Demiankv Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Γεια σας. Ειναι η πρωτη φορα που ζητω βοηθεια απο το συγκεκριμενο τοπικ και ειμαι βεβαιος οτι θα παρω απαντηση εγκυρη και συντομη λογω της ποιοτητας του φορουμ!(σλουρπ..πολυ γλιψηματικο ακουστηκε..) anyway εχω κατεβασει απο το νετ διαφορα βιντεο avi kai mpeg και θελω να τα γραψω σε ενα dvd ωστε να τα βλεπω και στο επιτραπεζιο.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: -για να περασω στο δισκακι και υποτιτλους που εχω κατεβασει ξεχωριστα τις περισοτερες φορεσ σε μορφη .srt πρεπει να τους μετατρεψω σε καποιοα αλλη μορφη πχ με το subtitle workshop? αν ναι σε τι μορφη; -Με το nero (πια εκδοση μπορω να εχω ενα ολοκληρωμενο dvd με υποτιτλους; -Υπαρχουν καπου σχετικοι οδηγοι manuals?
virgo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 χρησιμοποιησε αρχικα το subtitle workshop εδω ειναι ενας οδηγος που σου δειχνει πως θα βαλειςτους υποτιτλους http://dvd.stuff.gr/pics/news/SubtitleSynchGuide_bySalvador.rar και μετα αφου δημιουργησεις με τον τροπο που σου λεει το αρχειο με τους συγχρονισμενους υποτιτλους θα χρησιμοποιησεις το AVISubtitler απο εδω http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=3894και μετα πατας εκει που λεει download AVISubtitler 0.25.Αφου το κατεβασεις και θα βαλεις το αρχειο εικονας και τους υποτιτλους για να το κανει ενιαιο,δηλαδη να δεις την ταινια απο τον υπολογιστη κανονικα με υποτιτλους...μετα,θα χρησιμοποιησεις το νερο και θα το γραψεις στο dvd
kastel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Για να ενσωματώσεις τους υπότιτλους πάνω στην ταινία υπάρχει και το VirtualDub. Αν βέβαια στόχο σου είναι να κάνεις την ταινία DVD για να τη δεις σε επιτρεπέζιο player, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD. Όλοι οι οδηγοί (ελληνικοί βήμα-βήμα) βρίσκονται εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488
gusaxl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Na kano kai ego mia erotisi? Sigxronisa tous ipotitlous kai tous perasa apo to AVISubtitler. Amesos met;a to paragogo to anigo me to media player 11 kai to deixnei me ipotitlous alla xoris ixo. Ti ekana straba ???? Eyxaristo.
kostelo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Na kano kai ego mia erotisi?Sigxronisa tous ipotitlous kai tous perasa apo to AVISubtitler. Amesos met;a to paragogo to anigo me to media player 11 kai to deixnei me ipotitlous alla xoris ixo. Ti ekana straba ???? Eyxaristo. Αυτο το προβλημα εχω και γω με μια ταινια. Εβαλα τους υποτιτλους με το AVISubtitler αλλα μετα δεν ειχε ηχο η ταινια. Μπορει να βοηθησει κανεις?
strouga2000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 ego exo asxoli8i poli me to 8ema kai exo katalixi se auto to programa (vso DivxToDVD) 1)i tenia prepi na exei to idio onoma me tous ypotitlous px. xxx.avi kai xxx.srt 2)tin pezoume me media player classic kai tsekaroume tous ypotitlous an den pezoun sosta tous dior8onoume me to subrip. 3)anigome to (vso DivxToDVD) patame file kai meta add video file briskoume to avi eki pou to exoume kai meta patame Convert kai perimenoume mexri na etimasti to dvd 4) tous srt tous perni monotou aparetiti proipo8esi einai na einai ston idio fakelo me to avi kai to idio onoma.
gusaxl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 bravo re sy strouga! apla, kauara, grigora kai pano apo ola egkira ta parapano. eyxaristo:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.