Em_Zed Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καθώς σέρφαρα τις προάλλες στο το site της apple είδα μερικά πολύ ενδιαφέροντα trailers από ταινίες που νομίζω ότι αξίζουν της προσοχής μας. Σκέφτηκα να τα βάλω στο τόπικ τι θα δούμε σύντομα αλλά προτίμησα νεό τόπικ για να έχουμε την ευχέρεια της εκτενούς αναφοράς και συζήτησης. Αν λοιπόν πέσει στην αντίληψή σας κάτι καλό, μην διστάσετε να το μοιραστείτε... Ιδού η αρχή: The wicker man Είναι ριμέικ της ταινίας του Ρομπιν Χάρντυ, γυρισμένη το 1973 με πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Λι. Αυτή εδώ είναι του Νιλ ΛαΜπιουτ - Possesion, Nurse Betty - και παίζει μεταξύ άλλων ο Νίκολας Κέιτζ. Η υπόθεση γνωστή, αστυνομικός αδυνατεί να σώσει κοριτσάκι από ατύχημα, κοριτσάκι τον ΄στοιχειώνει', αστυνομικός ψάχνει να βρει κοριτσάκι. Πολύ πιασάρικο τρέιλερ, με δυνατές σκηνές, ελπίζω να μην είναι αυτές οι καλύτερες της ταινίας. Έχει κάτι απο blair witch, κάτι από μυστικισμό, μαύρη μαγεία και άλλα τέτοια ωραία.. Επίσης παίζει και η Έλεν Μπέρνστυν οπότε αποκτά ενδιφέρον το όλο πράμα. Όπως ενδιαφέρον είναι να δω πως ένας σκηνοθέτης του "γλυκού" σινεμά μπορεί να κάνει ένα καθαρόαιμο θρίλερ. Little miss sunshine Αυτό το τρέιλερ μου βγάζει ένα πολύ ζεστό και γλυκό συναίσθημα. Ήταν επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ του sundance και οι κριτικές είναι το λιγότερο πολύ καλές. Μια προβληματική οικογένεια - δείτε το τρέιλερ και θα καταλάβετε - πρέπει να ενωθεί για να στηρίξει την μικρή κόρη που έχει επιλεγεί για να πάρει μέρος σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Όλοι μαζί μπαίνουν στο van για να ταξιδέψουν μέχρι την καλιφόρνια και εκεί αρχίζει το γλέντι. Προσωπικά τέτοιες ταινίες μου αρέσουν πάρα πολύ - βλ. pieces of april, home for the holidays - και ελπίζω οτι θα αρέσει και σε όσους την δουν. Πρωταγωνιστούν οι Greg Kinnear, Steve Carell, Toni Collette, Alan Arkin, Paul Dano και η μικρή ηλιαχτίδα Abigail Breslin. Hard Candy Και για το τέλος το καλύτερο. Μια ταινία που έτσι και έρθει στην Ελλάδα θα ανοίξει πολλά παράθυρα στα δελτία ειδήσεων. Πραγματεύεται την παιδοφιλία, μέσα από τον ήρωα, τον Τζεφ, που γνωρίζει κορίτσια από το διαδίκτυο. Έτσι γνωρίζει και την Χέϊλι, η οποία δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται και κάπως έτσι ξεκινάει το παιχνίδι του θύτη και του θύματος. Ποιος ειναι τελικά ο Τζεφ και ποιο μυστικό κρύβει η μικρή; Η ταινία κέρδισε το best motion picture audience award στο sitges film festival και έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, οι περισσότερες των οποίων αφορούν τις ερμηνείες των δύο ηθοποιών, Πάτρικ Γουίλσον - Το φάντασμα της όπερας- και της Έλλεν Πέιτζ -η κίττυ των xmen!!!- η οποία λένε δίνει ρέστα. Αυτή θέλω πολύ να την δω!!!
DimAslan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Στο ίδιο site της Apple, είδα, από παλαιότερο topic στο Insomnia, το trailer μιας νέας ταινίας που λέγεται "300" και θα αφορά στο κόμικ του Frank Miller για τις Θερμοπύλες... Προφητικό ίσως ότι τότε μόλις είχα τελειώσει τις Πύλες της Φωτιάς του Πρέσφιλντ και σκεφτόμουν "μακάρι να το γύριζαν σε ταινία"... Δυστυχώς, όσο κι αν προσπάθησα, ήταν αδύνατο να το δω με οποιοδήποτε browser... Πάντως είναι σε post-production και θα βγει το 2007... Μακάρι να μην κάνουν καμμιά πατάτα πάλι... πάντως το cast είναι καλό...
