Azaell Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 πιανω το βερικοκο . . . . το τρωω και φυτευω το κουκουτσι!!!! φυτρωνει η μαγικη βερικοκια που θα την ανεβει ο επομενος!!!!!
Snolly Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ανεβαίνω στη βερικοκιά ψηλά κι ακόμα πιο ψηλά, 2 μέρες και 2 νύχτες πάλευα να ανέβω, φτάνω στην κορυφή και εκεί βρίσκω τον Μικρούτσικο που μου δίνει για την άσκοπη και ηλίθια αυτή ανάβαση το έπαθλο: Το ΧΡΥΣΟ @ρχίδι. Πιάνω το @ρχίδι και το πεταω στον επόμενο...
Rising1980 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Τσιμπάω το αρχίδι και το βγάζω αμέσως σε δημοπρασία στο Ebay όπου πιάνω 450.000 ευρώ από έναν μανιακό συλλέκτη αρχιδιών. Με αυτά τα λεφτά αγοράζω έναν πύραυλο (όχι Magnum) τον οποίο κάνω πάσα στον επόμενο.
DarkKnight Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Βγάζω τον τεράστιο μαγνήτη που έχω κοντά στο κέντρο της γης κ τραβάω τον πύραυλο ο οποίος είναι οπλισμένος με 666 βόμβες νετρονίων 666 μεγατόνων έκαστος κ τον εκτοξεύω στο Χίλτον, νάσου όμως κ η Paris στην σουίτα που πεολειχούσε το φάντασμα του Elvis, γίνοντε κ οι 2 άπειρα κομματάκια κ πετάγετε από το πο@λί του Elvis το χρυσό condom στον επόμενο...
Ceridwen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 φοράω ειδίκο χειρουργικό γαντάκι, μαζεύω το condom του elvis σε μια σακουλίτσα και το πάω απ ευθείας για ανάλυση. Με τις απαντήσεις γράφω μια διατριβή με θέμα "το μετα-σπέρμα και η μετα θάνατον σεξουαλική ζωή" Φυσικά βραβεύομαι με νόμπελ (μετα)φυσικής και ειρήνης μόνο και μόνο για να μην το πάρει ο Μπόνο. Και όχι μόνο, στο πάρτυ της απονομής του δίνω ένα τόσο δυνατό χαστούκι που εκσφενδονίζονται τα γυαλιά του προς τον επόμενο...
danton Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 πιάνω τα γυαλιά και τα πετάω κάτω οπότε και αρχίζω να τα πατάω με μανία μέχρι που γίνονται χιλιάδες κομματάκια. Ένα από αυτά καρφώνεται στο ποδάρι μου και τρέχω στο νοσοκομείο για αντιτετανικό, τόσοι και τόσοι τα έχουν πιάσει αυτά τα γυαλιά. Η νοσοκόμα μόλις τελειώσει με την ένεση, γλυστράει στην μπανανόφλουδα που άφησε εκεί ο manuel πριν φάει την μπανάνα και πετάξει τα κουκούτσια, και εκσφενδονίζεται η σύρριγγα στον επόμενο.
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 παιρνει ο επομενος την συριγγα και την πεταει πανω σε ενα αφρολεξ σαν να παιζει βελακια...απο την προσκρουση ομως σπαει το αφρολςξ και ενα κομματι πεταγεται στον επομενο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 το χτύπημα από το αφρολέξ ήταν μοιραίο. Βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένο κεφάλι. Εκεί η νοσοκόμα που είχε πατήσει την μπανανόφλουδα που είχα αφήσει, για να μ'εκδικηθεί, μου δίνει λάθος φάρμακα. Στη διαθήκη μου, είχα ζητήσει να πετάξουν στον επόμενο ένα γάντι!
sniper_206 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Σηκώνω το γάντι αλλά διαπίστωσα ότι ήταν γάντι του μποξ Το φοράω και ρίχνω μια γερή γροθιά στη μούρη του Ρόκυ που του φεύγει η μασέλα και πετάγεται στον επόμενο...
kirileman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Φοράω το γάντι και ψάχνω ως Συλλέκτης οστών Νο2 σε ένα σημείο που μου υπέδειξε στο όνειρό μου το πνεύμα του προηγούμενου. Το χώμα είναι σκληρό, βάζω με χειρουργική ακρίβεια TNT στα κατάλληλα σημεία (για να μην καταστρέψω ότι μπορεί να υπάρχει εκεί), από την έκρηξη καταστρέφονται οι διπλανές γραμμές, το τρένο έρχεται, εκτροχιάζεται και κατευθύνεται με ταχύτητα στον επόμενο!!!!!!!!!!!!! (edit. το πρόλαβε άλλος το γάντι, άρα όλα ήταν ένα όνειρο)
PavelX Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αφού σταματήσω στο τρένο σηκώνοντας το χέρι μου σαν τον Neo, και το κάνω κομματάκια, μεταμορφώνομαι σε Al Bundy, βγάζω το παπούτσι μου με το δεξί χέρι, την κάλτσα με το αριστερό, και με μια γρήγορη κίνηση βάζω την κάλτσα στο παπούτσι και το πετάω με δύναμη στον επόμενο
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 παιρνω την καλτσα,την γεμιζω πετραδακια και το πεταω στο κεφαλι τουεπομενου
Mystirios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 ΔΕΝ αντέχω τη βρώμα της κάλτσας και καθώς λιποθυμάω η γεμιστή κάλτσα σκάει στη μούρη ενος περιπλανόμενου παππού που κάνει τη βόλτα του αντάμα με το μαγκούρα του. Καθώς ο παππούς βρίζει τη νεολαία και καταριέται του φεύγει κατα λάθος η μαγκούρα και κατευθύνεται προς τον επόμενο...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 αποφευγω την μαγκουρα σαν τον Νιο στο Ματριξ και πεφτοντας σκαω ψαλιδακι στην μαγκουρα και την στελνο στον επομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.