Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς έψαχνα. Δεν ήξερα ότι αυτό το προγραμματάκι ειναι και γι' άλλα παιχνίδια. Thnx

Edit: Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω μερικά keys;Πχ να κάνω use τα items από το inventory με το 1,2,3 ....

Lescos warcraft III toolkit 0.7 beta

Ειναι προγραμματακι που το ανιγεις μαζι με το war3 και πιγενει στο tray μετα. Απλα πεζει απ οτι μου εχουν πει μερικοι να σε πεταει απο το game, αν εισαι ομως Host δεν εχεις προβλημα σιγουρα γιατι το χρησιμοποιο ο ιδιος. Ειναι ευκολο στιν χρηση και μπορεις να βαλεις καποιο απο τα Items του inventory px στα πληκτρα 123 στο keypad κοντα στο Num lock, προσοπικα βαζο στο q κατι και το item Που ειναι actice το παταο με το q και ενεργοποειται... px lothars dagon shivas etc . Εκτος απο αυτο εχει και καποια αλλα στιχεια

Μπορεις να το κατεβασεις απο εδο : http://www.trinigamers.com/forums/downloads.php?do=file&id=15

Ελπιζο να σε βοηθησει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
μετα οι support heroes : mirana, abbadon

Ειναι δυνατον να κανεις support στον ευατο σου?

Οχι το dota ειναι τεαμ game και δεν μπορο να φανταστο καποιον που δεν ξερει ολους τους Heroes ισως επιδι ο ιδιος πεζο πολυ κερο, παντος αν καποιος αρχισε τορα θα με περναει για πολυ μαλακα, πος να τους ξερει ολους αφου δεν ξερει το game :P

+ για οσους δεν μπορειτε να κανετε Host game επειδη ειδα και σε προηγουμενα ποστς αυτην την εροτηση : ΕΙΝΑΙ γνοστο προβλιμα για οσους πεζουν απο σπιτι, δεν εχει σχεσει με firewall, ακομα και το firewall τον windows σας εμποδιζει να δουλευετε ολα τα Ports Που σιμενει οτι πρεπι να κανετε : PORT FORWARDING αν το ψαξετε στο google η γενικα απο καποιον γνοστο θα ανιξετε τα port του ρουτερ σας και θα μπορειτε να κανετε κανονικα host οι ιδιοι

Καθε ρουτερ εχει δικο του τροπο για να κανι αυτο το Port fowrdarging σε αυτο το site μπορειτε να βρειτε τον τυπο και μαρκα του ρουτερ σας και να το κανετε με τις οδηγεις του Manufacturer : http://portforward.com/routers.htm

Εχετε υποψην σας οτι θα πρεπει να εχετε καλο Upsream rate Και οχι απλα καλο download στην συνδεση σας για να κανετε Hosts χωρις lag

για πες μου το support που κανει η mirana?για τον abaddon θα συμφωνησω αν κ πιστευω πωσ ο master του suport char ειναι ο omniknight...suport δεν ειναι οι assists που μπορει να βγαλει..σαυτο ειναι απο τουσ 1ους!(θα ηθελα να μην μου αναφερεισ το ulti ths..)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το support που κανει η mirana ειναι οτι για να πετυχει καλο stun πρεπει να το κανει απο μακρια ωστε να πιασει 5 δευτερα αλλιως δεν υπαρχει νοημα να το κανει...μετα πηδαει πανω στο στοχο της ενω εχει χω8ει και η υπολοιπη ομαδα, πεταει κι ενα starfall και ολα μελι γαλα...επισης σε περιπτωση που καποιος κινδυνευει παταει και μια ulti και σω8ηκε και ο συμπαιχτης (ανεφερα και την ulti γιατι ειναι κι αυτο ενα απο τα skill της)....τι αλλο 8ες για εναν support χαρακτηρα??? δε λεω οτι η mirana δεν ειναι stand alone char αλλα και για support ειναι πολυ καλη...αλλος πολυ καλος supporter ειναι ο dazzle, εχει heal, μειωνει armor(και πολυ μαλιστα), κανει poison που slow μεχρι ο αντιπαλος να γινει imobilize και εχει μια ulti απιστευτη για defense...καλα οσο για τον omniknight 8α συμφωνησω...ειναι η νοσοκομα του παιχνιδιου αυτος ο char! πολυ σωστα ειπε ο killing και θα συμφωνησω μαζι του, δεν υπαρχουν best chars αλλα υπαρχουν best players...η σωστωτερη ερωτηση σε αυτο το θεμα ειναι "Ποιος ειναι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ σας char?" κατι το οποιο ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη και γουστο του κα8ενα μας :-D εγω βεβαια εχω αγαπημενους char αναλογα τη φαση που ειμαι εκεινη την περιοδο, π.χ. τωρα γουσταρω huskar, πριν γουσταρα traxex και αυριο μπορει να γουσταρω bloodseeker! και εννοειτε οτι αν θες να πεις οτι ξερεις 5 πραγματα απο dota πρεπει να ξερεις ΟΛΟΥΣ τους chars ανεξερετως ωστε να εισαι και αποτελεσματικος με τουσ αντιπαλους σου (επειδη ξερεις τι κανουν)...πολυλογια 4 η ωρα τα ξημερωματα με επιασε xD

Δημοσ.

