Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Geia sas paidia .. Pezo dota me mia parea k psaxnoume kanenan gia game.. pezoume mezo hamatchi diladi meso virtyal server pou kanei ta pc lan meso net

ama kapios thelei na mpei stin parea mas dil den exei original cd key i thelei na antimetopisei emas na balei sto msn tou

[email protected]

na pei eimaste gia dota..

Euxaristo polu

Δημοσ.

Λοιπον παραδιδω μαθηματα Dota για τους "νεους" - τιμες λογικες και ωραρια συζητησιμα!:mrgreen:

Πλακα πλακα πρεπει να το κανω(χωρις χρεωση :) ) γιατι εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο των ελληνων παιχτων....

Δημοσ.
o skeleton eine o skletos me spathi kai o sand king nomizo eine o skorpios!!!

oti kai na ginetai nomizw oti kai ta dyo ta paidia einai imba etsi...?

ston SandKing rixneis botes 2 nultalisman perseverence kai meta ena bkb. teleiose h ypothesi. avatar kai mpaineis mesa se tesseris rixneis ulti kai.........Triple Triple kill!!!!

Ayto einai....

Δημοσ.
ti les re megale... elpizw na ekanes plaka etsi...? oses fores mpaino me atoma apo europe h leave kanoun h ginetai ena gg an exoun imba hero....

Και μονο που λες οτι υπαρχουν imba heroes καταλαβαινω οτι δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.Εαν μπαινεις σε games οπου ο host δεν εχει banlist καλα να παθεις...:twisted: και παλι θα μου πεις δεν λεει και πολλα αλλα βοηθαει βγαζοντας εκτος τα περιπου 2000 banned accounts + οσα εχει banαρει ο host και οι φιλοι του(αν κανει share την bl).Επισης checkαρει pings προς αποφυγη lag/dc.Απο εκει και περα εγω δεν εχω πετυχει "σωστο" παιχνιδι με ελληνες ποτε(noobs - δεν με πειραζει,flamers - χοντρο βρυσιδι + leavers).

o christos_0b είναι uber gosu :P respect...πλάκα κάνει ο spammer :P

Βεβαιος και δεν ειμαι uber gosu ειμαι ομως uber γενικως :mrgreen: (και δεν spamma-ρω ρε λουλη,πλακα εκανα αλλα ισως να χρειαζεται κιολας :-D

ΥΓ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ IMBA HEROES ΜΟΝΟ IMBA ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ - ΠΑΙΧΤΕΣ

Δημοσ.

παντως παρατηρησα οτι πια κανεις δεν τον διαλεγει. εγω να τον δω σε παιχνιδι περιπου 15 ημερες.. ουτε εγω τον διαλεγω. ακου εκει desolator.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...