ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Να εισαι καλα.Εκεινη την ωρα ετοιμαζομουν να αναψω τα καρβουνα για το barbeque αλλα δεν εβρισκα αναπτηρα.Η μπλουζα κατα τυχη επεσε πανω στα καρβουνα.Η φωτια ομως ηταν τοσο ισχυρη που μου εκαψε ολες τις μπριζολες μολις τις εβαλα στη σχαρα...Τις βαζω σε μια σακουλα την κλεινω και την πεταω στον επομενο
sniper_206 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Πάνω που νόμιζα ότι θα φάω μπριζολάκια είδα ότι ήταν σαν αποκαϊδια μόλις άνοιξα τη σακούλα. Έφτιαξα λοιπόν μπιφτέκια και όσα περίσεψαν τα πέταξα στον επόμενο...
Mystirios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Με είχε κόψει και πραγματικά ήθελα κάτι να φάω... Εεεε τι να κάνω και γω , τά φαγα.Βέβαια υπήρχαν και επιπτώσεις υπο μορφή αερίων. Ρίχνω μια "τζούφια" η οποία σχηματίζει ένα πράσινο σύννεφο που κατευθύνεται στον επόμενο
danton Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 και δυστυχώς το πράσινο σύνεφο κατευθείνεται προς εμένα. Λίγο πριν με εγκαταλείψουν οι αισθήσεις μου από τη βρώμα, φωνάζω την καλή μου νεράιδα και αρχίζει με το μαγικό της ραβδί να παλεύει για να διαλύσει το πράσινο σύννεφο. Η μάχη είναι δύσκολη, ακόμη και αυτή δεν μπορεί να αντισταθεί στην βρώμα, αλλά τελικά τα καταφέρνει και το διαλύει. Πέφτει κάτω εξαντλημένη από την υπερπροσπάθεια και σπάει το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού της χεριού και το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της ποδιού. Εν τω μεταξύ εγώ έχω συνέλθει χάρη στο μαγικό φίλτρο που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση, αλλά μετά τα όσα πέρασα εγώ και οι συμforumίτες μου στα χέρια της psycho νοσοκόμας, έχω πάθει ψυχολογικό και δεν μπορώ να μεταφέρω τη νεράιδα στο νοσοκομείο, οπότε και την πετάω στον επόμενο.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 εγω βρισκομαι σε διλλημα Να βιασω και να σκοτωσω την αναισθητη νεραιδα ή Να σκοτωσω και να βιασω την αναισθητη νεραιδα??? Τελικα αποφασιζω απλα να την βιασω και κατοπιν πεταω το προφυλακτικο στον επομενο (δεν σε χαλασε ψαρα...)
kirileman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ως ΣΝ δεν μασάω, όμως, τίποτα, σκύβω και αφήνω το τεκμήριο του βιασμού να κατευθυνθεί στον ανυποψίαστο επόμενο... Καλή τύχη μεγάλε!
DrLo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Ως "ο ανυποψίαστος επόμενος" παίρνω το προφυλακτικό και το πάω για εξετάσεις. Παίρνω τα αποτελέσματα και προς το παρόν απογοητέυομαι - Ο "δότης" έχει χαμηλο δείκτη σπερματοζωαρίων - Πάσχει από AIDS, ηπατίτιδα C, και ένα σωρό σπάνια αφροδίσια - ... αλλά για κάτσε η ομάδα αίμτος είναι διαφορετική ... ούφ αθωώθηκα Σκέφτομαι "τον φουκαρά" και πετάω τις εξετάσεις (ως γνήσιος ελληναράς) από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 οι εξετασεις ετσι οπως ετρεχα με την μηχανη μου κολανε στη μαπα,σταματαω οπως οπως και τις διαβαζω,αλλα επειδη λεγαν παπαριες και δεν σκαμπαζα τπτ, τις πεταω στον επομενο και φευγω
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 τις βρισκω... κολαω ενα πρασινο κακαδι επανω και μια τσιμπλα και το πεταω στον επομενο
danton Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 όταν πια φτάνουν σε εμένα είναι δυστυχώς διαλυμένες και λασπωμένες. Οι προσθήκες του τριχωτού αρκουδιού δεν υπάρχουν πια. Πάω να πλύνω τα χαρτιά με τη γνωστή βλακεία που με δέρνει και καλά για να τα διαβάσω, αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να μου μείνει η λεκάνη με το νερό βρώμικο από τις λάσπες και το διαλυμένο χαρτί. Βγαίνω στο μπαλκόνι και πετάω τα βρωμόνερα στα οποία προηγουμένως σκασμένος ο σκύλος μου το έκανε με το καναρίνι και έκανε και την ανάγκη του. Φυσικά, αυτά καταλήγουν στο κεφάλι του ανυποψίαστου επόμενου που περνά από κάτω.
Legolas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 για καλη μου τυχη ειχα ανοιχτη ομπρελα, στην οποια πεσαν τα βρωμικα νερα, αλλα η ομπρελα ελιωσε απο τα ανομαλα κατουρα του σκυλου και ετσι πεταξα την ομπρελα στο κεφαλι του επομενου
virgo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 πεφτει η ομπρελα στο κεφαλι μπου..γκρρρρρρρρρρρρρρρ...τσατιζομαι και βγαζω ενα αυγο απο την τσεπη[ειμαι στην αναπτυξη γαρ...]και το πεταω στον επομενο...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μιας και καηκαν οι μπριζολες που εφτιαχνα (βλ. προηγουμενο ποστ) θα φτιαξω αυγα με πατατες.Συμπεριλαμβανω το αυγο της virgo μεσα στο μενου αλλα την ωρα που παω να το σπασω και να το ριξω στο καυτο λαδι βγαινει απο μεσα ενα κοτοπουλακι.Μιας ομως και δεν ξερω πως να το μεγαλωσω το πεταω στον επομενο ελπιζοντας να ξερει πως να το αναθρεψει ΥΓ.Καλα τι γαμάτο παιχνιδάκι.Πολυ γελιο
virgo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 πιανω το κοτοπουλακι ομως,το μεγαλωνω και γινεται μεγαλο κοτοπουλο...τωρα που μεγαλωσε το πεταω στον επομενο..αρκετα το ταισα...
DarkKnight Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Παίρνω το κοτόπουλο κ το στέλνω στο Biochemical Recearch Facility of Zeus κ οι Dr Aliens το μεταλάσσουν σε 1 φοβερό κ τρομερό τέρας το οποίο μεγάλωνε-μεγάλωνε όπου το κτίριο δεν άντεξε από τον όγκο του κ διαλύθηκε, δεν έφτανε αυτό όμως άλλαξαν κ οι βαρυτικές συνθήκες του Δία κ κατευθύνθηκε στον ήλιο συμπαρασύροντας κ άλλους πλανήτες, κατά την ξέφρενη πορεία του διαλυόταν κ 1 κομμάτι του πέφτει στον επόμενο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.