Προς το περιεχόμενο

Game : Πέτα κάτι στον επόμενο που θα ποστάρει

Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκει που εκανα την βόλτα μου ξαφνικά με πετυχαίνουν τα νερά απο τον πυροσβεστικό κρουνό , γινομαι μουσκεμα , κρυωνω και αρχιζω και φτερνιζομαι..

Παιρνω ενα χαρτομαντηλο να φυσήξω την μύτη μου και μετα δεν βρισκω με τιποτα καδο να το πεταξω.Μιας και δεν θελω να λερωνω τον δρομο το πεταω στον επομενο ελπιζοντας να βρει αυτος να το πεταξει καπου

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ που δεν έχω τέτοια κολλήματα το αφήνω να πέσει στο δρόμο, το πατάει όμως ένας γέρος και πέφτει. Τον σηκώνω και αυτός μου δίνει για ανταμοιβή ένα χρυσό ρολόι. Όμως επείδη δε μου άρεσε το πετάω στον επόμενο...

Δημοσ.

Και το χρυσό ρολόι λίγο πριν το πιάσω, πετάγεται μια γριά και το αρπάζει φωνάζοντας "κλεφτρόνια, αυτό είναι του άντρα μου φέρτε το πίσω. Άλλα έτσι είστε εσείς η νεολαία, μας κλέβετε, μας σκοτώνετε...Αλήτες". Την ακούει ένας χούλιγκάνος που πέρναγε τυχαία μετά από το σπάσιμο μιας τράπεζας και της πετάει μια μολότωφ για να βγάλει το σκασμό. Με το αετίσιο μάτι μου βλέπω την μολότωφ και πριν φτάσει στη γριά, την αρπάζω και την πετάω στον επόμενο.

Δημοσ.

Παιρνω το μπαστουνι του γερου και καθως ερχεται η μολοτοφ πανω μου της δινω μια και πεταγεται στη λιμνουλα που ειχαν σχηματισει τα νερα που βγαιναν απο τον πυροσβεστικο κρουνο.Δινω το μπαστουνι πισω στον γερο αλλα καθως ηταν σπασμενο απο το χτυπημα της μολοτωφ δεν το ηθελε και ετσι πεταω το σπασμενο μπαστουνι στον επομενο

Δημοσ.

πιανω το μπαστουνι γιατι το δικο μου στραβωσε μιας και η βολη στην τρυπα Ν04 του γκολ της γλυφαδας πηγε στο γερο το διαολο!!!ομως το κλεβει ο βοηθος μου και το πουλαει στην μαυρη στον επομενο!

Δημοσ.

αγοραζω το μπαστουνι,ριχνω μια σε κατι πετρες που ετχε να βρεθουν μπροστα μου,και μια απο αυτες παει και στον επομενο...

Δημοσ.

η πετρα ετυχε να μπει στην τσεπη μου!!!!!καθως επλυνε το τζιν η μανα μου η πετρα χαλασε το πλυντηριο και το στηλαμε στον επομενο μαστορα!!!

Δημοσ.

ξερω και απο πλυντηρια...παιρνω το μπουλια μπουλια και αφου καθομαι και το φτιαχνω παει και πεφτει πανω του ενας βοηθος μου και το χαλαει ξανα...τσατιζομαι και εγω και το πεταω στον επομενο...

Δημοσ.

Εκεινη την ωρα εκανα ορειβασια στον βραχο για να φτασω στην ψηλη κορφη και πεφτει η σταχτη πανω μου.Νευριασμενος εγω πεταω ενα γαντζο ορειβασιας προς τα κατω και χτυπαει εναν αθωο συνανθρωπο που περναγε απο κατω και κατα συμπτωση ειναι ο επομενος που θα ποσταρει

Δημοσ.

πεφτει ο γαντζος στο κεφαλι μου...λιποθυμω και μολις ξυπναω βλεπω ενα παγουριδιπλα μου το οποιο κλωτσαω και κατρακυλαει μεχρι κατω,οπου το βρισκει ο επομενος...

Δημοσ.

edit(με πρόλαβε η virgo):Το παγούρι πέφτει στην κεφάλα μου. Οχι ρε γμτ πάλι στα χέρια της psycho νοσοκόμας θα βρεθώ... Και θα είμαι και τραυματίας άνθρωπος. Τελικά, είμαι τυχερός. Η νοσοκόμα μετά την αφαίρεση νεφρού που της έκανα πέθανε από ακατάσχετη αιμοραγία, το μόνο που απέμεινε να τη θυμίζει είναι τα ράμματα που "ξέχασα" να της κάνω. Για να μην με ξανακυνηγάει το FBI τώρα που γλύτωσα με παραγραφή του προηγούμενου αδικήματος μου, πετάω τα ράμματα στον επόμενο με την ελπίδα οτι θα ενοχοποιηθεί αυτός για το θάνατο της psycho νοσοκόμας.

Δημοσ.

μολις καταλαβαινω τι ειναι αυτο που μου ηρθε κατακουτελα,πανικοβαλλομαι,περναω τα ραμματα πανω σε ενα αρκουδακι και τα πεταω στον επομενο...

Δημοσ.

Το αρκουδάκι αυτό πέφτει από το υπερπέραν μέσα στα απύθμενα βάθη του υποσυνείδητού μου κ διαπιστώνω πως είναι η κούκλα του Σατανά τα παίρνω κ εγώ τότε κ κάνω summon Planetar όπου την εξολοθρεύει με το worpal greatsword +3 που έχει στην κατοχή του αλλά δυστυχώς πάνω στην μάχη παίρνει κ μένα η σπαθιά που έριξε κ βρίσκομαι στα χέρια της psycho νοσοκόμας. Αποφασίζω εντέλει να της επιτεθώ με 1 νερόμπομπα με βασιλικο νερό, αλλά αστοχώ τελευταία στιγμή κ αυτή καταλήγει στον επόμενο...

Δημοσ.

Με κινησεις matrix αποφευγω την νερομπομπα και σκαει πανω στο τοιχο, απο την πιεση ομως το βασιλικο νερο με εβρεξε,βγαζω την μπλουζα, την τυλιγω με μια πετρα, την περιλουζο με πετρελαιο της αναβω φωτια και την πεταω στον επομενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...