Με rikimaru έχω όποιον θες.

Μιλάμε βέβαια για full items όλοι.

ή με terrorblade ίσως

Αν λέμε για ποιόν μας αρέσει

τελευταία γουστάρω abaddon

δεν υπάρχει καλύτερος hero για τα πρώτα (πολλά) λεπτα όσο και να χτυπιέσαι

Δημοσ.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΝΟΟΒΑΚΙΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΙΤΕΜS!!!STRENGTH HEROS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ / AGILITY TROLL / INTELIGENCE RYLAI KAI AYTΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ULTI ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ INTELIGENCE!!!!THESE BY ATHANATOS!!!!

Δημοσ.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΝΟΟΒΑΚΙΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΙΤΕΜS!!!STRENGTH HEROS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ / AGILITY TROLL / INTELIGENCE RYLAI KAI AYTΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ULTI ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ INTELIGENCE!!!!THESE BY ATHANATOS!!!!

Φαντάσου πόσο noobs είμαστε που δεν ξέρουμε ότι λες για τον Obsidian Destroyer και το ulty του Sanity's Eclipse.

Τσ τσ σα δε ντρεπόμαστε...

Δημοσ.
το support που κανει η mirana ειναι οτι για να πετυχει καλο stun πρεπει να το κανει απο μακρια ωστε να πιασει 5 δευτερα αλλιως δεν υπαρχει νοημα να το κανει...μετα πηδαει πανω στο στοχο της ενω εχει χω8ει και η υπολοιπη ομαδα, πεταει κι ενα starfall και ολα μελι γαλα...επισης σε περιπτωση που καποιος κινδυνευει παταει και μια ulti και σω8ηκε και ο συμπαιχτης (ανεφερα και την ulti γιατι ειναι κι αυτο ενα απο τα skill της)....τι αλλο 8ες για εναν support χαρακτηρα??? δε λεω οτι η mirana δεν ειναι stand alone char αλλα και για support ειναι πολυ καλη...αλλος πολυ καλος supporter ειναι ο dazzle, εχει heal, μειωνει armor(και πολυ μαλιστα), κανει poison που slow μεχρι ο αντιπαλος να γινει imobilize και εχει μια ulti απιστευτη για defense...καλα οσο για τον omniknight 8α συμφωνησω...ειναι η νοσοκομα του παιχνιδιου αυτος ο char! πολυ σωστα ειπε ο killing και θα συμφωνησω μαζι του, δεν υπαρχουν best chars αλλα υπαρχουν best players...η σωστωτερη ερωτηση σε αυτο το θεμα ειναι "Ποιος ειναι ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ σας char?" κατι το οποιο ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη και γουστο του κα8ενα μας :-D εγω βεβαια εχω αγαπημενους char αναλογα τη φαση που ειμαι εκεινη την περιοδο, π.χ. τωρα γουσταρω huskar, πριν γουσταρα traxex και αυριο μπορει να γουσταρω bloodseeker! και εννοειτε οτι αν θες να πεις οτι ξερεις 5 πραγματα απο dota πρεπει να ξερεις ΟΛΟΥΣ τους chars ανεξερετως ωστε να εισαι και αποτελεσματικος με τουσ αντιπαλους σου (επειδη ξερεις τι κανουν)...πολυλογια 4 η ωρα τα ξημερωματα με επιασε xD

οπως ειπα κ πριν δεν μιλαω για assists!!!αλλο support αλλο assist!!αλλα τεσπα δεν θα διαφωνισουμε σαυτο

οσο για τον καλυτερο char επιτρεψτε μου να πω οτι σε pvp k test ενασ ειναι κ πεφτει χωρισ υπερβολεσ μονο απο εναν!!!αυτοσ ειναι ο troll k πεφτει μονο απο phantom lancer!!εχω κανει τεστ με ολουσ τουσ chars εναντιον troll κ κανενασ δεν τον ριχνει!!!μονο ο lancer!!!κ συ που μιλασ για riki...ψηλε ενα gem einai o riki se pvp..για να μην πω ward που ειναι κ πιο φθηνο..:P:P

Δημοσ.

