UnderDoG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω οτι αυτη ειναι η κατάλληλη κατηγορία για το πρόβλημα μου. Έχω εναν P.4 3.2 GHz, 1 GB RAM kingston, motherboard ASUS P5AD2,2 ολοκαίνουριους δίσκους Samsung Sata 160 Gb ο καθένας, κάρτα γραφικών ATI shapphire x600,dvd rw LG και τροφοδοτικό hec 525. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν πάω να κάνω εγκατάσταση win xp professional απο bootable cd και η θα μου γράψει overclocking failed -χωρίς να έχω πειράξει κάτι στο BIOS το έχω αφήσει στο auto- ή θα προχωρήσει κανονικά θα βγεί στην οθόνη προετοιμασίας εγκατάστασης των windows και με το που θα με πήγαινε λογικά στην οθόνη welcome που θέλω να εγκαταστήσω τα windows κτλ μου βγάζει μπλε οθόνη με error λέγοντας οτι κάποιο hard drive ή καποια συσκευή που εγκατέστησα έχει πρόβλημα και μένει εκεί. Ο ενας δίσκος ειναι master ο άλλος slave ενώ το dvd ειναι συνδεδεμένο ως ide. Επίσης να πώ οτι άλλαξα την κάρτα γραφικών έβαλα την ΑΤΙ Χ300 του αδερφού μου αλλα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Τι να κάνω???
S2Katana Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Kαταρχας δοκιμασε να εφαρμοσεις τις default ρυθμισεις του Bios για την περιπτωση που αλλαξες κατι χωρις να το καταλαβεις.
GMXL1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δώσε και τον κωδικό του μηνύματος μήπως και μπορούμε να καταλάβουμε κάτι παραπάνω
UnderDoG Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Παιδιά επανέφερα τις default ρυθμίσεις του bios αλλα πάλι τα ίδια. Το μήνυμα που μου βγάζει ειναι το εξής: STOP:0X0000007B(0XF7C8263C,OXC0000034,0X00000000,0X00000000) ..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.