DarkKnight Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Παίρνω την κονσέρβα την γλύφω γιατί πεινάω σαν λυκος κ την πετάω στην εθνική οδό εκεί περνάει όλως τυχαίως η psycho νοσοκόμα στουκάρει κ φεύγει από το παρμπρίζ στον επόμενο...
Legolas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 καθως ερχοταν προς τα πανω μου, σηκωνω το σπαθι του τρανξ(απο το dragonball) και την κανω 1000 κομματια, την βαζω μεσα σε μια σακουλα και την πεταω στον επομενο
electroasd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Καθως ερχοταν η σακουλα κανω ετσι να την αποφυγω και πεφτω πανω σε μια ταμπελα για ενα βενζιναδικο στα 1000 μετρα!!! την ξηλωνω την κανω σαν φρισμπι κατην πεταω στον επομενο
sam sam Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ομως εκεινη την ωρα πενουσε ενα διαστημοποιο και η ταμπελα -φρισμπι εχει αναπτυξει υπερβολικη ταχυτητα....που να το φανταζοσουν...χτυπα τους εξωγηνους!!! ο πιλοτος χανει τον ελενχο και το αεροσκαφος τους πεφτει στο δρομο του επομενου....
danton Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ουάου έχω διαστημόπλοιο. Ξεκινάω να πάω στον Άρη. Θέλω να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα πατήσει το πόδι του στον Άρη. Λίγο πριν τη Σελήνη, μένω από καύσιμα. Η σύγκρουση με την ταμπέλα-φρίσμπι, είχε τρυπήσει τη δεξαμενή καυσίμου. Αλλά με τόσα λαμπάκια που είχε το κοντρόλ δεν το πήρα χαμπάρι. Αρχίζει η ελεύθερη πτώση και εγώ μαζί με το διαστημόπλοιο προσγειωνόμαστε στην ταράτσα του επόμενου. Ευτυχώς φέρω μονάχα μερικές αμυχές, από οτι λένε στο δελτίο του alter.
sam sam Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 και πανω στο καλυτερο...που καναμε τρελιτσες με την ξανθια νοσοκομα(βλεπε προηγουμενα post) να σου το διαστηνοπλοιο στην ταρατσα μου.φτουσου μολις ειχα απλωσει τα ρουχα!!! τσαντιζομε και ερχομε με φορα να σε πλακωσω...ομως η πανεμορφει αλλα ομως ξανθια νοσοκομα ειχε πεταξει μια μπανανοφλουδα...πεφτο με φορα πανω της και με τα νυχια μου(που ειχα 4 βδομαδεσ να τα κοψω) σκιζω το αριστερο βυζακι της...και πλατςςς...πεφτει κατω η σιλικονη της!!!! χαμενοσ και μεσα στην τσανδιλα μου σου πεταω την σιλικονη στα μουτρα....
milki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Και περνούσα από κάτω και έγλειφα ένα παγωτό χωνάκι την ώρα που μου έσκασε η σιλικόνη στα μούτρα και με λέρωσε με το παγωτό και μέσα στην τσαντίλα μου πετάω ότι απέμεινε από το παγωτό στον επόμενο…
k_w_t Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Επειδη το παγωτο με γευση φραουλα που ηρθε στην μαπα μου με αηδιασε ξερασα σε μια σακουλα και την πεταξα στην μαπα του επομενου!
electroasd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 δεν ειχα συνελθει ακομα απο το χτυπημα στην ταμπελα(κοιτα πιο πανω) και καθως γυρνουσα στο σπιτι μου , τσουπ , να μια σακουλα με ξερατα στα ποδια μου.Ας κανω μια καλη πραξη και την βαζω μεσα στον καδο απορυμματων!! Οπως ανοιγω το καπακι πεταγεται μια γατα , ανεβαινει στα μαλλια μου και φευγει τρεχοντας!!!Απ τα νευρα μου βουταω τον καδο και τον πεταω στον επομενο...
christos_0b Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ο καδος γεματος(οπως παντα)ερχεται με μανια απο την κατηφορα προς τα πανω μου.Πανω στην βιασυνη να τον αποφυγω χτυπαω με το ποδι μου μια πετρα η οποια μπλοκαρει την δεξια ροδα του καδου ο οποιος αναποδογυριζει αδειαζωντας ολο το βρωμερο περιεχομενο του πανω στον επομενο/η.
