Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ειδικα Naix με Satanic+Passive+Αυρα Leoric = 40+20+23% = 83% lifesteal.Oσα items ή abilities εχουν προβλημα με τα orb effect λενε απο κατω με κοκκινα γραμματα Orb Effect.

Ο Naix ομως εχει passive το poison το οποιο πρεπει να ειναι orb effect αν θυμαμαι καλα ...

Γενικως τα "προβληματα" orb effects απο items ειναι τα "attack modifying" items για να το ξεκαθαρισουμε αν και νομιζω παιζουν και καποια bugs σε συγκεκριμενους χαρακτηρες με συγκακριμενους συνδιασμους...

christos_0b,δεν το αγόρασα εγώ αλλά ένας φίλος μου που πήγε γερμανία για λίγο και το αγόρασε.Δεν υπάρχει τρόπος να βάλω γλώσσα αγγλική?

Εαν ειναι γερμανικη η εκδοση δεν νομιζω γιατι πωληται μονο σε γερμανοφωνες χωρες ειδικα γιαυτους οποτε δεν εχουν λογο να προσθεσουν language selection option(που δεν εχει ουτε η αγγλικη εκδοση).

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις install απο αγγλικη εκδοση και να δωσεις ομως το cd-key της δικιας σου(γερμανικης) κατι το οποιο κατα 99.99% θα πιασει,βεβαια ισως μετα με το original cd(γερμανικο) στο drive να παιζει κανα προβλημα(δεν νομιζω)αλλα και παλι βαζεις καποιο no cd και εισαι κυριλε :mrgreen:

Δημοσ.
Ο Naix ομως εχει passive το poison το οποιο πρεπει να ειναι orb effect αν θυμαμαι καλα ...

Γενικως τα "προβληματα" orb effects απο items ειναι τα "attack modifying" items για να το ξεκαθαρισουμε αν και νομιζω παιζουν και καποια bugs σε συγκεκριμενους χαρακτηρες με συγκακριμενους συνδιασμους...

Οχι δεν ειναι orb effect.Κ για αυτο κανει κ stack ολα τα υπολοιπα.Αυτη την στιγμη ο Naix δεν εχει ουτε ενα orb effect πανω του.

http://www.dota-allstars.com/heroes.php

Tα σέβη μου

Δημοσ.
Αντε να κανουμε κανα insomnia παιχνιδι κ αν εχουμε καλο επιπεδο να κανουμε κ καμια clan.Eιμαι μεσα σαν GT1807.

Τα σέβη μου

Ki egw mesa pantws... :)

Giati sto eleos ola ta gg einai ... eleos :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To oti yparxoun "imba" heroes yparxoun. Alla se paixnidia 5v5 4v4 den paizei rolo toso poly ayto oso o syndiasmos paiktwn k h stratigikh. Yparxoun heroes vevaia pou sto 25 lvl den peftoun me tpt (naix me 3 cranium k satanic, troll me s&y, hyperstone k 3 cranium, lykos satanic, heart, nerubian me s&y, blade mail, butterfly). Alla opws eipa an exeis kalo supoort k kalh stratigikh boreis na kerdiseis to paixnidi me opoiadhpote omada akoma k an se "exei" aneta o adipalos.

Δημοσ.

Εμένα η αγαπημένη μου είναι η Drow αν και στα αρχικά Levels έχει πρόβλημα και αν δεν αναπτυχθεί γρήγορα άσχημα τα πράγματα.....Τώρα τελευταία μαθαίνω και τον Morphling .Ομολογώ έχειαρχίσει να με πορώνει ,μόλις αναπτυχθεί λίγο δεν πέφτει με την καμία!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πηγα εκει και ειχε για την 6,37 εξι links. πατησα στο link 1 και την κατεβασα...τι ηταν τα αλλα links?. μπορω να την παιξω στο custom game mesa απο το παιχνιδι χωρις να μπω στο battle.net? να παιξω με το computer εννοω. ti πρεπει να κανω για να την παιξω ετσι?

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει μερικα καλα αντικειμενα στο dota? εχω ξεκινησει περιπου 2 εβδομαδες.εχω μαθει απεξω το campaign του warcraft3 kαι ειπα να παιξω κατι διαφορετικο. ετσι αν μπορει καποιος να μου πει για τα αντικειμενα και ποια να χρησιμοποιω.στην 6,37 συγκεκριμενα(δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο αλλα οκ).

Δημοσ.

βασικα θα σου πω για αντικιμενα πολυ καλα για τη μεση του παιχνιδιου.

στους strength παιρνεις συνηθως heart η satanic η monky king bar ama thes

poly damage(αναλογα τον ηρωα)

στους agilitades παιρνεις συνηθως butterfly η buriza

στους intelligades παιρνεις συνηθως euls scepter μετα oblivion stuff και τα συνδιαζεις σε ενα item(που δε θυμαμαι πως λεγεται) εκτος αν θες κατι πιο ακριβο και του φτιακσεις ultimate orb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...