kirileman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Για καλή μας τύχη, περνάει από το ηλιακό μας σύστημα ο Σουπερμαν ο οποίος βλέποντας το χάλι που προξένησε η μαλακία του darknight με το κοτόπουλο που έγινε τέρας και αφού με γλυτώνει από το κομμάτι του Δία, αρχίζει να φέρνει σβούρα ανάποδα τον ήλιο γυρίζοντας το χρόνο πίσω όταν τα πάντα ήταν φυσιολογικά και ο/η virgo πετούσε μια μπανάνα στον (όποιο) επόμενο...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 περνω την μπανανα,βλεπω τον Βιερα πανω σε ενα δεντρο και του την πεταω.Την φλουδα ομως την πεταω στον επομενο
sniper_206 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Τη βλέπω και σκέφτομαι "Πάλι θα πέσω??" :mrgreen: Τη γλιτώνω τελικά και πετάω ένα τεράστιο καρπούζι που κουβαλούσα στον επόμενο γιατί αναστατώθηκα με τη μπανάνα και μου πέρασε η όρεξη για καρπούζι...
blackwar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πιάνοντας το καρπούζι μου ήρθε μια λιγούρα για καλοκαιρινό φρούτο, το τρώω όλο και φτύνω τα κουκούτσια με στυλ μυδραλιου στην καραφλα του επομενου περαστικού….
danton Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Ευτυχώς εγώ δεν έχω καράφλα. Δηλαδή, το ευτυχώς το πίστευα μέχρι να πέσουν τα κουκούτσια του καρπουζιού στο κεφάλι μου και να αναμειχθούν με την ατίθαση και ανέμελη χαίτη μου. Πέρνω μία χτένα και αρχίζω να χτενίζω και να χτενίζω μπας και απαλλαγώ από τα κουκούτσια αλλά τίποτα. Πάω για λούσιμο ίσα ίσα κολλάει το σαμπουάν με τα ζουμιά από το καρπούζι και γίνεται ένα μάυρο χάλι. Να τα κόψω αποκλείεται οπότε φωνάζω και πάλι την καλή μου νεράιδα, η οποία βιασμένη από τον kaizersoze και πιστέυοντας οτι εγώ ευθύνομαι για αυτό που την πέταξα αναίσθητη, αντι να μεε βοηθήσει μου πετάει στο κεφάλι το μαγικό της ραβδί, η ρουφιάνα. Ε, και εγώ τι να το κάνω το πετάω στον επόμενο.
Ceridwen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Γέι!!! Ένα μαγικό ραβδί!!!! Ένα μαγικό ραβδί!!!! Ένα μαγικό ραβδί!!!! Ένα μαγικό ραβδί!!!! ΈΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΊ!!!!!! Περίμενα αυτή τη στιγμή άπο τότε που ήμουν 4 χρονών!!! Να τρέξω να βρω ένα βάτραχο;;;;;; Να φτιαξω κάτι απλό για το βράδυ;;;;; (τιάρα και γυάλινα γοβάκια, οπωσδήποτε);;; Τι θέλω;; κολοκύθα;;; ποντίκια;;; (yuk) Μηπώς να εμφάνιζα απλά λεφτά;; Που να τρέχω τώρα σε βάλτους και υπονόμους!!! ....Θέλω .... 100.000.000 ευρώ....!!!!.... τίποτα. Ξανά! .......... ΤΙΠΟΤΑ! Ε, όχι αυτό είναι απάτη! και δεν έχουν ένα τηλέφωνο για βλάβες οι άχρηστοι!! Απίστευτα εκνευρισμένη το πετάω στον επόμενο... (ο οποίος για κάποιο λογο μεταμορφώνεται σε σκαθάρι!)
sniper_206 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μόλις ακουμπάω όμως το ραβδί ξαναγίνομαι άνθρωπος. Το πιάνω και μεταμορφώνω τον Τουρε σε πίθηκα όπως του αρμόζει! Του πετάω και ένα τσαμπί μπανάνες και μετά με το μαγικό ραβδί προσπαθώ να εμφανίσω το Batmobile για να το χαρίσω στον Κάιζερ, όμως αυτό χαλάει και εμφανίζεται ένας σκαραβαίος! Σπάω το ραβδί από τα νεύρα μου και πετάω το σκαραβαίο στον επόμενο...
Legolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 περνω τον σκαραβαιο του βαζω μηχανη ferrari και τρεχω γκαζωτος στο δρομο, εκει την στιγμη πεταγεται μπροστα μου ενα καροτσι απο σουπερ μαρκετ γεματο ψωνια (μαζι με πολλα ατομα απο το insomnia) δεν προλαβαινω να πατησω φρενο, χτυπαω τα ψωνια και το καροτσι και ολα μαζι φευγουν κατευθειαν ντρουγρου προς τον επομενο
blueviper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ...αρπάζω τα ψώνια και με τη χρήση μιας στρεβλής φιλοσοφικής λίθου, τα μετατρέπω σε "ψώνια". Το καροτσάκι το μεταμορφώνω σε Ψινάκη για να βρει πριγκηπόπουλο πριν χτυπήσει το ρολόι 12 τα μεσάνυχτα και μαζί με την παρέα των "ψώνιων" τους στέλνω στον επόμενο...
Azaell Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 στις 12 παρα 0000000001 πιανω το μεταμορφωμενο σε ψινακη καροτσακι και την παρεα του και επειδη πρεπει να παω σκλαβενιτη το παιρνω....στο ταμειο καταλαβανε την πλεκτανη και με παιρνουν στο κυνηγι!!!!!γλυστρω σε ενα στενο και βλεπω ενα μπρελοκ το σηκωνω το βλεπω και περναει ο επομενος στον οποιο το δινω!!
sam sam Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 βαζω το ενα βλεφαρο μεσα στην μπλουζα μου για καλη τυχη,βρισκω ενα τζινι και ευχομαι ο επομενοσ να σπασει το ποδι του!!!.... μεσα στην "καλη" μου τυχη χανω το λυχναρι...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Βρισκω το λυχναρι και το τριβω.Αντι να βγει ομως ενα τζινι βγαινει η psycho νοσοκόμα ( βλεπε παραπανω ποστ) και με αρχιζει στο κυνηγι για να μου κανει ενεση.Τελικα αφου με πιανει την τραβαω απο τα μαλλια για να γλιτωσω αλλα ποιος να το πιστευε...φοραγε περουκα.Λιγο πριν μου κανει την ενεση και με αναισθητοποιησει προλαβαινω να πεταξω την ξανθια της περουκα στον επομενο
Legolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 περνω την περουκα, την επεξεργαζομαι εσωτερικα και βλεπω μια αποδειξη απο κατι ηχεια αυτοκινητου, παω στο μαγαζι που ελεγε η αποδειξη και ειχε προσφορα ηχεια 500watt/rms μονο 10 ευρω, τα περνω, παω σπιτι τα βαζω να παιξουν μα τιποτα, εκνευρισμενος πεταω τα ηχεια απο το μπαλκονι και πεφτουν στο καρκαλι του επομενου
sniper_206 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Ο επόμενος όμως ήταν ο Ζιντάν και αφού σου έριξε μια κουτουλιά για τη μαλακία που έκανες να πετάξεις τα ηχεία από το μπαλκόνι μου τα δίνει να τα πετάξω στα σκουπίδια. Στον κάδο όμως βλέπω μιά γάτα, την πιάνω από την ουρά και την πετάω στον επόμενο...
Legolas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 σαν φιλοζωος ομως που ειμαι πιανω την γατα πριν χτυπησει, την αφηνω κατω, ανοιγω μια κονσερβα με κοτοπουλο να φαει, και αφου αδιαζω την κονσερβα την πεταω αδεια με λιγα λιπη απο το κοτοπουλο στον επομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.