Προς το περιεχόμενο

Ντροπη !!!! 384 αντι για 1024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά ξεμπερδέματα EXARXEIA......

Πάντως για ότι ενέργειες κάνεις( και για ότι αποτελεσματά έχεις) ενημέρωσε το forum για να δούμε αν γίνεται κάτι ή συνεχίζουν το βιολί τους......

Δημοσ.

Κατα τύχη διάβασα το post σου με το πρόβλημα σου και οοο τη σύμπτωση ο ΟΤΕ μου έκανε την ίδια μπινιά.Πριν 2 βδομάδες με πήραν τηλέφωνω απο την τελλάς που είχα κάνει την αίτηση για 1024 και μου λένε οτι η γραμμή μου σύνφωνα με τον ΟΤΕ ενεργοποιήθηκε..Σχολάω απο την δουλειά χαρούμενος γυρνάω σπίτι και τσούπ το μοντεμ κλειδώνει στα 384 . Παίρνω την τελλάς. Μου λέει απο αυτόυς κανένα πρόβλημα.Παίρνω τον οτέ μου λέει πάρε την τελλάς και με παίζανε μπαλάκι. Ξαναπέρνω τον οτέ μου λέει θα το κοιτάξουμε..Περνάνε 2 μέρες και με παίρνουν στην δουλειά απο τον οτέ και μου λένε το κάνανε.Πάω σπίτι και το μοντεμ κλειδώνει στα 512!!! Έπειτα απο συνομιλίες με τελλάς και οτέ με παίρνει ο ότέ προχτές και μου λέει με μισά λόγια οτι και καλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πόρτα και οτι θα πρέπει να περιμένω να φέρουν νέες πόρτες στην καλαμαριά.

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι το εξείς.. Ο οτέ δεν είχε σίγουρα απο την αρχή πόρτες 1μβιτ και σου λέει για να μην περιμένη ο πελάτης και φαίνεται οτι ο οτέ ειναι για τον φούτσο ας τον βάλω στα 384 γιατί αν είναι και θύμα ούτε θα το καταλάβει.Μόλις εγώ τους τα πριξα βρήκαν πόρτα στα 512 και με πέταξαν εκει πάνω. Για 1μβιτ μου λένε πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να φέρουν νέες πορτες και φυσικά να πληρώνω κανονικά.Που σημαίνει οτι δεν είχαν απο την αρχή καθόλου.ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ

Δημοσ.

Τώρα τουλάχιστον σου βρήκαν πόρτα?

Να τους πεις ότι δεν θέλεις να συνδεθείς με 384 και να πληρώνεις τζάμπα χρόνο.Πες τους να περιμένεις μέχρι να βρουν πόρτα για 1024 και γρήγορα.Αυτό που σου 'καναν είναι γερή κομπίνα. :mad:

Δημοσ.
Κατα τύχη διάβασα το post σου με το πρόβλημα σου και οοο τη σύμπτωση ο ΟΤΕ μου έκανε την ίδια μπινιά.Πριν 2 βδομάδες με πήραν τηλέφωνω απο την τελλάς που είχα κάνει την αίτηση για 1024 και μου λένε οτι η γραμμή μου σύνφωνα με τον ΟΤΕ ενεργοποιήθηκε..Σχολάω απο την δουλειά χαρούμενος γυρνάω σπίτι και τσούπ το μοντεμ κλειδώνει στα 384 . Παίρνω την τελλάς. Μου λέει απο αυτόυς κανένα πρόβλημα.Παίρνω τον οτέ μου λέει πάρε την τελλάς και με παίζανε μπαλάκι. Ξαναπέρνω τον οτέ μου λέει θα το κοιτάξουμε..Περνάνε 2 μέρες και με παίρνουν στην δουλειά απο τον οτέ και μου λένε το κάνανε.Πάω σπίτι και το μοντεμ κλειδώνει στα 512!!! Έπειτα απο συνομιλίες με τελλάς και οτέ με παίρνει ο ότέ προχτές και μου λέει με μισά λόγια οτι και καλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πόρτα και οτι θα πρέπει να περιμένω να φέρουν νέες πόρτες στην καλαμαριά.

