Προς το περιεχόμενο

Ζητείται mouse

Cherno-Bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θέλω να αγοράσω ένα mouse(δεν θέλω να σκάσω πολλά) και είδα ότι έχουν βγει και laser εκτός από τα κλασικά optical.Τώρα το ερώτημα μου είναι, τα laser τι προβλήματα έχουν(μου είπαν ότι αν τα σηκώσεις τότε για να επανέλθει σε λειτουργία τους παίρνει λιιιιίγο χρόνο),αν έχουν. Έχω βρει ένα mouse της Microsoft το MICROSOFT LASER MOUSE 6000 USB DSP το οποίο είναι φτηνό και δεν είναι καμιά μάρκα για πέταμα. Είναι καλό το μοντέλο αυτό? Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο?

ΥΓ Το mouse θα το χρησιμοποιώ κυρίως για παιχνίδια και δεν θέλω να είναι wireless.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μία παρατήρηση που έκανα τώρα, στο link.

Είναι δυνατόν για το ποντίκι να χρειάζεσαι 128MB RAM; Πόσο δηλαδή πρέπει να είναι η συνολική σου αν θες και πληκτρολόγιο;;;

Οι κατασκευαστές έχουν ξεφύγει λίγο ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

αν δες θες να δωσεις πολλα λεφτα για ποντικι το 6000 ειναι τελειο για τα 35 ευρω που ζηταει.

το εχω και εχει τελεια ακριβεια.τωρα τα logitech ειναι πολυ καλυτερα αλλα εχουν και διπλασια λεφτα!:-D

Δημοσ.

Blackwar to logitech to eixa dei kai ego kai molis to koitaksa sto internet me efere ena bhma prin to agoraso(fobero exei mexri kai baridia gia na diamorfoneis to baros tou)anyway den eithela na doso polla lefta kai telika phra apo pou sas ediksa sto link.Sthn kinish polu kalo alla mou thn spane ligo to aristero kai deksi click ta se duskoleuon arketa na ta patiseis.Sunithia einai ola :D

Euxaristo gia ola ta replys guys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...