sam sam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 και ο επομενος αφου τον παρακαλας να σε πιασει προσπαθει.... παει μια εδω,μια εκει,μια παραπερα...(φυσαει πολυ)....ξαφνου του περνει ο ανεμος τα γυαλλια του και γκαβονεται! ετσι σε αφηνει να πεσεις και να σκοτωθεις! ....κριμα....ηταν νεος...λεει ενας περαστικος... καλα να παθει λεω εγω... τρεχω να δω μηπως πηρε κανενα αυτογραφο απο τον spiderman...αλλα τιποτα...το μονο που ειχε πανω του ηταν μια ταυτοτητα στο στομα....μαλλον μιση ταυτοτητα την αλλη μιση μαλλον την ειχε φαει, απο τον τρομο του... ομως ο θεοσ ειναι μεγαλος...ξαφνου εμγανιζεται ο γανταλφ(βλεπε το ονομα του "νεκρου") που τον επαναφερει στην ζωη,του προσφερει το ραβδι του και στον αποχερετισμο του δινει ενα φιλι στο στομα...(παει πουστρεπσε και ο γανταλφ!!! ειπα μεσα μου) του κλεβω το ραβδι και το πεταω στον επομενο....
Legolas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 καθως ζωντανευω εγω, φτυνω και σκουπιζω το στομα μου απο τα σαλια του γκανταλφ, περνω το ραβδι κατα τυχη λεω μια λεξη και απο το ραβδι φευγει ενα κυμα αλλα ΚΑ ΜΕ ΧΑ ΜΕ ΧΑ(dragonball) και κατευθυνεται στον επομενο
Azaell Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 βλεπω το κυμα να ερχετε καταπανω μου!!!! με την ολυμπια ψυχραιμια μου , βγαζω το τσαντακι του sportBilly και βγαζω μια σανιδα του serf!!!το καβαλαω πανεμορφα και αφου το δαμαζω καταλαβαινω οτι εχασα το τσαντακι!!!!!μετα απο εγκυρες πηγες καταλαβα οτι το πηρε το επομενο κλεφτρονι καθως εκανα serf!
danton Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 τελικά είμαι a really lucky bustard πρώτα απέκτησα διαστημόπλοιο, τώρα το τσαντάκι του sport Billy τι άλλο θέλω να μου χαρίσει ο Δίας και ο ξάδερφος του Βούδα; Αλλά καλύτερα πρώτα να αποδείξω οτι δεν είμαι κλεφτρόνι. Έτσι, βγάζω από το τσαντάκι τη θεία του sport Billy, την Ευτέρπη και αυτή αποκαλύπτει οτι το τσαντάκι έπεσε από τον azaell όταν τον τούμπαρε το κύμα γιατί είναι ατζαμής serfer. Μετά την πανηγυρική μου δικαίωση, πιάνω τους συκοφάντες "έγκυρες πηγές" και τους πετάω στον επόμενο.
Legolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 τους βλεπω να ερχονται κατα πανω μου, κανω ενα βημα δεξια, του αποφευγω και πανε προς τον επομενο(χαχαχαχα)
sam sam Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 μπατσος εδω!!!! εεεεεεεεεεεππππππππ..... πουλακια μου (τους λεω) πουτ δε ραβδι νταουν.... εκτος απο συκοφάντες ειναι και κλεφτες (σκεφτομαι...) ειχαν κλεψει το ραβδι και κατι λιγμενα προφυλακτικα....τους βαζω στο μπουντρουμι και απετω απο τον σκυλο μου ρανταπλαν να τουσ φυλαει (αν δεν καταλαβατε ακομα my name is ΛΟΥΚΙ, ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ )αλλα το κοπροσκυλο κοιμαται αυτοι το σκανε..και εγω πεταω το ρανταπλαν εξω.νομιζω πωσ το βρικε ο επομενος!!!
djskoufos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Απο sam sam ξαφνου εμγανιζεται ο γανταλφ(βλεπε το ονομα του "νεκρου") που τον επαναφερει στην ζωη,του προσφερει το ραβδι του και στον αποχερετισμο του δινει ενα φιλι στο στομα...(παει πουστρεπσε και ο γανταλφ!!! ειπα μεσα μου) Παρεπιπτώντος ο Gandalf λέγεται Sir Ian Mac Kelen,και είναι gay. Επίσης είναι απο τούς πιο αξιόλογους ηθοποιούς που εχουν περάσει από το Hollywood... Ενημερωτικά το ανέφερα,χωρίς παρεξήγηση πάντα,απλά είχε πλάκα έτσι όπως το έφερε η κουβέντα! Σφαζω τον ρανταπλαν τρωω το κρεας του και αφηνω τα κοκκαλα στον επομενο...
sniper_206 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Παίρνω τα κόκκαλα και τα δίνω στο σκύλο μου αλλά επειδή δεν είναι κανίβαλος δεν τα έτρωγε κι έτσι τα πέταξα σε έναν κάδο τίγκα στο σκουπίδι τον οποίο πετάω στον επόμενο...
sam sam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 με την σειρα μου περνω τον καδο τον βαζω σε μια μαυρη σακουλα και τον πεταω στην εθνικη οδο...στο star λεγανε οτι θα περναγε απο αυτον τον δρομο ο επομενος....