kirileman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Την ύστατη εκείνη στιγμή εμφανίζονται οι Mάγισσες, η μια εκ των οποίων (Πρου, Φτου πως στο διάτανο λέγεται) παγώνει το χρόνο ελάχιστα εκατοστά πριν τα ξερατά και λοιπά απόβλητα βρουν στόχο πάνω μου αφού για μια ακόμη φορά εντελώς τυχαία όπως πάντα περνούσα από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Βλέπει την πολύχρωμη σύνθεση ο Kandisky (τα πρασινομπλε ξερατά και το κίτρινο της φάτσας μου), παίρνει καβαλέτο, χαρτί, πινέλα και αρχίζει να ζωγραφίζει το σουρεαλιστικό σκηνικό μέσα από τη δική του υστερομοντέρνα σκοπιά. Κάποια στιγμή που σκύβει να θαυμάσει τη μαλακία που είχε φτιάξει (δεν υπάρχει αμφιβολία περί αυτού), βρίσκω την ευκαιρία να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια (μη ρωτάτε πως) με τις τρεις μάγισσες, προετοιμαζόμενος προφανώς για τα μεγάλα "πηδήματα" που θα ερχόντουσαν πολύ σύντομα. Βλέποντας λοιπόν τα ξερατά στον αέρα χωρίς τον "στόχο" τους, τσαντίζεται και βρίζοντας τον Μανιτού, τον Κρομ και λοιπές σεβαστές Θεότητες, τσαλακώνει το "έργο" του κάνοντάς το μια μπάλα και φεύγοντας το πετάει στον επόμενο...
Azaell Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 κανω απιθανω κοντρολ αλλα ροναλντινιο στην μπαλα-ξερατο και την κατεβαζω στο αριστερο....ομως με πιανει αναγουλα γλυστραω και σπαω το ποδι μου!!!στον γιατρο ειπα οτι επεσα απο τις σκαλες γιατι δεν θα πιστευε τι γινεται εδω και 8 σελιδες!!!!!! ομωσ ειναι γατα ο γιατρος και με καταλαβαινει...του κλεινω το στομα με μια βρομικη γαζα και τον πεταω στον επομενο!!!!
sam sam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 πο πο πο...........πολυ ποκυλογας αυτοσ ο γιατρος...16 και 44 μομο τον πεταξες και 18 και 32 τωρα και ακομα μιλαει..δεν σταματισε απο τη ωρα που αναθεμα μα του εβγαλα την γαζα απο το στομα....ελεοςςςςςςςς.... 18 και 33 τωρα θα δει περνω το τηγανει μαζει με την ομελετα που εχει μεσα και τον χτυπαω στο κεφαλει!!!! χαχα 18 και 34 τωρα και εχει βγαλει τον σκσμο!!!! ναι τα καταφερα.....τωρα θα δει λεω απο μεσα μου...τον γδυνω...αααααμμμμμμμαααααααααανννννννν.....και τι να δω,,,που να το πω,,,ποιοσ να το πιστεψει???? ενα κοκκινο στριγγακι...κοιταζω μετα στην τσαντα του...βλεπω γραμενει την διευθυνση του....τον βγαζω μια φωτο με το κινητο μου (9,8Mpixsel) και δεινω την φωτο στον επομενο για την δωσει στην γυναικα του....
streetfighter Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ο επόμενος που βρίσκεται στο σπίτι του paredwse ούτε που ενδιαφέρεται να την δώσει στην γυναίκα του οπότε βάζει φωτιά στην φώτο και την πετάει στον κάλαθο των αχρήστων πιστεύοντας οτί θα σβήσει. Ο paredwse είχε πετάξει ένα μάτσο χαρτιά με νόμους από αυτούς που διάβαζε χθες βράδυ και έτσι το καλάθι πήρε φωτιά χωρίς να το καταλάβω. Οπότε παίρνω το φλεγόμενο καλάθι και το πετάω από το παράθυρο στον επόμενο
Legolas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 το φλεγομενο καλαθι ερχοταν απο πανω μου με μεγαλη ταχυτητα,ακομα και με slow motion δεν θα το απεφευγα, πιανω το κεφαλι μου φοβισμενος αλλα εκεινη την στιγμη περναει ο spiderman και με σωζει,ετσι οπως πεταγε με ιστο απο σπιτι σε σπιτι ξαφνικα του πεφτω και κινουμε προς τον επομενο (παρακαλω πολυ να με πιασετε να μην χτυπησω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.