moonspell Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 pentium4 3gz 512ram albatron 6600 256ram 350watt chieftec audigy2zsplatinum pro 80g hd winxp pro sp1 microsoft wireless intellimouse explorer 2.0 αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.οταν περναω τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων,το mouse σταματαει να λειτουργει.εχω κατεβασει το patch απο τη microsoft αλλα δεν αλλαξε τιποτα.τι μπορει να φταιει?
Paulus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Σε ποιο ακριβώς "patch" της Microsoft αναφέρεσαι; Μήπως αναφέρεσαι στους drivers του mouse σου;
Pappyroys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 nai, den to epiasa to "patch", 1) den exei na kanei i karta grafikon me to mouse ektos kai an to mouse sou exei tipota drivers alla kai pali... xero ego 2) pos mpikes sto site tis microsoft kai katevase to patch xoris mouse ???
moonspell Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ναι αναφερομαι στους drivers του mouse.αφου δημιουρηθηκε το προβλημα ξαναπερασα τους παλιους drivers απο το cd που πηρα με τη καρτα αλλα εξακολουθω να εχω προβλημα με καινουργια παιχνιδια,πχ act of war(original)εφοσον εχω τους παλιους drivers.δεν ειναι λιγο περιεργο?τι σχεση μπορει να εχει η καρτα?μηπως ειναι προβλημα απο motherboard τελικα?
Pappyroys Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 τώρα αρχίζω να σε πιάνω, το έθεσες λάθος στην αρχή, μήπως, λέω μήπως θες να πεις ότι κολλάει το mouse σε διάφορα παιχνίδια?
moonspell Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 οχι.με το που περναω τους drivers και κανω restart το ποντικι δεν λειτουργει απο την αρχη,με την εισαγωγη στα windows.πιο παλια ειχα αυτο το προβλημα που αναφερεις.ο δεικτης του mouse κολλουσε σε ενα σημειο στην οθονη αλλα οταν κουνουσα το mouse τα εικονιδια φωτιζοντουσαν σαν να περναγε ο δεικτης απο πανω!το mouse λειτουργουσε κανονικα αλλα ο δεικτης ηταν αορατος!τωρα δεν δουλευει καθολου,μεχρι να περασω τους drivers απο το cd
Paulus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μήπως να αλλάξεις mouse; (Ρε Pappyroys, από deathclock?:pppp)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.