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι το εξείς.. Ο οτέ δεν είχε σίγουρα απο την αρχή πόρτες 1μβιτ και σου λέει για να μην περιμένη ο πελάτης και φαίνεται οτι ο οτέ ειναι για τον φούτσο ας τον βάλω στα 384 γιατί αν είναι και θύμα ούτε θα το καταλάβει.Μόλις εγώ τους τα πριξα βρήκαν πόρτα στα 512 και με πέταξαν εκει πάνω. Για 1μβιτ μου λένε πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να φέρουν νέες πορτες και φυσικά να πληρώνω κανονικά.Που σημαίνει οτι δεν είχαν απο την αρχή καθόλου.ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑ

γιατι δεν κανεις μια αναφορα στο ΙΝΚΑ?Πληρωνεις δηλαδη εσυ τοσο καιρο για 1024 και δεν το εχεις κιολας?

Δημοσ.

Κάντους μια καταγγελία να σου πω εγώ πως θα σε αλλάξουν κατευθείαν.

Πάντως παιδιά στο τηλεφωνικό κέντρο δεν φταίνε πάντα οι άνθρωποι.Οι προϊστάμενοι δεν τους ενημερώνουν ή τους λένε πείτε ό,τι να 'ναι.Ή μπορεί στ' αλήθεια να μην έχουν ενημερωθεί.Αλλά αν βλέπεις κάποιους που δεν ξέρουν χρηστό και δεν ενδιαφέρονται κράξτε τους! :twisted:

Δημοσ.

Εγω ειχα γραμμη 512/128 απο τον ΟΤΕ (την πληρωνα στον λογ/σμο του ΟΤΕ) και αγορασα στις 26/4 ενα ONDSL KIT για ταχυτητα 1024. Δεν την εκανα ομως αμεσως διακοπη την γραμμη διοτι ο ΟΤΕ εδω δεν ειχε πορτες. Την Παρασκευη που μας περασε εμαθα οτι εφερε 1650 πορτες οποτε και πηγα να ζητησω διακοπη της γραμμης για να συνεχισει η αιτηση του ONDSL KIT.

Προχθες την Τριτη εγινε διακοπη της γραμμης 512 απο ΟΤΕ πηρα την ΟΤΕΝΕΤ τους ειπα να προχωρησουν την γραμμη, και εχθες με καλεσαν απο ΟΤΕΝΕΤ και μου ειπαν οτι επικοινωνησαν με ΟΤΕ και τους ειπαν οτι η γραμμη ειναι ελευθερη, υπαρχουν πορτες και οτι η αιτηση μου θα προχωρησει.

Σημερα που επεστρεψα σπιτι ειδα το λαμπακι του speedtouch πρασινο!!

Λεω οπα τι εγινε.. πολυ γρηγορος ο ΟΤΕ. Και αφου μπαινω μεσα στο router βλεπω οτι εχω γραμμη 384!!!

Ειναι πολυ αλητες τελικα απ'οσο καταλαβα.

Πηρα τηλεφ. ΟΤΕΝΕΤ και μου λενε οτι στην καρτελα μου στο συστημα τους δεν βλεπουν τιποτα ακομη διοτι η αιτηση ακομη φαινεται "προς ενεργοποιηση..".

Αυριο πρωι θα παω στον ΟΤΕ να δω τι θα μου πουνε και θα σας ενημερωσω.

Δημοσ.
Μα και 1024 να στην κάνουν πάλι 384 ταχύτητες θα έχεις σαν και μένα!

Χαχαχαχαχαχαχαχα!Καλό ε?Γελάω από την κατάντια μας

na gelaso kai ego edo???? exo kani sindesi 384 sti hol kai pano apo 22Kbit den katevaza tous to leo to dilonoun vlavi ston ote kai ti lene ta tipakia??? oti h taxitita einai ok kato apo 20 theoroun oti exoun provlima kai oti to dislam einai fortomeno gamo tin kallithea mou gamo kai ton ote tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Paides mia einai i lysi .Amesos kataggelia stin EEET kai tha strosoun .Einai ypoxreomenoi na sou apadisoun graptos .H EEET tous kynigaei amesos . Etsi eixa asteilei kai ego kataggelia gia kathisterisi grammis pano apo 12 meres kai meta apo 4 meres eixa energopoiithei. (vevea den eimai sigouros an eixe mesolavisei i eeet :-) ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...