Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα όταν λέμε imba είναι γενικό.Αλλά ezalor?Το θέμα είναι αν πάρει κάποιος έναν late game χαρακτήρα πχ naix, να μη τον αφήσεις να μεγαλώσει όπως εσύ.Γιατι μετά,και ιδια λεφτά να εχεις και ίδια kills και ότι άλλο θες,με ezalor VS naix σε lvl >20 ,ξέρεις τι γίνεται.Απλά μου τη σπάει εμένα όταν κάποιος παίζει μόνος του,πηγαίνει στο lane του έχοντας εναν naix ή κατι ανάλογο και το team του παίζει 4V5 γιατι ο άλλος μαμιέται μόνος του,creepάροντας!

Δημοσ.

poly swsta mantepses Melinbonian!ayto akrivws kanw kai egw me ezalor giayto kateme einai kai imba o hrwas.Synhthws paw kentro kai amesws afoplizw dyo melh apo thn antipalh omada.opote to game amesws einai 5vs3.twra tous naix(kai opoion allon naix exei to game) tous kunhgaw kai den tous afhnw na anevoun giati exw pleonekthma lvl kai leftwn.ean afhsw enan apo thn antipalh omada na megalwsei pio poly apo emena tote nai <<exw xasei to paixnidi>>.ayth einai h strathghkh na paikseis kai tetoion hrwa.

kati allo re paides na rwthsw thelw.....

exei kataferei kaneis na paiksei battlenet official server xwris ta original cd kai cd-keys.den milaw gia eurobattlenet alla ston official na paikseis....

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gia sas paidia arxisa na paizo dota edo kai 3 meres kai to exo liosei einai gamato alla den kserw poion hero na parw eimai anamesa se tria Rikimaru, Sven kai Viper.(protimo ligo parapano to Rikimaru) :confused eseis poion mou protinetai kai peite mou ti na pairno kai me poia seira na kano tis anavathmiseis giati apoti akousa exei simasia ego ta ekana tyxaia mexri twra.:confused:

Δημοσ.

Δύο είναι τα sites που πρέπει να επισκευτείς για builds και stategies.

http://www.dota-allstars.com

http://www.dotaportal.com

Εκεί θα δεις τόσο skill built, item built όσο και γενικότερη στρατηγική για το πως θα παίξεις τον κάθε παίκτη. Υπάρχουν επίσης και Posts για άτομα που είναι καινούργια στη dota και θέλουν να μάθουν τα βασικά.

Για rikimaru φεριπήν υπάρχουν τρια builts από όσο ξέρω, ένα που βασίζεται στο sange yasha, ένα στο skadi, και ένα με manta. Αυτά βέβαια όλα αφού μάθεις να παίζεις.

Ένας άλλος newby friendly ήρωας που μπορεί να παίζεις είναι ο skeleton king ο οποίος κάνει life stealing, έχει disable (ένα σφυράκι) και αναγενιέται όταν πεθαίνει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Παίζουμε με την παρέα μου (5 άτομα) με άλλες 5άδες τον τελευταίο καιρό, αλλά θέλω να δω ποιο χαρακτήρα προτιμάτε εσείς... Εγώ πάντως είμαι μεταξύ Zeus και Sniper!

O zeus einai kalos alla peutei eykola eidika ama ton plhsiasoyn apo konta!

Proswpika emena mou aresei o Dark Terror ( void ) phsteuw oti einai o kalyteros xarakthras

sth dota!!

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε πολυ ο Zeus παρα τι αδυναμιες του...μαλλον θελει καμια ενισχυση με πολλα credits, οσο για τους υπολοιπους ολα ειναι θεμα γουστου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Παίζουμε με την παρέα μου (5 άτομα) με άλλες 5άδες τον τελευταίο καιρό' date=' αλλά θέλω να δω ποιο χαρακτήρα προτιμάτε εσείς... Εγώ πάντως είμαι μεταξύ Zeus και Sniper!

O zeus einai kalos alla peutei eykola eidika ama ton plhsiasoyn apo konta!

Proswpika emena mou aresei o Dark Terror ( void ) phsteuw oti einai o kalyteros xarakthras

sth dota!![/quote']

συμφωνω. με δυο κρανιουμ bashers και ulti ο αλλος φευγει σε δευτερολεπτα. τα κρανιουμ πιστευω ομως οτι δουλευουν καλυτερα στον sladlar(τον naga guard). με 45% πιθανοτητα για stun σε καθε χτυπημα ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα :) βεβαια ολοι οι ηρωες εχουν αδυναμιες

Δημοσ.

συμφωνω. με δυο κρανιουμ bashers και ulti ο αλλος φευγει σε δευτερολεπτα. τα κρανιουμ πιστευω ομως οτι δουλευουν καλυτερα στον sladlar(τον naga guard). με 45% πιθανοτητα για stun σε καθε χτυπημα ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα :) βεβαια ολοι οι ηρωες εχουν αδυναμιες

Σιγουρα με 2 bahsers ειναι γαμαουα,αλλά δε παει ετσι.Πολύ απλά παιρνω barathrum και bkb και δεν πιανει κανένα απο τα 2 bashers,μονο το ability.Και γενικα οταν φτιαχνεις bkb εχεις καλο defence.Αλλά ειναι γαματος ο void.Αλλά εχω χασει απο Lion με refresher!

Δημοσ.

γεια σασ παιδια.... ειμαι νεοσ στο insomnia.gr, και μαιζω DOTA 2-2,5 χρονια και πσαχνω για clan χωρισ leavers.... εχει γινει η κατασταση πολυ κουραστικη με τουσ leavers.... υπαρχει κατι για clan?!?!?!?! εχετε κανει?? γιατι κατι διαβαζα στα μνμτα των παιδιων πιο πανω.... μπορειτε να με ενυμερωσετε?!?! σασ ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διαθεσατε να το διαβασετε....

Δημοσ.

ego dialego panta venomancer an kai dn iparxei kaliteros character sto dota giati oloi einai isoi alla panta gia kapion tha iparxei autos pou xserei na paizei kalitera

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...