Em_Zed Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Σόρυ για την απουσία αλλά βλέπετε έπεσε εμπλοκή και σήμερα βγήκα πρώτη μέρα από την προηγούμενη Πέμπτη !!! Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να τσεκάρω κάτι καινούριο.. Αν κάποιος δει κάτι καλό, ποστάρει, ε; cheers
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Λοιπόν, σήμερα είδα 1-2 ενδιαφέροντα αλλά θα σταθώ σε ένα που μου τράβηξε την προσοχή. Babel Μόνο το καστ να δεις σε αυτή την ταινία φτάνει.. Μπραντ Πιτ, Κετι Μπλανσετ, Γκαελ Μπερσία Μπερνάλ.. Και τον σκηνοθέτη φυσικά, τον Αλεχάνδρο Γκονζάλες Ιναρίτου, των Amores Perros και 21 γραμμάρια. Η υπόθεση μου θύμισε κάτι από crash,αλλά στο πιο έθνικ του. Δηλαδή ιστορίες ανθρώπων που φαινομένικα δεν έχουν καμία σχέση αλλά τελικά οι ζωές του μπλέκονται με δραματικό τρόπο. Πιστεύω ότι με αυτή την ταινία θα ασχοληθούμε πολύ στο μέλλον. edit Αυτό είναι που λένε, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Δεν πρόλαβα να ποστάρω και έπεσα πάνω σαυτό.. The prestige Eίναι η νέα ταινία του Κρις -Batman begins, Memento- Νόλαν. Toποθετημένη σε μια εποχή όπου οι μάγοι και οι ταχυδακτυλουργοί έκαναν χρυσές δουλειές, δύο "μάγοι" έρχονται αντιμέτωποι όταν ο ένας από αυτούς εκτελεί το μεγαλύτερο κόλπο που έχει γίνει ποτέ. Ο άλλος τα παίρνει και προσπαθεί να μάθει τι και πως και κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να αγριεύουν. Οι δύο μάγοι είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Χιου Τζακμαν. Με τους Μάικλ Μαν και Σκάρλετ Γιόχανσον.
Akujin Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Rescue Dawn Απλά, η νέα ταινία του μεγάλου W. Herzog. Απλά, θα πρωταγωνιστεί ο υπέροχος C. Bale. Απλά, περιμένω... PLOT: A US Fighter pilot's epic struggle of survival after being shot down on a mission over Laos during the Vietnam War.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 The prestige Eίναι η νέα ταινία του Κρις -Batman begins, Memento- Νόλαν. Toποθετημένη σε μια εποχή όπου οι μάγοι και οι ταχυδακτυλουργοί έκαναν χρυσές δουλειές, δύο "μάγοι" έρχονται αντιμέτωποι όταν ο ένας από αυτούς εκτελεί το μεγαλύτερο κόλπο που έχει γίνει ποτέ. Ο άλλος τα παίρνει και προσπαθεί να μάθει τι και πως και κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να αγριεύουν. Οι δύο μάγοι είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Χιου Τζακμαν. Με τους Μάικλ Μαν και Σκάρλετ Γιόχανσον. Το ότι το σκηνοθετεί ο Christopher Nolan είναι, κατ'εμέ, ο πρώτος λόγος για να το δω. Το ότι παίζει ο Christian Bale είναι ο δεύτερος λόγος. Το trailer φαίνεται μια χαρά. Το περιμένω πώς και πώς. Και μια διόρθωση: Με τους Μάικλ Μαν και Σκάρλετ Γιόχανσον. - Προφανώς από παραδρομή αναφέρεται ο Michael Mann ενώ παίζει ο Michael Kane.
Em_Zed Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Rescue Dawn Απλά' date=' η νέα ταινία του μεγάλου W. Herzog. Απλά, θα πρωταγωνιστεί ο υπέροχος C. Bale. Απλά, περιμένω... [/quote'] Αν και δεν έχω δει ταινίες του εν λόγω σκηνοθέτη, υποθέτω πως αν σ'αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες αυτή εδώ θα σε ενθουσιάσει μιας και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Και επίσης υποθέτω ότι για άλλη μια φορά ο Μπέιλ θα δώσει μια τρομερή ερμηνεία. Προφανώς από παραδρομή αναφέρεται ο Michael Mann ενώ παίζει ο Michael Kane Προφανέστατα! Γεια σου φιλτατε παρεδωσε με τις διορθώσεις σου. cheerz mate.
