Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με DVD-RW PIONNER A07 XLA

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα οσο αναφορα τα δισκακια! δεν βρισκω ευκολα 8χ αλλα κυριος 16χ . Το προβλημα ειναι οτι αντι για 8χ maximum ταχυτητα τα γραφει στα 4χ, εχω δοκιμασει τα TDK 16X DVD-R και τα RiDisk 16x DVD+R, Και τους δυο τυπους γραφει με 4χ , το θεμα ειναι οτι εχω κανει update firmware (v1.22) και δεν εχω δει αποτελεσμα!!

τι μπορω να κανω?

thanks

Δημοσ.
τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα οσο αναφορα τα δισκακια! δεν βρισκω ευκολα 8χ αλλα κυριος 16χ . Το προβλημα ειναι οτι αντι για 8χ maximum ταχυτητα τα γραφει στα 4χ' date=' εχω δοκιμασει τα TDK 16X DVD-R και τα RiDisk 16x DVD+R, Και τους δυο τυπους γραφει με 4χ , το θεμα ειναι οτι εχω κανει update firmware (v1.22) και δεν εχω δει αποτελεσμα!!

τι μπορω να κανω?

thanks[/quote']Δε νομίζω πως είναι θέμα firmware (όταν μάλιστα είναι το τελευταίο). Μάλλον πρέπει να δοκιμάσεις άλλα DVD.

Δοκίμασε καλύτερα τα DVD της Taiyo Yuden! Εύκολα θα βρεις Taiyo Yuden DVD με ταχύτητα εγγραφής 8x (αλλά και 16x) για να κάνεις τις δοκιμές σου, αν και σίγουρα τα TY θα στα γράφει στις ονομαστικές τους ταχύτητες. :)

Αν όχι, τότε να κοιτάξεις να δεις αν φτάει κάτι στο DVD-Recorder σου.

Δημοσ.

den ta brisko eukola ta TY, eimai 8es/niki kai pote mou den ta exo brei! brisko paremferi mono! toso kairo xrisimopoiousa ta RiDisk kai imoun poli ikanopoiimenos!

Δημοσ.

Επειδή και εγώ pioneer exw, mhn tou dineis TDK . den ta goustarei. akuro auto bebaia.

Θα σου πρότεινα να αγοράσεις verbatim. Που είναι και καλα και αξιόπιστα. Αν και λίγο τσιμπιμένα. Εγώ Verbatim το ταίζω πλεόν και ειναι μια χαρά.

Δημοσ.
den ta brisko eukola ta TY, eimai 8es/niki kai pote mou den ta exo brei! brisko paremferi mono! toso kairo xrisimopoiousa ta RiDisk kai imoun poli ikanopoiimenos!
Taiyo Yuden μπορείς να προμηθευτείς από το e-shop.gr point της Θεσσαλονικής. Οι περισσότεροι, από όσο ξέρω, αυτό κάνουν ή διαφορετικά παραγγέλνουν από την Diskimpex.

Με τα Ridisk (και άλλα παρεμφεροί, τύπου Datawrite δισκάκια, με εργοστάσια κατασκευής στην Ταϊβάν, την Κίνα κλπ) πολλοί έχουμε κλάψει τα λεφτά μας, και κυρίως τα δεδομένα μας! :cry:

Η Taiyo Yuden, εκτός από το ότι το εργοστάσιο της είναι στην Ιαπωνία, έχει CD & DVD τα οποία είναι με διαφορά τα πιο αξιόπιστα (σε ποιότητα, συμβατότητα & αντοχή στο χρόνο). :mrgreen:

Είναι κρίμα να έχεις Pioneer DVD-Recorder και να μη μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότές του επειδή φταίνε τα δισκάκια! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...