Προς το περιεχόμενο

Game : Πέτα κάτι στον επόμενο που θα ποστάρει

Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιάνω την μαγκούρα και ξαφνικά βλέπω μπροστά μου το φάντασμα του Μπρους Λη που είχε για παρέα τον Τσακι Τσαν να με σημαδεύει με ένα πολεμικό κοντάρι και να με προκαλεί για μονομαχία..

Μην έχοντας κάτι να τους αντιμετωπίσω κάνω κλικ στην λαβή της μαγκούρας και πετάγεται μια σπάθα των Σαμουράι με γρήγορη και αιφνιδιαστική κίνηση ξεκοιλιάζω τον Τσακι Τσαν και αποκεφαλίζω το φάντασμα του Μπρους Λη.

Το κομμένο κεφάλι κάνοντας γκελ στον δρόμο πηγαίνει στον επόμενο…..

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίρνω το κεφάλι κάνωντας ποδαράκια επηρεασμένος από video ροναλντινιο και αφού μετρήσω 10,000 χωρίς να ακουμπήσει κάτω, το σουτάρω στον επόμενο...

Δημοσ.

πιάνω τη φανέλα, η οποία δυστυχώς για μένα ήταν ιδρωμένη. Τη βάζω στο πλυντήριο και τη στίβω. Μαζεύω τον ιδρώτα σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα, την στέλνω για μια ανάλυση dna μιας και έχω βάσιμες υποψίες οτι ο Μπουφόν είναι μπασταρδάκι. Εκεί συναντώ και πάλι τη νοσοκόμα η οποία μετανιωμένη για αυτό που έκανε στο manuel μου δίνει το φάρμακο για τη συγκόληση του κεφαλιού του Μπρούς Λι. Κολάω το κεφάλι αλλά διαπιστώνω οτι το κόλλησα ανάποδα, οπότε όπως είναι άχρηστος ο Μπρους τον πετάω στον επόμενο.

Δημοσ.

πιανω το κεγαλι,βλεπω οτι το`χεις κολλησει στραβα[μα καλα,ενα κεφαλι δεν μπορουσες να κολλησεις?αστροφυσικη ειναι?],ετσι το ξαναανοιγω,το φτιαχνω σωστα και το ξανακολλαω και μετα το πεταω στον επομενο

Δημοσ.

Πετάγομαι και πιάνω τον Μπρούς με το κεφάλι σωστά. Τον στέλνω να απαγάγει τον George Bush. Ξεχνάω να του πώ οτι θέλω τον junior, μου φέρνει πίσω τον πρώην πρόεδρο. Σκέφτομαι οτι δεν θα μου δώσουν λύτρα για αυτόν οπότε τον πετάω στον επόμενο

Δημοσ.

Πιάνω το Μπους τον πρεσβύτερο και τον βασανίζω λίγο για πλάκα πριν τον ξεφορτωθώ. Μετά πετάω το βαλιτσάκι με τα βασανιστικά μου εργαλεία στον επόμενο...

Δημοσ.

παιρνω τα εργαλεια βασανισμου και βασανιζω την αδερφη μου[μου εχει σπασει τα νευρα σημερα]και μετα την πεταω στον επομενο

Δημοσ.

Πιάνω την αδερφή της virgo και την τρέχω στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, κρίμα το κορίτσι. Πάω σε άλλο νοσοκομείο αυτή τη φορά για να μην πετύχω τη psycho νοσοκόμα. Έλα, όμως που αυτή έχει έρθει επίσκεψη σε κάτι πρώην συμφοιτήτριες και να τη πάλι μπροστά μου. Πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, την αρπάζω από τη λευκή ποδιά της, την πετάω πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι και της αφαιρώ το ένα της νεφρό. Το βάζω στο e-bay αλλά δεν πιάνει μία. Μου την πέφτει το FBI για παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων και αναγκάζομαι να διαφύγω στην Κολομβία. Εκεί γνωρίζω έναν μεγαλοέμπορο κοκαΐνης και μου δωρίζει 3 τόνους κόκας, τους οποίους και πετάω στον επόμενο.

Δημοσ.

Πουλαω τους 3 τονους και με τα κερδη περνω 6 τονους

Πουλαω τους 6 τονους και με τα κερδη περνω 12 τονους

Πουλαω τους 12 τονους και με τα κερδη περνω 24 τονους

Πουλαω τους 24 τονους και με τα κερδη περνω 48 τονους

και τοτε πεθαινει ενας θειος μου και μου αφηνει 1 τρισεκκατομυριο δολλαρια οποτε δεν εχω αναγκη 48 τονους κοκα,τους βαζω γευση μουσταρδας και τους πεταω στον επομενο για να δω τι θα κανει 48 τονους κοκκαινη με γευση μουσταρδας

Δημοσ.

Και για κακή μου τύχη έρχοντε σε έμενα. Εδώ δεν είχα τι να κάνω 3 τόνους κανονικής κόκας, θα έχω τι να κάνω 48 τόνους με γεύση μουστάρδας; Δίνω λίγο στο σκύλο μου να δω αν έστω την τρώνε οι σκύλοι και αυτός εθίζεται. Πάει στην αποθήκη και καταναλώνει μονομιάς όλο το πράμμα και πεθαίνει από υπερβολικότατη δόση κοκαΐνης. Τι να τον κάνω και γω τον μουμιοποιώ για να τον βάλω για διακοσμητικό στο σαλόνι αλλά δεν ταιριάζει με το χαλί και η γυναίκα μου τον ανταλλάσει με τη μουμιοποιημένη κουκουβάγια της γειτόνισσας. Εγώ φοβάμαι τα νυχτοπούλια και την πετάω στον επόμενο.

Δημοσ.

Eγω νομιζω πως ειναι φτερο για ξεσκονισμα και καταλαθος εκει που ξεσκονιζω ριχνω το καλο το βαζο της μανας μου.Επειδη ομως δεν βρισκω που να πεταξω το βαζο,πεταω στον επομενο την μανα μου...

Δημοσ.
Eγω νομιζω πως ειναι φτερο για ξεσκονισμα και καταλαθος εκει που ξεσκονιζω ριχνω το καλο το βαζω της μανας μου.Επειδη ομως δεν βρισκω που να πεταξω το βαζο,πεταω στον επομενο την μανα μου...

ποιος την ακουει τωρα την μητερα σου...περπατουσα στο δρομο καθως επεσε πανω μου το βαζο,ευτυχως το προφτασα και δεν εγινε χειροτερα...παιρνω οτι εχει απομεινει απο το βαζο που εσπασε ο KaizerSoze και το πεταω στον επομενο

Δημοσ.

Τα κομμάτια πέφτουν μπροστά μον, λιώνουν και σιγά σιγά πλησιάζουν το ένα το άλλο σχηματίζοντας τον Τ-1000 που λίγο πριν είχε μεταμορφωθεί σε βάζο, ποιος ξέρε άραγε με πιο σατανικό σκοπό. Αρπάζει, λοιπόν, ένα παρακείμενο φορτηγάκι και μου το εκσφενδονίζει, ίσα ίσα που προλαβαίνω να διακτινιστώ στο εντεπράιζ, ενώ το φορτηγάκι πέφτει πάνω σε έναν πυροσβεστικό κρουνό, τα νερά πετάγονται ψηλά και καταβρέχουν τον επόμενο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...