Morbid Angel Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 The Fountain An odyssey about one manʼs thousand-year struggle to save the woman he loves. As a 16th century Conquistador, a modern-day scientist, and a 26th century astronaut, he searches for the secret to eternal life. Λίγο cliche μου φαίνεται αλλά θέλω να το δω λόγω του σκηνοθέτη (Pi, Requiem for a Dream). Παίζουν οι Hugh Jackman, Rachel Weisz, Ellen Burstyn.
Em_Zed Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δεν ξέρω κατά πόσο ακούγεται κλισέ.. αν το δεις σαν μεμονωμένες ιστορίες ίσως ναι, αλλά μαζεμένες όλες μαζί σε μια ταινία πιστεύω οτι θα είναι ενδιαφέρον. Ειδικά με τέτοιο καστ. Αυτή την βάϊζ πολύ την πάω τελικά. Καλά για την Μπέρνστυν, μην τα ξαναλέμε, καταντάει βαρετό.. edit:addition Half Nelson Το είδα τυχαία και απλά εντυπωσιάστηκα. Όχι επειδή σαν τρέιλερ είναι εντυπωσιακό, αλλά γιατί σε προϊδεάζει για μια πολύ καλή ταινία. Είναι από αυτές τις ταινίες που συνήθως περνάνε απαρατήρητες επειδή ο σκηνοθέτης ή οι πρωταγωνιστές δεν είναι πρώτα ονόματα - αν και ο gosling είναι αρκετά γνωστός. Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με ναρκωτικά και το πως συνδέεται με μια από τις μαθήτριές του όταν εκείνη μαθαίνει το μυστικό του. Θα έγραφα και τις κριτικές που έχει πάρει αλλά αν δείτε το τρέιλερ τις δίνει και εκεί οπότε δεν έχετε παρά να δείτε μόνοι σας.
Em_Zed Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Black Dalhia Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του James Elroy και σκηνοθετημένη από τον Brian DePalma, παρουσιάζει την πιο γνωστή υπόθεση δολοφονίας στην καλιφόρνια του 1940. Η νέα και όμορφη ηθοποιός Elizabeth Short βρίσκεται δολοφονήμενη με άγριο τρόπο και δύο ντετέκτιβς αναλαμβάνουν την υπόθεση. Πολύ καλό τρέιλερ, "όμορφο" που σε προιδεάζει για μια πολύ καλή ταινία. Στο καστ οι Josh Hartnett, Aaron Eckhart, Scarlett Johansson (το στυλ εκείνης της εποχής της πηγαίνει πάρα πολύ), Hilary Swank, Mia Kirshner. Hollywoodland Kαι αυτή η ταινία είναι στο ίδιο ύφος με την προηγούμενη, με μια δεκαετία διαφορά και βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Το 1950, η Αμερική συγκλονίζεται από την δολοφονία του George Reeves, του πολυαγαπημένου ηθοποιού που έπαιζε τον σούπερμαν στο the adventures of superman. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του ντετέκτιβ που αναλαμβάνει την υπόθεση. Ωραίο τρέιλερ, ωραίο καστ: Adrien Brody, Diane Lane, Ben Affleck, Bob Hoskins, Κathleen -BH90210- Robertson.
