Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 θα ήθελα να ρωτήσω... θέλω να συνδέσω το φορητό μου acer με την τηλεόραση που έχω βασικά για την παρουσίαση κάτι φωτογραφιών , γνωρίζει κανείς τι καλώδια θα χρειαστώ? Γιατί το manual που έχω δεν λέει τπτ για σύνδεση με tv.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 θα χρειαστεις ενα καλωδιο s-video και αν η τηλεοραση σου δεν εχει εισοδο s-video τοτε θα χρειαστεις και ενα ανταπτορα απο s-video σε rca η σε scart,αναλογα την εισοδο της τηλεορασης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 μήπως ξέρεις έιναι το ίδιο καλώδιο που συνδέουμε την κάμερα με την τηλεόραση? γιατί μου φαίνεται s-video είναι κ κει το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Σύγκρινε την έξοδο του φορητού με την αντίστοιχη από την κάμερα... Αν είναι ίδιες τότε σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.