Tetix Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Παίζουμε με την παρέα μου (5 άτομα) με άλλες 5άδες τον τελευταίο καιρό, αλλά θέλω να δω ποιο χαρακτήρα προτιμάτε εσείς... Εγώ πάντως είμαι μεταξύ Zeus και Sniper!
insomniac_new Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 παλαντιν.Αν και εχω παιξει μόνο 1 φορα
Str Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 rasta babe!!!! kai astous na paithenoun plaka kano...exo na paikso apo tin 5.84
Tetix Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως απ'ότι κατάλαβα αυτό που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο είναι η ομαδικότητα, γιατί αν σου κάνουν stun και παράλληλα σε βαράει άλλος ένας την έβαψες! Δεν προλαβαίνεις με τπτ να τρέξεις... Γι'αυτό και μου τη δίνει ο σκορπιός (α ρε M@v3r!ck...)
s0st0s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 prosopika pistevo oti i 5.84 itan i teleftaia megali ekdosi...meta arxisane oi pozeries me tin 6.xx kai eno de me peirakse i eisagogi neon xaraktiron kai antikeimenon, de marese katholou i allagi tou terrain kai oloklirotikes allages se kapoious stantar iroes (vlepe silent assasin)...giafto kai opote paizo (araia kai pou pleon) paizo mono tous xaraktires pou exoun meinei aparallaxtoi apo tin 5.84...koinos me leech akoma kai tora den prolavaino oute anganhim's na vgalo kai to paixnidi teleionei ....IMBA LEECHAH!!!
ntg_net Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2005 Ολοι οι ηρωες ειναι καλοι και ισοι. Αρκει να τους πεζεις καλα Αν δεν χανεις και περασεις 1-3 lvl τον αντιπαλο τον εχεις ανετα. Αλλα το παιχνιδι ειναι ομαδικο , οποτε και gosu να εισαι αν δεν εχεις καλη ομαδα .. εισαι χαμενος. Οσο για την εκδοση η τελευταια 6.27b ειναι η καλυτερη. 5.84 ειναι σαν να μενεις στα win98 αντι XP
Tetix Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Tελικά, άλλαξα γνώμη, αφού βρήκα την Crystal Maiden, στην οποία αγοράζω το Dagon και είμαι πολύ καλύτερος σε απόδοση από πριν. Βέβαια, μου αρέσει και σαν χαρακτήρας και βοηθάει και την ομάδα...
The Crow Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Τι ακούω ρε παιδιά;;;!!!!Ακούς εκεί zeus και sniper!Δεν υπάρχουν πιο noobs heros σε όλο το Dota!Περιμένουν πότε θα δουν έναν αντίπαλο με χαμηλή ζωή, κλικ το Ulti και Kill!Έτσι ξέρω και γω να κάνω kill!Άμα τους πετύχεις όμως face to face την έχουν βάψει!!Υπάρχουν αρκετοί καλοί ήρωες με πολύ καλές ιδιότητες.Μερικοί από αυτούς είναι Viper, Fletcher,Phantom Assasin,Yurnero, και από strength heros Doom, King Leoric, Leviathan,Tiny(μόλις αναπτυχθεί σπέρνει στην κυριολεξία!!! ).Φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί.Υπάρχουν και άλλοι καλοί ήρωες αρκεί να ξέρεις να τους παίζεις και να υπάρχει ομαδικότητα γιατί άμα οι συμπαίκτες σου δεν ξέρουν καθόλου στην πέφτουν και οι 5 αντίπαλοι και σε γ@μ@νε!!Όποιος θέλει να κάνουμε καμία ομάδα είμαι μέσα!!!:grin:
Tetix Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ είμαι μέσα και έχω και άλλα 2 άτομα που έχουν ίντερνετ, οπότε είμαστε συνολικά 4! Αν μπορούσες να βρεις άλλους 2, θα ήταν τέλεια (έστω και μέσα από αυτό το φόρουμ) Στο θέμα μας, θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και μερικούς από τους ήρωες που είπες, αν και την έχω βρει με την Crystal Maiden :-P
oneirobatis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 i crystalis einai gia to anathema alla telos panton.. o CROW kala ta eipe.
Pink_Panther Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Deite tis 5ades pou peksane stous telikous-imitelikous tou Gnet tour giati oloi exete pei 2-3-4-5 la8os xaraktires.
