Airmak_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 φιλε δεν μπαινει κανεις γιατι πρεπει να ρυθμισεις τα ports απο το router σου στα 6112-6119...μετα βγαλε firewall και ολα θα γινουν οπως πρεπει....οσο για τον αλλο τον φιλο μου για τον sven...φιλε κανε 2 vanguard κατευθειαν στην αρχη με axe και απλα πανε και ασε τον sven να σε βαραει....αμα σου κλασει πες μου και μενα
Sadman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Για μενα οι καλυτεροι ειναι(κατα σειρα): 1)Kardel Sharpeye Dwarven Sniper(ο αγαπημενος μου,και ο καλυτερος μου) 2)Abandon Lord of Avenues(γαματο τανκ,γαματα σκιλλς) 3)Ursflar Ursa Warrior(γομαρι,πολυ καλο υλτι,του λειπει skill για να σταματαει ηρωες) 4)Pudge The Butcher(Τανκ,τελειος στο να περνει κιλλ στην αρχη του παιχνιδιου) 5)Traxex The Drow Ranger(ο πρωτος ηρωας που εμαθα να παιζω,γαματα cold arrows,silencer,pusher και φυσηκα γαματος ganker) Αυτα απο μενα,ξερω και αλλους ηρωες βεβαια αλλα πιστευω πως αυτοι ειναι οι καλυτεροι για μενα. ΥΓ:Με τον sniper δεν εχω χασει ποτε σε game(μια φορα μονο και αυτη γιατι εφυγε η ομαδα μου και εμεινα 1v3)
antouas Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 παιδια παιζω battlenet εδω και 1.5 χρονο. επειδη ειμαι φοιτητης παιζω μονο διακοπες και καλοκαιρια. τωρα το πασχα προσπαθησα να μπω αλλα μου ειπε να κανω update το patch απο 1.21α στο 1.21β. το εκανα αλλα απο τοτε ο υπολογιστης μου τα επαιξε. στο getdota.com γραφει οτι εχοθν εμφανιστει καποια προβληματα με το καινουργιο patch και δινει τροπουσ αντιμετωπισης. τα εκανα ολα αλλα δεν εγινε τιποτα. μηπως εχει κανεις καμια ιδεα?
Gaara89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 εγω εχω να πω πως δεν υπαρχει καλος ηρωας αλλα καλος παιχτης....στην αρχη μερικουσ ηρωες δεν τους πηγαινα μια (τους θεωρουσα αχρηστους) π.χ. bristleback (ο οποιος κοβει απειρως), enigma (που κανει κι αυτος τρελο damage), voljin (που σκοτωνει οποιονδηποτε χαρακτηρα στο game) οταν εμαθα να παιζω με αυτους ομως αλλαξα γνωμη...πολυ καλοι παιχτες για μενα ειναι ο Omniknight (η νοσοκομα :-P), davion knight (ανιωθος), anub'arak (τα εχει ολα: mana burn, stun, return, και μια ulti που ειναι hitaki και αν παρεις battle fury μοιραζετε και στουσ γυρω....) συμπερασμα? ολοι οι παιχτες γαμανε, οποτε το dota γαμαει γενικοτερα για να παιζεις με την παρεα σου... αυτα απο μενα peace
SMAROS Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 θα συμφωνησω με τα λεγομενα του παραπανω..σιγουρα κ παντου γινετε αυτο σε οτι κανεις φαινετε καλο μονο αν εισαι κ συ καλος!αλλα υπαρχουν κ καποιοι chars που ειναι ψεμα φιλοι μ στην dota!!1ος meepo!τον γεμιζεις αυρες κ απλα σε attack δικο του δεν σωνεσαι...απλα...με τπτ!2ος terrorblade..μια απο τα ιδια!ριχνει tower σε κλασματα κ αν βρεισ τα δυσκολα υπαρχει κ το ulti που στο lvl3 δεν xreiazesai κ mp:P:P!k 3ος centaur που ειναι το τανκ!!με 2 heart k 3 blade male ολοι οι meele πεφτουν χωρισ να κουνηθει!!ε για τους range εχει κ τα skill του
stafftw Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ολοι ειναι πολυ καλοι ηρωες και ολα τα αντικειμενα ειναι εξισου χρησιμα...εγω παιζω με τα φιλαρακια μ για πλακα αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ εξυπνο...ενας ειναι βεβαια ο χαρακτηρας axe με 2 vanguard...απλα ανοιγεις bersekers call και τα μαμας ολα...
