DarkKnight Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ζουμάρει τότε ο Predator πάνω στου Alien την φτέρνα κ του ξεσκίζει το κρανίο με το τρομερό του spear είχε όμως 1 αμάσητο χαλασμένο φρονιμήτη κ το πετάει στον επόμενο...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 πιανω τον φρονημητη,του βαζω χρυσαφι και τον πουλαω σε γυφτο για 2 καρπουζια που τα πεταω στον επομενο
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Παιρνω τα καρπουζια τα τρωω και τα ξερναω(πεταω) στη μαπα του επομενου...
Mystirios Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 σκύβω για να τ'αποφύγω αλλά μέχρι να σκύψω τα χω φάει στη μάπα xD Κατηγορώ τον επόμενο ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης που δέχτηκα , παίρνω τηλ το 100 (911 αν προτειμάτε) σκάνε τα ματ και κάνουν ντου στον επόμενο
Ceridwen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 πάλι καλά που ξέρω ΟΛΕΣ τις γνώστες πολεμικές τέχνες (και μια δυο αλλες όχι τοσο) και τους κατατροπώνω όλους (και τις 3 διμοιριές) από ένα αναίσθητο όργανο παίρνω ένα όπλο-ούζι (αυτά με το λουράκι) για ενθύμιο. Θυμάμαι όμως ότι υποστηρίζω τη μη-βία, αρά το πετάω στον επόμενο...
blackwar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 O επόμενος που πάντα ονειρευόταν να ληστέψει μια τράπεζα, πιάνει το ούζι (με το λουράκι) και μπουκάρει στην φάτσα κάρτα τράπεζα που έχει μπροστά του και σε χρόνο dt αρπάζει ένα αμύθητο ποσό. Όμως μόλις συνειδητοποιεί πως τα Μ.Α.Τ έχουν ξυπνήσει από τον λήθαργο και τον κυνηγάνε στα στενά της πόλεως, τηλεφωνά στον επόμενο που είναι και ο κρυφός συνεργός και ως δια μαγείας εμφανίζεται με ένα ελικόπτερο και του πέτα το σάκο με το αμύθητο ποσό.....
sniper_206 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Πέρνω το σάκο με το αμύθητο ποσό και την κάνω για Μαλαισία απ' όπου πετάω στο ταχυδρομικό κουτί μια κάρτα-πρόσκληση για τον επόμενο...
DarkKnight Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Πιάνω την κάρτα πρόσκληση στον αέρα με τα φανταστικά μου αντανακλαστικά κ πετάω με το X-Wing μου για Μαλαισία, να σου όμως το Star Destroyer μπροστά μου κ κάνει το σκάφος μου κομμάτια αλλά όντας Lucky Bastard εκτοξεύομαι από το διαλυμένο σκάφος 0.000000001 picosecond πριν την έκρηξη κ φτάνω Ακτή Ελεφαντοστού όπου εκεί πετάω στον επόμενο το κράνος για ενθύμιο (το μάμησα εεεεεεεε???)...
christos_0b Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Πιανω το κρανος,το φοραω και ψαχνω το σπιτι του Toure.Βρισκω τον γιαγια και αφου τον πλακονω στις μπουνιες τον παραδιδω στον επομενο(ελπιζω να ειναι γαυρος) για να τον γυρισει στην ελλαδα....
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 προτιμω ομως να τον βαλω στην φυσικη του θεση,στη φυτεια μου να μαζευει καλαμποκια.Περνω ενα καλαμποκι και το πεταω στον επομενο
danton Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 πιάνω το καλαμπόκι το βάζω στ φούρνο μικροκυμάτων και αρχίζει να σκάει σε pop corn το αναθεματισμένο,οπότε βαριέμαι να καθαρίζω, δεν θέλω να τα δει και η γυναίκα έτσι(ποιός την ακούει; ) πετάω το φούρνο μικροκυμάτων μαζί με τα pop corn και τη γάτα της γυναίκας μου στον επόμενο. Στη γυναίκα μου λέω οι η γάτα της έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο φούρνο και την έθαψα για να μη την δει και στεναχωρεθεί.
sniper_206 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Αφήνω το φούρνο και πιάνω τη γάτα. Αφού τη βασανίσω λίγο την πετάω σε μια μάντρα με σκυλιά. Αυτά για αντάλλαγμα μου δίνουν ένα κόκκαλο το οποίο πετάω στον επόμενο...
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 παιρνω το κοκκαλο,το πεταω στο παραθυρο του γειτονα και ο γειτονας μου πεταει μια μπανανα οπου την πεταω στον επομενο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 τρώω την μπανάνα, και πετάω στον επόμενο τα κουκούτσια!
virgo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 : τρώω την μπανάνα, και πετάω στον επόμενο τα κουκούτσια! εχει η μπανανα κουκουτσια? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: παιρνω τα κουκουτσια και τα αφηνω στο πατωμα για να πιασω ενα βερικοκο...πιανω το βερικοκο και το πεταω στον επομενο.... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.