Προς το περιεχόμενο

Ντροπη !!!! 384 αντι για 1024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρεπιπτόντος καμιά εταιρεία δεν μπορεί να απαιτήσει χρήματα ή να σε χρεώσει για υπηρεσία που δεν σου προσέφερε. Φυσικά η 384 ταχύτητα δεν είναι προσφερόμενη υπηρεσία, αφού εσύ είχες κάνει συμφωνία για 1024.

Δημοσ.

Λοιπον η απαντηση απο το e-mail που στηλαμε ηταν οτι εχετε 1024 γραμμη... 1087.gif 1087.gif

Μετα απο τηλεφωνο που τους πηρε το παιδι του ειπαν αν μεχρι την δευτερα δεν εχει 1024 θα του γυρισουν τα χρήματα πισω... αντε να δουμε... αλλιως θα κανουμε καταγγελια στην ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

Πηγα σημερα απο τον ΟΤΕ, μιλησα παλι με τον ιδιο "ευγενικο" και εξυπηρετικοτατο υπαλληλο (πρωτοφανες για ΟΤΕ) και καθησε και ανοιξε την καρτελα μου στο online συστημα που εχει ο ΟΤΕ. Ειδε οτι οντως εχει ενεργοποιηθει η γραμμη στο 1ο σταδιο δηλ. στα 384/128 και μου εδειξε στην οθονη οτι η ΟΤΕΝΕΤ εχει αιτηθει για γραμμη 1024/256. Με λιγα λογια μου ειπε οτι μολις η Θεσ/νικη ενεργοποιησει το BBRAS (αυτο εδειχνε στην οθονη) η γραμμη αυτοματα απο 384 θα παει στα 1024. Μεσα στην αλλη εβδομαδα Τεταρτη-Πεμπτη μου ειπε οτι θα ειμαι ο.κ και να κοιταξω το router μου για την ταχυτητα. Αν οχι, να τον ενοχλησω παλι για να το ψαξει.

Απλα μου ειπε οτι αυτο γινεται στις γραμμες των 1024/256. Δηλ. ενεργοποιουν αυτοι την γραμμη αρχικα στα 384 και μετα το συντονιστικο κεντρο δινει την συνεχεια της κατασκευης της πορτας και περναει αυτοματα στα 1024. Τωρα τι κουφα ειναι αυτα, δεν ξερω. Ελπιζω απο εβδομαδα να μεταπηδησω στα 1024 αλλιως τους περιμενει ΙΝΚΑ & ΕΕΤΤ.

Δημοσ.

μπορείς βεβαια να πας ο ιδιος εκεί και να συμπηρωσεις τη σχετική φόρμα παραπόνων. Να απαιτήσεις να δεις τον υπευθυνο και να του δηλώσεις πως θα πας στο INKA και όχι μόνο.

Εγώ έτσι έκανα και η δουλεια μου έγινε :)

Δημοσ.

Τελικα εγινε η γράμμη 1024... επιτελους μετα απο 1 μηνα αναμονης και 1 μηνα με 384... Υπαρχει τελικα μια μαγικη λεξη που μολις την λες αρχιζει να γινετε κατι... η λεξη αυτη ειναι INKA...

Δημοσ.
Τελικα εγινε η γράμμη 1024... επιτελους μετα απο 1 μηνα αναμονης και 1 μηνα με 384... Υπαρχει τελικα μια μαγικη λεξη που μολις την λες αρχιζει να γινετε κατι... η λεξη αυτη ειναι INKA...

ωραιος.

δεν το ξερεις οι μαγικες λεξεις στην ελλαδα ειναι οι παρακατω :

Ε.Ε.Τ.Τ

Ι.Ν.Κ.Α

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

και αν εχεις καλο δικηγορο η μεσο.

Δημοσ.

Παιδιά τα ίδια συμβαίνουν παντού. Εγώ έκανε Conn-x 6+6 για 512 και έχω 384. Πρέπει όλοι να αρχίζουμε να φωνάζουμε γιατί μας πιάσανε κοροϊδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...