Azaell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 ο σταματης μανελης μου ειπε το σημειο της εθνικης οδου ακριβως.παω και βλεπω τον καδο να χτυπαει τον καθρεπτη εωοσ Yugo....το πιανω και τον πεταω στον επομενο!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Παίρνω τον κάδο , παίρνω και ότι σκουπίδι έχει βγάλει (τα μαζεύω όλα απο το δρόμο) και σκέφτομαι... Γιατί δεν μου απαντάει ??? Γιατί ρε "επόμενε"?
nontasg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Παίρνω τον κάδο , παίρνω και ότι σκουπίδι έχει βγάλει (τα μαζεύω όλα απο το δρόμο) και σκέφτομαι... Γιατί δεν μου απαντάει ??? Γιατί ρε "επόμενε"? Παίρνω τα σκουπίδια που είχε μαζέψει ο Jimmy και τα πετάω στα μούτρα στον streetfighter που μου σπάει τα νεύρα συνέχεια και έχει γίνει γελοίος πια....Και από τα σκουπίδια μια μπανανόφλουδα μένει πάνω στο κεφάλι και έτσι είναι ακόμα πιο γελοίος :mrgreen:
Azaell Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 συνανταω τον γελοιο στο δρομο....του λεω ρε γελοιε πως εισαι ετσι??πως ετσι μου λεει? του δειχνω με τον μαγικο καθρεπτη της κακιας βασιλισσας!!!ομως επειδη ειναι μπιπ..... μου τον κλεβει και τον παιρνω στο κυνηγι!!σε ενα στενο το σκαει και πεφτει πανω στον επομενο
ntinamar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 πέφτει πάνω σε μένα και με ρωτάει... -γεια, εισαι ο επόμενος? -ναι του λέω.. -αυτό είναι για σένα και μου δίνει μια σφαλιάρα και τρέχει προς τον επόμενο!!!!!!!!
sam sam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 stop.......... επομενος εδω!!! του λεω κοιτοντας τον με ενα αγριο βλεμα... (εχοντας απαρακολουθησει την πορια του στην ιστορια μας ειμαι υποψιασμενος για την συμπεριφορα του)... -με κοιταζει... -τον ξανακοιταζω... -με ξανακοιταζει... -τον ξαναξανακοιταζω... -με ξαναξανακοιταζει... -τον ξαναξαναξανακοιταζω... ολος ο κοσμος μας κοιταζει σκεφτομενος "τους μαλακες τους εχει "φαει" " και ξαφνου εμφανιζεται ενα "τρελοασθενοφορο" και μας παει στο τρελαδικο... μας περασαν για τρελους...ποιους εμας που "καλιγονουμαι ψιλους"! αργοτερα εμαθα πως τηλεφ. ειχε παρει καποιος απο το insomnia...αρπαζω τον μαγικο καθρεφτη απο αυτον και αρχιζω να τρεχω,να τρεχω,να τρεχω...ε,οσπου που κουραστηκα! που νομιζεται οτι εφτασα?στο λιβανο... βρισκω μια μεγαλη "σκια" και καθομαι απο κατω της,που να φανταστω...,που να το φανταστω....η σκια δεν ηταν απο το δεντρο που βρισκοταν διπλα μου...αλλα απο εναν "εξυπνο" πυραβλο... μπαμμμμ............. σκαει διπλα μου... παλι καλα που την τελευταια στιγμη με εσωσε ο μπιλι...ο μπιλι ντε, ο λαντεν... να ειναι καλα το παλικαρι (φοβερο ατομο).με περνει...και μου γνωριζει μερικες απο το χαρεμι του. "...ο θεος ειχε κεφια!!!..." ****την επομενη ημερα**** (καθως βρισκομαι στο μπαλκονι)παταω την ιδια μπανανοφλουδα(που ειχε στο κεφαλι του ο προπροηγουμενος) και πεφτει απο τα χερια μου μια χανουμησα (αχχχχχ...)...νομιζω επεσε στον επομενο... οποιος την βρει παρακαλω να μου κανει ενα τηλ. στο 90 158 765 98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.