έπαιξα χτες την νέα πίστα κ ο Ursa ήταν agilitas :shifty:

και μερικοί παλιοί str έγιναν agi :shock:

πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο Dragonknight μετά Axe και μετά Warchief

k τώρα τούς βαριέμαι κ παίρνω Lich για triple/double kills γιατί σε gank κάνεις ulti και είσαι imba! :lol:

αλλά συνήθως -random γιατί θέλω να μάθω κ άλλους ;)

Δημοσ.

Παιδιά είμαι φανατικός dota-player παίζω εδώ και 3 χρόνια και το μόνο που έχω να πω είναι πως το παιχνίδι είναι απλώς κορυφαίο.Λοιπόν όσο αφορά στους αγαπημένους μου παίχτες,αυτοί που παίρνω συνήθως σε apem είναι ο treant, o ogre magi, o sniperas και ο lich

Δημοσ.
έπαιξα χτες την νέα πίστα κ ο Ursa ήταν agilitas :shifty:

και μερικοί παλιοί str έγιναν agi :shock:

πάντως ο αγαπημένος μου ήταν ο Dragonknight μετά Axe και μετά Warchief

k τώρα τούς βαριέμαι κ παίρνω Lich για triple/double kills γιατί σε gank κάνεις ulti και είσαι imba! :lol:

αλλά συνήθως -random γιατί θέλω να μάθω κ άλλους ;)

Ο ursa ηταν ανεκαθεν agi απλα τα μπερδεψες λιγο επειδη τον παιζουν συνηθως σαν str οσο για τον αν εκαναν αλλους απο str agi δεν νομιζω κανεις δεν αλλαξε

Τωρα να σου πω και γω τρλενομαι για centar και lichara με refresher ομως την παιζω τα double triple ειναι δεδομενα :-)

Δημοσ.

το map θέλει περισσότερο lane balance το άφησα σήμερα ανoιχτό σπίτι χωρίς να παίζω hero μόνο τα creeps και νίκησαν τα scourge σε 4 ώρες και 25 λεπτά

edit:στη 1 ώρα νικάνε

Δημοσ.
Φαντάσου πόσο noobs είμαστε που δεν ξέρουμε ότι λες για τον Obsidian Destroyer και το ulty του Sanity's Eclipse.

Τσ τσ σα δε ντρεπόμαστε...

Εγραψες, και σχετικα με το οτι καθε Hero αντιμετοπιζετε με με διαφορα ιτεμς, ναι ισχιει και γενικα σε ολες τις 3 κατηγοριες περιπου παει ετσι η δουλεια : INT you need Black King bar or Hood of Deviance, AGILITY αναλογα παντα με τον αντιπαλο, σηνηθος να ανεβασετε οσο γινετε το def σας και το Atack speed για να μην εχετε τρελη διαφορα μαζι τους μιας και εχουν σαν βασικο base increase αυτα τα 2 οι AGI, ενοειται αν εχετε ΙΝΤ vs AGI χοστε MP και τρελανετε τους στα skill. STR αδικι προσπαθεια να ανεβασετε το HP δεν πιανοντε ετσι κι αλλιος (σηνηθως) ανεβαστε παλι atack kai atack speed. Ενοειται πος αυτα πεζουνε καθε φορα γιατι εχει πχ και STR που εχι πιο πιεστικα skill απο INT :P Και μετα παει ο καθε hero χοριστα στο items χριαζεστε για να τον αντιμετοπισετε επειδη δεν μπορο να κατσο να πο για ολους 2 κλασικα παραδιγματα θα δωσω : riki ενα gemaki σηνηθως οπος σχεδον ολοι οι hero με WW. venomancer σε 1 με 1 μαχι αν εχι χοσει Ulti Και δεν τον εχετε 1 SCROLL και τον ιπιε ο hero αυτος, τον πιανεις χορις Ulti Μετα και τον χωνεις καλα. Γενικα τα items για να αντιμετοπισετε καπιον hero ειναι ευκολη Υποθεση οπως και το ιδιο ισχυει για να κανετε το δικο σας πιο αποτελεσματικο και δυνατο px : Enchantress + Shivas Guard = GG, Nevermore , Sladar (εχει και αλλους βεβεα παρομοιους)+ Dessolator = GG, ακομα και τα orb effect καμια φορα κολανε με τα skill sas, αυτο που εβλεπα τελευτεα και μου την εσπαγε ηταν το Lifesteal στην Luna αλλα αν και κολαει με την 2η που περνεις HP απο ολα τα target pou xtipas δεν εχο καταλαβι ακομα αν σου κανι manflucation η οχι στο Main dmg. anyway το τι items xriazete o Καθε hero, δεν ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΟ, αυτο να το θυμαστε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...