Xvipes Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 θα συμφωνησω με τα λεγομενα του παραπανω..σιγουρα κ παντου γινετε αυτο σε οτι κανεις φαινετε καλο μονο αν εισαι κ συ καλος!αλλα υπαρχουν κ καποιοι chars που ειναι ψεμα φιλοι μ στην dota!!1ος meepo!τον γεμιζεις αυρες κ απλα σε attack δικο του δεν σωνεσαι...απλα...με τπτ!2ος terrorblade..μια απο τα ιδια!ριχνει tower σε κλασματα κ αν βρεισ τα δυσκολα υπαρχει κ το ulti που στο lvl3 δεν xreiazesai κ mp:P:P!k 3ος centaur που ειναι το τανκ!!με 2 heart k 3 blade male ολοι οι meele πεφτουν χωρισ να κουνηθει!!ε για τους range εχει κ τα skill του smare το έκαψες εεε Η ταπινή μου άποψη γι αυτό το game είναι το team play και όχι οι χαρακτήρες. Μιλάω πάντα για 5v5,με σωστό team play μπορείς να νικήσεις με οτιδήποτε χαρακτήρες και αν έχεις.
Gaara89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εγω πιστευω οτι ο AXE τον εχει τον Troll πολυ απλα γιατι δεν χρειαζετε να τον βαραει...τι κι αν το trollaki δεν αφησει τον Axe να κουνηθει? περνεις ενα Mjolnir στον axe και οπως ειπε και ο φιλος 2 vanguard....το damage που θα τρωει το troll απο τα κεραυνιδια και τις σβουρες ειναι αρκετο για να τον ριξουν σε δευτερολεπτα, και με το attack speed που εχει το troll ο axe θα πιανει πολλα μα ΠΟΛΛΑ κεραυνιδια και σβουρες :-D :-D οποτε κανεις ηρωας δεν ειναι ο καλυτερος, απλα υπαρχουν καποια skill που ειναι "imba"...εμενα το μονο που με χαλαει ειναι οτι μετα απο πολυ καιρο καψιματος στο DotA αρχιζεις και βαριεσε ορισμενους ηρωες....πλεον προτιμω agility και μαλιστα γρηγορους (terrorblade, magina, bloodseeker,gondar κλπ κλπ) :-)
Grobath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Σε κάποιο net cafe που πήγα είδα να παίζουν dota μέσω ενώ προγράμματος όπου μέσω του προγράμματος βάζει όλους τους χρήστες του προγράμματος σε lan. Το πρόγραμμα έχει και λειτουργίες chat και πολλά αλλα. Ξέρει κανεις το όνομα του προγράμματος;
killing Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 god... σε αυτο το ποστ ζιτιμα να ιπιρχαν 2-3 ατομα που ηξεραν κατι απο dota, δεν μ αρεσι να λεο για μενα κλπ κλπ. πεζο με nick : eleos στο battle net και καμια φορα και με Nick : KILL και πεζο dota Πολι πριν βγι ι allstars μιλαμε για τιν outland Και τιν etrxeme version tou game.Τελος παντον 2 απαντισις στα τελευτεα ποστ replys ΑΙ maps λεγοντε τα maps του dota που εχουν botakia αν το μαπ δεν ειναι ΑΙ δεν μπορεις να πεξεις με compuer αντιπαλους, τα κατεβαζεις κανονικα με Google search px dota 6.48 AI η απο το οφισιαλ site που ινε : http://www.getdota.com Για να κανι καπιος HOST σε war3 game πρεπει να εχει ανιξει το Port για το war3 απο το router του και να λειτουργει σαν virtual server, μετα ολα ειναι κανονικα, και οσο για το προγραμμα που ανεφερε καπιος που βγαζεις τους αλλους σαν να ειναι lan game λεγετε GG Client και εχει ρανκινγκς και τετια ειναι σαν το dotarank κατι. Και για να μιν παμε οφ τοπικ : οι καλιτεροι hero για μενα στο πεχνιδι αυτο ειναι οι late heroes : troll warlord nevermore (analoga pos