Προς το περιεχόμενο

Κατέβασμα κατεστραμμένων αρχείων

naxos1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρά σε όλους. Κάνω download από σελίδες, αρχείων zip ή rar και όταν πάω να τα ανοίξω μου λέει ότι είναι κατεστραμμένα. Αλλά και όταν κατεβάζω με το e-mule μου βγάζει μήνυμα ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο και αρχίζει πάλι το κατέβασμα. Μπορεί να έχει φτάσει στο 80% και να με πάει στο 20% και να συνεχίσει ή να αρχίσει από το μηδέν. Επίσης όταν πάω να ανοίξω οποιοδήποτε πρόγραμμα μια το ανοίγει και μια μου βγάζει error για διάφορα .dll αρχεία. Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω εγκατάσταση σε ένα πρόγραμμα. Όταν κάνω επανεκκίνηση στο pc λειτουργεί για λίγα λεπτά καλά και μετά πάλι τα ίδια. Έκανα Format αλλά τίποτα άλλαξα και cd με τα xp μήπως έχουν πρόβλημα αλλά μάταια. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Δημοσ.

naxos1976 μήπως δίνεις λάθος κωδικό όταν τα αρχεία τα συμπιεσμένα είναι κλειδωμένα; Καμιά φορά βγάζει ένα σχετικό μήνυμα ότι ή είναι κατεστραμμένα ή έχετε δώσει λάθος κωδικό.

Αν το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στον κωδικό, ναι υπάρχει περίπτωση αυτός που τα έχει ανεβάσει να έχει κάνει σκάρτη δουλειά. Αν μπορείς να επικοινωνήσεις με τον χρήστη που τα έχει και να του το επισημάνεις έχει καλώς, διαφορετικά προσπάθησε να τα βρεις κι από αλλού!

Αυτό στο σημειώνω γιατί κι εγώ είχα ανεβάσει κάποια αρχεία και τελικά δεν είχα κάνει καλή δουλειά και δεν την είχα ελέγξει. Κάποιος χρήστης μου το σημείωσε, έκανα τον έλεγχο κι ανάγκαστηκα να τα ξανανεβάσω και δεν υπήρξε πρόβλημα!Δοκίμασες το HJSplit; Μπορεί να βοηθήσει!

Τώρα όσον αφορά αυτά που κατεβάζει το μουλάρι, δεν ξέρω κατά πόσο είναι και εγγυημένα. Αφού λέει ότι είναι κατεστραμμένα, τότε θα είναι! Μου έχει τύχει κι εμένα (πολύ παλιά με το Kazaa) και τελικά αυτά τα προγράμματα τα έστειλα υπέρ πίστεως γιατί τα θεωρώ αναξιόπιστα για μεγάλα αρχεία (πέραν της μουσικής).

Δημοσ.

@naxos1976 καταρχάς καλωσήρθες.....

Όταν κάνεις εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα σου έχει πετάξει καμιά μπλε οθόνη;

Ίσως να έχει χτυπήσει ο δίσκος ή να υπάρχει πρόβλημα με την μνήμη (αλλά ποτε δεν ξέρεις με σιγουριά)

Δοκίμασε να κατεβάσεις διαγνωστικά εργαλεία από την σελίδα του κατασκευαστή του δίσκου σου για να τον ελέγξεις.

Και κάνε το ιδιο και για τις μνήμες με το memtest.

http://www.memtest86.com/

Δημοσ.
stolise to pc me loyloydia pigeneto stin provlita toy alikoy dese kai mia perta varia kai asto na ftasei koyfonisia:-D

xaxaxaxaxaxaxa.

Βασικά και εμένα μου είχε τύχει μια φορά αυτό. Αλλά ήταν θέμα αυτού που είχε κάνει το compresion.

Σε εσένα αφού γίνετε συνέχεια... Δοκίμασε αυτά που σου είπανε τα παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...