Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι και το Dota στρατηγικης!! και τα 8χρονα το παιζουν.. και το dota action-rpg ειναι..

εγω παντως σταματησα το dota και αρχισα το κανονικο warcraft!

• Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

OΠΑ ΡΕ ...ΝΑΙ... ΦΤΟΥ!!

Αυτα τα forum ρε ..... δεν προσεξα καλα

Ομως ρε πεδες Warcraft 3 μεχρι το expasnion: Frozen Throne ξερω... το DOTA ειναι "ορος"???

Δημοσ.
οχι και το Dota στρατηγικης!! και τα 8χρονα το παιζουν.. και το dota action-rpg ειναι..

εγω παντως σταματησα το dota και αρχισα το κανονικο warcraft!

Re luxx otan les kanoniko warcraft??? Ti enoeis single player???

Δημοσ.

!!!!!!! ρε πορωμενοι Dotaκιδες!! το Warcraft ειναι το κανονικο παιχνιδι! το Dota ειναι ενα απο τα εκατονταδες scenario που υπαρχουν. ειναι ενα απλο scenario game! πιο πολυ απο το dota μου αρεσει το Anime Fight! γαματο ειναι!! Panda Lee και βουρ στο καρατεκα!!

Δημοσ.

Ναι το Dota δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από map.Και υπάρχουν πολλά τέτοια.Εδώ εγώ έχω βρει ακόμα και Dragon Ball Z map.

Το κανονικό παιχνίδι δεν το έχω παίξει ποτέ,ούτε μόνος μου.Πρέπει να είναι καλό,θέλει καλή στρατηγική.Τώρα που το πήρα κι εγώ (γκουχ γκουχ!!Ένας φίλος μου δηλαδή αλλά δεν το παίζει και μου το 'δωσε) θα το δοκιμάσω.Να παίξουμε κανά 1vs1 ή κανά 2vs2.

Δημοσ.

Καλο και το Final Fantasy. υπαρχει και στο παιχνιδι εγκατεστημενο. επισης ακομα ενα που μου αρεσε ειναι το Vampirism. και οπως ειπαμε, παιξτε και το Anime Fight! καλυτερο απο το dota μπορω να πω..

Δημοσ.

Ωραίος ρε Dark-Shadow!! ;) Τι λένε?Είναι καλά αυτό το Dragon Ball και το Final Fantasy?Ένα Dragon Ball που είχα παίξει εγώ (δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που βρήκες εσύ Dark-Shadow) ήταν καλό αλλά ήμουν σε internet cafe και δεν είχα άλλα λεφτά να κάτσω κι άλλο.

Άντε να βρω το warcraft 3 να δοκιμάσω κι εγώ τίποτα.Μ' έχει φάει η βαρεμάρα! :(

Δημοσ.
παιξτε και το Anime Fight! καλυτερο απο το dota μπορω να πω..

καλά μην το παρακάνουμε κιόλας.το Anime Fight είναι μια φτηνή απομίμα τις dota και ο λόγος που το κάνει φτηνό είναι ότι οι chars γίνονται uber-imba με τρελά stats και ο άλλος με 1 hit μπορεί να σε ρίξει με την μια...δλδ καθαρά game για να ξεκ@υλώσεις λίγο κ τπτ παραπάνω...

πάντος για εσάς που μάθατε το warcraft απο την dota παίχτε και κανένα single player έτσι βρε παιδί μου για να δείτε και τι είναι το κανονικό warcraft,που ξέρεις που να σας αρέσει...:-D

Δημοσ.
καλά μην το παρακάνουμε κιόλας.το Anime Fight είναι μια φτηνή απομίμα τις dota και ο λόγος που το κάνει φτηνό είναι ότι οι chars γίνονται uber-imba με τρελά stats και ο άλλος με 1 hit μπορεί να σε ρίξει με την μια...δλδ καθαρά game για να ξεκ@υλώσεις λίγο κ τπτ παραπάνω...

πάντος για εσάς που μάθατε το warcraft απο την dota παίχτε και κανένα single player έτσι βρε παιδί μου για να δείτε και τι είναι το κανονικό warcraft' date='που ξέρεις που να σας αρέσει...:-D[/quote']

Ναι και ζητηστε του x-vipes να σας μαθει καμια 10αρια στρατηγικες να παιζετε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Λοιπόν, προσφέρω λιβάνι (Barathrum - Spiritbracker) me 500 critical και όσο stun τραβάει η όρεξή σας......

Επειδη οι περισσοτεροι δεν ξερουν τα διαφορα "Counters" και εκει βρισκεται η διαφορα του απλου απο τον καλο παιχτη σε "τρωω" με ελαχιστη προσπαθεια με οποιονδηποτε αλλο Str hero.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...