mandate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 αν και με 384 όταν βγαίνει το παράθυρο του firefox και δε πατήσω κατευθείαν το save to disk και το κρατήσω για πχ 1 λεπτό και πατήσω το save μετά αρχικά για 10 '' κατεβάζει με 200 ,και άλλες φορές αν το αφήσω για 3-5 ' κατεβάζει με 3000 για ~ 3'' w t f? πείτε μας τις εμπειρίες σας! δλδ και να μη του κάνω από τη αρχή save αυτό ξεκινά από μόνο του? m-m-ίζω
mandate Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 εννοώ το download manager παραθυράκι του firefox. το topic που έφτιαξα μοιάζει κάτι από NAL DISK και τα λοιπά.
Cristina Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δεν είναι τίποτα. Συμβαίνει σε όλους μας κάποια στιγμή. Κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι εικονική ταχύτητα και πως το αρχείο που κατεβαίνει, είναι προβληματικό. Προσωπικά, δεν μου έχει συμβεί ποτέ να έχει πρόβλημα το αρχείο που έχω κατεβάσει με την ονειρική ταχύτητα της τάξεως των 2mb/sec, με γραμμή 384/128. δλδ και να μη του κάνω από τη αρχή save αυτό ξεκινά από μόνο του? Ναι, ξεκινάει μόνο του. Πολλές φορές μου έχει τύχει να κατεβάζω ένα αρχείο, 500kb για παράδειγμα και μέχρι να κάνω browse για να το σώσω στον φάκελο που θέλω, αυτό έχει ήδη κατέβει.
doubleh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ακριβώς, ενώ περιμένει, το κατεβάζει στο παρασκήνιο. Το χρονόμετρο όμως ξεκινάει με το που θα πατήσεις εσύ το ΟΚ, οπότε στην αρχή φαίνεται απίστευτη η ταχύτητα. πχ. άστο αρκετή ώρα και μετά πάτα ΟΚ, ενδέχεται να έχει κατέβει ήδη
R_Barrichello Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Οσο εχεις ανοιχτο το παραθυρο που σε ρωταει τι να κανεις με το αρχειο ο firefox κατεβαζει και ετσι οταν πατας save το αρχειο ειναι ηδη κατεβασμενο και βγαζει τρελες ταχυτητες!
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 nai etsi xerw kai egw,kai me ton explorer etsi ginete.to katebazei oso esy dialegeis pou tha swthei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.