Akujin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 The Science of Sleep trailer A man held captive by the people in his dreams tries to wake himself up and take control of his own imaginings... - a new film by Michel Gondry starring Gael García Bernal -
Em_Zed Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Α, γεια σου..το'χα πετύχει και αυτό παλιότερα... Και πάνω που θα έλεγα ότι μου θυμίζει έντονα την αιώνια λιακάδα, βλέπω το όνομα του σκηνοθέτη.. Δε με χάλασε, αν είναι το ίδιο καλό με την λιακάδα τότε θα απολαύσουμε μια πολύ ωραία ταινία. Βασικά χαίρομαι που βλέπω ότι ο μπερνάλ δοκιμάζει ρόλους πολύ πολύ διαφορετικούς, δε το βλεπείς αυτό συχνά σήμερα. Σ.Σ.: Θα πρόσθετα τα δικά μου τρέιλερ αλλά αύριο φεύγω με άδεια και θέλω να βγω έξω! Θα τα πούμε απ'το σπίτι μου, @last. cheerz
Em_Zed Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Επειδή έχω καιρό να ποστάρω αυτή τη φορά έχω πολύ πράμα. Πολύ και καλό! Deliver us from evil To ντοκυμαντέρ που πήρε το πρώτο βραβείο στo Los angeles film festival, ασχολείται με την ιστορία δύο γυναικών οι οποίες καταγγέλουν έναν ιερέα για σεξουαλική παρενόχληση. Το πρωτότυπο σε αυτό το φιλμ είναι οτι εμφανίζεται ο ίδιος ο ιερέας, θύματα του οποίου ήταν και μικρά παιδιά, κορίτσια και αγόρια, και δίνει την δική του γνώμη για αυτά που έγιναν. Ενα ντοκυμαντέρ που δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει η εκλησία προκειμένου να καλύψει τις βρωμιές της. Αν προβληθεί στην Ελλάδα τότε θα κάνει πολλές καρέκλες να τρίξουν. Requiem Φαντάζομαι όλοι θυμάστε τον εξορκισμό της έμιλυ ρόουζ. Πολλοί όμως ίσως να μην ξέρουν οτί γερμανοί ιθύνοντες είχαν ενοχληθεί από τον τρόπο που η ταινία απεικόνιζε τα γεγονότα και είχαν πεί ότι θα ετοίμαζαν την δική τους εκδοχή, που θα ήταν, όπως λεγόταν χαρακτηριστικά, truer to the real events. Η εκδοχή αυτή λέγεται requiem. Εδώ λείπουν η 'φασαρία' και γενικά τα εφέ που είχε η αμερικανίδα έμιλυ και έχει μια τελείως διαφορετική αισθητική. Η ταινία έχει κερδίσει το βραβείο διεθνών κριτικών στο φεστιβάλ του βερολίνου, την ασημένια αρκούδα για την καλύτερη ερμηνεία στην Σάντρα Χουλερ και 5 γερμανικά όσκαρ μεταξύ αυτών και της καλύτερης ηθοποιού. Ο ρόλος το'χει και όσες τον παίζουν παίρνουν καλές κριτικές;; The Reaping Η Hilary Swank σε ταινιά τρόμου; Κι όμως, όλα γίνονται σαυτή τη ζωή. Παίζει μια πρώην θρησκευόμενη που όμως χάνει την πίστη της όταν πεθαίνουν οι δικοί της και τώρα γυρίζει τον κόσμο για να διαψεύδει θρησκευτικά φαινόμενα. Όλα καλά μέχρι που φτάνει σε μια πόλη η οποία φαίνεται να μαστίζεται από τις 10 βιβλικές καταστροφές και τις οποίες φαίνεται να προκαλεί ενα κοριτσάκι!! Προσέξτε τη σκηνή με τις ακρίδες, απλά ΟΛΑ τα ευρώ και θεική ατάκα της μητέρας που την ρωτάει αν θα σκοτώσει την κόρη της. Infamous To πρόσφατο Capote στο πιο γκλάμουρ του. Καπότε εδώ είναι ο Τοby Jones, που φαίνεται να δίνει άλλη μια φοβερή ερμηνεία, πολύ πιο gay ομολογουμένως από αυτήν του Hoffman. Η ιστορία γνωστή, η δολοφονία, ο δεσμός με τον φονιά. Αυτό που ίσως κάνει την διαφορά εδώ είναι το καστ και οι ερμηνείες. Μετράτε:Sandra Bullock, Jeff Daniels, Craig David, Hope Davis, Sigourney Weaver, Gwyneth Paltrow, Isabella Rossellini.
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 δεν μ'ενδιαφέρουν πολύ ταινίες τύπου reaping αλλά την συγκεκριμένη θα ήθελα να την δω σε μια καλή αίθουσα. swank swank
Kork Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 http://trailers.apple.com/trailers/dreamworks/perfume/med_trailer.html Το γνωστό βιβλίο "Το Άρωμα" που απ'οτι ξέρω έσκισε στην Ελλάδα, τώρα και ταινία απο τον σκηνοθέτη του "Run Lola Run". Χμμ, φαίνεται ατμοσφαιρικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.