ton pezis) μετα οι support heroes : mirana, abbadon και τελος οι early heroes που θα μπορεσουν να κανουν και κανα escape αν τους κινιγισι κανας agilitaς : lion queen of pain etc. αναλογα με το πος αρεσι στον καθενα να πεζει εχι και διαφορετικες κατηγοριες Και πλιζ... μιν λετε δοκιμασα τον εναν χθες και θελο να πεξο και τον αλλον να δο πος ειναι.. Ειναι δυνατον να πεζεις dota και να μιν ξερεις ολους τους hero? ολοι ειναι ικανοι να γινουν ιμπα, αναλογα σε τι χερια θα πεσουν
Xvipes Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Και για να μιν παμε οφ τοπικ : οι καλιτεροι hero για μενα στο πεχνιδι αυτο ειναι οι late heroes : troll warlord nevermore (analoga pos ton pezis) μετα οι support heroes : mirana, abbadon και τελος οι early heroes που θα μπορεσουν να κανουν και κανα escape αν τους κινιγισι κανας agilitaς : lion queen of pain etc. αναλογα με το πος αρεσι στον καθενα να πεζει εχι και διαφορετικες κατηγοριες Θα συμφωνούσα μαζί σου αν η dota ήταν μόνο 1v1.
killing Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Θα συμφωνούσα μαζί σου αν η dota ήταν μόνο 1v1. μετα οι support heroes : mirana, abbadon Ειναι δυνατον να κανεις support στον ευατο σου? Οχι το dota ειναι τεαμ game και δεν μπορο να φανταστο καποιον που δεν ξερει ολους τους Heroes ισως επιδι ο ιδιος πεζο πολυ κερο, παντος αν καποιος αρχισε τορα θα με περναει για πολυ μαλακα, πος να τους ξερει ολους αφου δεν ξερει το game + για οσους δεν μπορειτε να κανετε Host game επειδη ειδα και σε προηγουμενα ποστς αυτην την εροτηση : ΕΙΝΑΙ γνοστο προβλιμα για οσους πεζουν απο σπιτι, δεν εχει σχεσει με firewall, ακομα και το firewall τον windows σας εμποδιζει να δουλευετε ολα τα Ports Που σιμενει οτι πρεπι να κανετε : PORT FORWARDING αν το ψαξετε στο google η γενικα απο καποιον γνοστο θα ανιξετε τα port του ρουτερ σας και θα μπορειτε να κανετε κανονικα host οι ιδιοι Καθε ρουτερ εχει δικο του τροπο για να κανι αυτο το Port fowrdarging σε αυτο το site μπορειτε να βρειτε τον τυπο και μαρκα του ρουτερ σας και να το κανετε με τις οδηγεις του Manufacturer : http://portforward.com/routers.htm Εχετε υποψην σας οτι θα πρεπει να εχετε καλο Upsream rate Και οχι απλα καλο download στην συνδεση σας για να κανετε Hosts χωρις lag
Darkman_dd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Σε κάποιο net cafe που πήγα είδα να παίζουν dota μέσω ενώ προγράμματος όπου μέσω του προγράμματος βάζει όλους τους χρήστες του προγράμματος σε lan. Το πρόγραμμα έχει και λειτουργίες chat και πολλά αλλα. Ξέρει κανεις το όνομα του προγράμματος; Ενα από τα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι το Garena. Ενας οδηγός του πως να το ρυθμίσεις βρίσκεται εδώ.
Grobath Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Αυτό ακριβώς έψαχνα. Δεν ήξερα ότι αυτό το προγραμματάκι ειναι και γι' άλλα παιχνίδια. Thnx Edit: Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω μερικά keys;Πχ να κάνω use τα items από το inventory με το 1,2,3 ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα