greekparot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 07-07-06 16:05 greekparot Πηγα σημερα απο τον ΟΤΕ, μιλησα παλι με τον ιδιο "ευγενικο" και εξυπηρετικοτατο υπαλληλο (πρωτοφανες για ΟΤΕ) και καθησε και ανοιξε την καρτελα μου στο online συστημα που εχει ο ΟΤΕ. Ειδε οτι οντως εχει ενεργοποιηθει η γραμμη στο 1ο σταδιο δηλ. στα 384/128 και μου εδειξε στην οθονη οτι η ΟΤΕΝΕΤ εχει αιτηθει για γραμμη 1024/256. Με λιγα λογια μου ειπε οτι μολις η Θεσ/νικη ενεργοποιησει το BBRAS (αυτο εδειχνε στην οθονη) η γραμμη αυτοματα απο 384 θα παει στα 1024. Μεσα στην αλλη εβδομαδα Τεταρτη-Πεμπτη μου ειπε οτι θα ειμαι ο.κ και να κοιταξω το router μου για την ταχυτητα. Αν οχι, να τον ενοχλησω παλι για να το ψαξει. Απλα μου ειπε οτι αυτο γινεται στις γραμμες των 1024/256. Δηλ. ενεργοποιουν αυτοι την γραμμη αρχικα στα 384 και μετα το συντονιστικο κεντρο δινει την συνεχεια της κατασκευης της πορτας και περναει αυτοματα στα 1024. Τωρα τι κουφα ειναι αυτα, δεν ξερω. Ελπιζω απο εβδομαδα να μεταπηδησω στα 1024 αλλιως τους περιμενει ΙΝΚΑ & ΕΕΤΤ. Μεχρι και σημερα τιποτα. Παραμενω στα 384/128. Εαν μεχρι την Δευτερα δεν αλλαξει κατι ενημερωνω αμεσσα ΙΝΚΑ & ΕΕΤΤ.
greekparot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ειναι τυχεροι!!! Λοιπον σημερα το πρωι η γραμμη μετατραπηκε στα 1024/256. Ελπιζω να παρω στα χερια μου και το username στην ιδια ταχυτητα γιατι τωρα ειναι στα 384.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.