Tetix Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Εσύ φαίνεται να ξέρεις περισσότερα. Ήσουνα στο τουρνουά μήπως; :razz: Αν δεν ξέρεις ότι μερικοί παίζουν για χαβαλέ είναι σεβαστό πάντως... Δεν χρειάζεται να είμαστε και πρωταθλητές!
Pink_Panther Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Εσύ φαίνεται να ξέρεις περισσότερα. Ήσουνα στο τουρνουά μήπως; :razz: Αν δεν ξέρεις ότι μερικοί παίζουν για χαβαλέ είναι σεβαστό πάντως... Δεν χρειάζεται να είμαστε και πρωταθλητές! E dax eida enan teliko edw sthn Saloniki. O kolitos mou epeze, vgikane telika 4oi sthn Ellada :-| patata kanane :razz: Egw epeza kapote otan eixe protovgei h Dota Allstars alla meta efiga fantaros (Maio 04) kai den ksana-asxoli8ika. Gia xavale epeza kai egw re, den eimai tpt champion :wink: Egw 8a psifiza san kalitero ton irwa pou einai mple xrwma (Morphling?) k san ekto kanei mia bala pou tous trabaei panw ths, oute 8imamai pws legetai. Episis kalos einai kai o Kentavros ka8ws kai to Dentro. Apo Scourge ton Sceleton King (den 8imamai pws ton lene) ton Scorpion, thn Litsa kai ton mikro ton skeletako me to totem (poly kalos kai den ton 8imamai twra re gmt) Afta :grin: Kalh xronia se ollous!
kafeneio Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 E dax eida enan teliko edw sthn Saloniki.O kolitos mou epeze' date=' vgikane telika 4oi sthn Ellada :-| patata kanane :razz: Egw epeza kapote otan eixe protovgei h Dota Allstars alla meta efiga fantaros (Maio 04) kai den ksana-asxoli8ika. Gia xavale epeza kai egw re, den eimai tpt champion :wink: Egw 8a psifiza san kalitero ton irwa pou einai mple xrwma (Morphling?) k san ekto kanei mia bala pou tous trabaei panw ths, oute 8imamai pws legetai. Episis kalos einai kai o Kentavros ka8ws kai to Dentro. Apo Scourge ton Sceleton King (den 8imamai pws ton lene) ton Scorpion, thn Litsa kai ton mikro ton skeletako me to totem (poly kalos kai den ton 8imamai twra re gmt) Afta :grin: Kalh xronia se ollous![/quote'] Ennoeis tous : Enigma , King Leoric kai Pugna. tespa , oloi kaloi einai me tin katalili sinergasia. Egw pantws protimw Axe kai Bloodseeker.My favs:D
GT1807 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Βασικα δεν τα λετε καλα.To dota ειναι ομαδικο παιχνιδι.Αν θελετε να παιξετε σοβαρα 1vs1 τοτε 1 ειναι ο ηρωας.Ο Pink τα λεει ωραια.Morplhing.Αν θελετε(κ δεν κανω πλακα) παραδιδω μαθηματα.Δεν ειμαι θεος με ολους τους ηρωες αλλα απο morphling σκιζω.Οποτε θελετε κανονιζουμε κ τα λεμε online.Ακομη δινω μια ψηφο σε lycanthrope,trollaki k rasta κ lion οπωσδηποτε.Ειδικα οι τελευταιοι ειναι Must σε clan match γιατι ειναι πολυ heavy disablers.Κ οσοι λενε εδω μεσα 5,84 rulez μαλλον δεν ξερουν να παιζουν.Το παιχνιδι εχει γινει απειρως ποιο πολυ balanced στις 6.ΧΧ κ πλεον δεν ειναι στην ευχερεια του ηρωα το owning αλλα στα χερια του σωστου χρηστη.Οποτε θελετε μετα τις 8 Ιανουαριου μιληστε.Μπαινω με 2 nicks GT1807 k U1tr4_N00b.Πμ οποιος γουσταρει καλα παιχνιδια.Κ για insomnia clan ειμαι μεσα αρκει να ειστε ομαδικοι παιχτες.Μου την σπανε αυτοι που τους τυχαινει κανας ηρωας θεος κ λεει "alone plz".Αυτο δεν ειναι team game.Ειναι παω μονος μου για να μαμαω κ οι λοιποι φατε σκ@τ@.Να κανονισουμε λοιπον.Εχω κ φιλαρακι που παιζει θεικο ραστα κ τρολλακι. Τα σέβη μου κ χωρις παρεξηγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα