Προς το περιεχόμενο

δωρεαν sms

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γω που το προσπάθησα σε cosmote τώρα , πάλι δε στέλνει. Εσύ ρε φίλε που έχεις στείλει , σου δίνει κάποιο περιορισμό στον αριθμό μυνημάτων?

Δημοσ.
και γω που το προσπάθησα σε cosmote τώρα , πάλι δε στέλνει. Εσύ ρε φίλε που έχεις στείλει , σου δίνει κάποιο περιορισμό στον αριθμό μυνημάτων?

δε δινει καποιο περιορισμο απ`οτι ξερω αλλα στελνει μονο σε κοσμοτε...και σε μενα δεν το ειχα στειλει το μηνυμα και ηθελα να δω μηπως εκανα κατι λαθοσ εγω αλλα απ`οτι βλεπω και στους υπολοιπους δεν στελνει.οΦιλος που ειπε οτι στελνει κανονικα ας μας πει τι διαφορετικο κανει και παραδιδεται κανονικα το μηνυμα...

Δημοσ.

απαραίτητη προυπόθεση είναι το κινητό στο οποίο θα στείλετε sms να έχει ενεργοποιημένη θυρίδα e-mail sto κινητό από την cosmote.Στείλτε δωρεάν το γράμμα Ε στο 5000.

ΠΡΟΣΟΧΗ:για τα e-mail δεν παίζει ρόλο το κινητό καθενός(είτε είναι καινούριο είτε παλιό)

Δημοσ.

στο site που λέτε για να παραληφθεί σωστά το μην.σας αρκεί να γράψετε το μήνυμά σας εκεί που λέει from και στο κενό που λέει message βάλτε ένα γράμμα,ότι να 'ναι...επειδή το site τα στέλνει σε μορφή e-mail ,στο κιν. κάποιου έρχεται μόνο το όνομα του αποστολέα(from) στην περίπτωσή σας το μήνυμά σας ...

Δημοσ.

θα χρεωθεί μόνο όταν στείλει μήνυμα για να δει το mail που του στείλανε.γιατί να στείλει όμως??? το μην. που είναι για αυτόν θα έρθει κανονικά στο κιν. του χωρίς καμία απολύτως χρέωση.....

μετά το mail.mycosmos.gr το http://www.sendsmsnow.com το είναι μία πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή(δυστυχώς όμως μόνο προς κινητά cosmote).

Δημοσ.
θα χρεωθεί μόνο όταν στείλει μήνυμα για να δει το mail που του στείλανε.γιατί να στείλει όμως??? το μην. που είναι για αυτόν θα έρθει κανονικά στο κιν. του χωρίς καμία απολύτως χρέωση.....

μετά το mail.mycosmos.gr το http://www.sendsmsnow.com το είναι μία πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή(δυστυχώς όμως μόνο προς κινητά cosmote).

απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο...

Δημοσ.
to mail.mycosmos.gr ο έχεις δοκιμάσει??

αυτο απ`οτι ξερω ειναι μονο για αυτους που εχουν κινητο κοσμοτε...εγω εχω ΤΙΜ αλλα κυριως στελνω μηνυματα σε ατομα που εχουν κοσμοτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...