Dark-Shadow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Peddes gia na eine imba o drow ranger ti thelei ektos power treads??????
NoD Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Γεια σας, ψάχνω clan για να παίζουμε κανα 5v5 (4v4 κοκ) με άλλες clans και γενικότερα για τον χαβαλέ.Όποιος ψάχνει άτομα,pm me.
Dark-Shadow Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Pedia pia eine ta best items gia dorw ranger ektos power treads????
Toufas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 re si man tha rotas gia ton kathe hero ti item xriazete?
Dark-Shadow Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Toufas oute 2 evdomades den exo pou pezo kai eime ligo noob!!!
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παιδιά εμένα η θήκη του παιχνιδιού μου είναι στα γερμανικά.Όταν το εγκαταστήσω το παιχνίδι θα είναι στα γερμανικά?Αν ναι θα μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα? Και τα patch και ότι χρειάζεται για να παίξει battle.net τα κατεβάζει μόνο του όταν πάω να μπω στο battle.net ή πρέπει να τα κατεβάσω εγώ? Ευχαριστώ.
Xvipes Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Και τα patch και ότι χρειάζεται για να παίξει battle.net τα κατεβάζει μόνο του όταν πάω να μπω στο battla.net ή πρέπει να τα κατεβάσω εγώ? Ευχαριστώ. άμα το έχεις original τα κατεβάζει μόνο του και μετά είσαι gg
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Ναι αυθεντικό το έχω. Παιδιά εμένα η θήκη του παιχνιδιού μου είναι στα γερμανικά.Όταν το εγκαταστήσω το παιχνίδι θα είναι στα γερμανικά?Αν ναι θα μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα? Ξέρει μήπως κανείς γι' αυτό?
christos_0b Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Απο που το πηρες? Ναι υπαρχουν εκδοσεις γερμανικες που εχουν μονο τα γερμανικα ως γλωσσα στα menu κλπ αλλα κοιτα με τα greeklish δεν θα εχεις προβλημα. Βεβαια ειναι σπαστικο να τα βλεπεις ολα στα γερμανικα αλλα... Που το πετυχες αληθεια?
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Po re mamoto xthes ekana format to pc kai ksexasa oti ta cd ta afthentika ta exo sto spiti pou tha metakomisoume telos tou minos!!! Stis 1 pao na to paro gia na pekso giati pezei na patho tpt an den pekso!!!
GT1807 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 einai dynaton na kaneis se trax sange and yasha kai na xanei to frost effect???mporeis na ths kaneis lothars edge kai meta mia crystallys kai sth synexeia butterfly Γενικα το Sange k Yasha δεν "κοβει" κανενα orb effect γιατι ειναι "πιθανοτικο" orb effect.Απλα οταν θα "πιανει" το S&Y δεν θα πιανει το frost.To lifesteal του Skeleton King δεν ειναι orb effect πλεον γιατι ειναι σε μορφη αυρας.Οπως κ το lifesteal του Naix.Οτι κ αν του βαλεις πανω θα πιανει.Ακομη κ Satanic.Ειδικα Naix με Satanic+Passive+Αυρα Leoric = 40+20+23% = 83% lifesteal.Oσα items ή abilities εχουν προβλημα με τα orb effect λενε απο κατω με κοκκινα γραμματα Orb Effect. Αντε να κανουμε κανα insomnia παιχνιδι κ αν εχουμε καλο επιπεδο να κανουμε κ καμια clan.Eιμαι μεσα σαν GT1807. Τα σέβη μου
G_Zisis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 christos_0b,δεν το αγόρασα εγώ αλλά ένας φίλος μου που πήγε γερμανία για λίγο και το αγόρασε.Δεν υπάρχει τρόπος να βάλω γλώσσα αγγλική?
Tetix Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Tι επίπεδο ρε συ GT... Εδώ βλέπεις ο ένας το πήρε μόλις τώρα, ο άλλος ρωτάει ό,τι του κατέβει και ο άλλος ρωτάει για items... Mάθετε να δοκιμάζετε γμτ!
Dark-Shadow Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Tetix gia auto onomasa to topic Ola gia to Warcraft Dota otan eimastan sto diko sou topic den itheles na vgenoume off-topic edo opoios thelei vgenei giati to onoma tou topic ta lei OLA!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα