα και να εχεις πρεπει να ξερεις σε πoιον σε παιρνει να μπεις και να εχεις ενα καλο team!οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω ολοι οι ηρωες ειναι ισοι φτανει να ξερεις πως θα παιξεις τον καθενα σε καθε game και ποια αντικειμενα να του φορεσεις μεσα στο game!:-)

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον , το παιχνιδι που εχει την dota , δεν την εχει ακριβως ομως , δεν ειναι το world of warcraft . Το dota παιζεται στο internet αλλα δεν ειναι συνδρομιτικο οπως τα αλλα . Το μονο που θες ειναι να αγορασεις τα 2 παιχνιδια , που τα δεινουν τωρα μαζι και πολλοι φτηνα , για να χρησιμοποιησεις το serial key τους να παιζεις νομιμα παιχνιδια στο battle net οπως η dota .

Παρε και ενα link απο ενα καταστημα . http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=684015&Manufacturer=Blizzard&category=69979930&catalog=12

Επισης η συγκεκριμενη πιστα dota δεν βγαινει απο την εταιρια ενας απλος χρηστης την φτιαχνει οποτε εφωσον παρεις το παιχνιδι το εγκαταστησεις και κανεις μεσα απο το παιχνιδι account στο battle net τοτε θα πρεπει να πας στο http://www.getdota.com και να κατεβασεις το τελευταιο map της dota και να το βαλεις μεσα στον φακελο που θα εχεις εγκαταστηση το παιχνιδι αλλα συγκεκριμενα μεσα στο φακελο Maps . Ελπιζω να βοηθησα .

Δημοσ.

2 χρόνια μετά και εγώ την ίδια ερώτηση έχω με τον απο πάνω.

Εχω το game, κατέβασα Garena έκανα account. πρέπει να κατεβάσω και τους χάρτες του DOTΑ; απο πού;

στο garena πως συνδέεται το game?:shifty:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ----------

ρε σεις κατέβασα απο το getdota.com το αρχείο αλλά έχει μόνο ένα χάρτη. αυτός είναι μόνο; και βέβαια ακόμη δεν ξέρω πώς μπαίνω με το game στο garena

Δημοσ.

file thresh sorry που δεν ξέρω ένα game Που δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.

το θέμα είναι πως μπαίνω στο garena με το game για να παίξω;

Δημοσ.

θελω να μαθω να παιζω ντοτα..

πιστευετε οτι ειναι πολυ δυσκολο...??

και αν οχι ποιον παικτη θα πρεπει να παρω για αρχη..??

πως θα μαθω τι αντικειμενα πρεπει να του βαλω..???

Δημοσ.

Κrobelus..

Πρωτο ban παντα στα σοβαρα match... Dmg AoE ,silence , movement speed και int...

Δεν χρειαζεται να πω αλλα...

Δημοσ.

Η Krobelus είναι χαρτί. Πρεπει πάντα να πηγαίνεις με την ομάδα αλλιώς free kill, Bloodseeker,Balanar κτλ την έχουν για επιδόρπιο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά παίζω περίπου 2 χρόνια και πιστεύω ότι έχω πάρει χαμπάρι τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι...Διαβάζοντας τα posts άπώρησα με κάποια....Πρώτον δν μπορείς να πείς σε ένα παιχνίδι 3v3 η παραπάνω ότι είσαι προ και΄τους έχεισ όλους γιατί άμα δεν νιώθει το team σου δούλειά δεν γίνεται...Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχουν noobs ήρωες και προ... Μπορείς να πεις ότι υπάρχουν noobs παίχτεσ και προ...Έίδα παραπάνω ότι ι krob είναι χαρτί...lol αν είναι η krob χαρτί που έχει ένα απο τα πιο καλά ultimates στο παιχ΄νίδι τι να πώ όσο ζω μαθαίνω...Πρωσοπικά μου αρέσουν οι int ήρωες και συγκεκριμένα o ezalor γιατί είναι ο ήρωας για όλες τισ δουλειές..items για αυτόν είναι : boots of travel, vanguard, eye of skadi, guinsoos και helm of dominator (ακούγονται πολλά και είναι αλλά ο ezalor μαζεύει εύκολα λεφτά και με ένα vanguad στην αρχή δεν πε΄φτει μετά)...Έχω κάνει ένα video στο youtube με καλα kills από διάφορουσ ήρωες, όποιος θέλει να μπει να μάθει^^..Θα το βρείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=xs1lKMfgIq4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...