kallair Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Σκέφτομαι να αγοράσω εξοπλισμό ώστε να αξιοποιήσω τις υπηρεσίες του voipbuster. Στην αρχή σκεφτόμουν να αγοράσω το Onevoip EasyBlue Box αλλά χρειάζεται να έχω το pc αναμμένο για να κάνω κλήσεις. Μετά πήρε το μάτι μου το LINKSYS SPA1001 1 FXS PHONE ADAPTER. Το συγκεκριμένο αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το pc για να κάνεις κλήσεις μέσω voip. Το voipbuster χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SIP όπως και το linksys. Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα, σωστά; Η απορία μου όμως είναι άλλη. το linksys πως συνδέεται; πρέπει να το συνδέσω πάνω σε modem/router ή στην πρίζα του τηλεφώνου κατευθείαν; αν πρέπει να το συνδέσω σε modem/router, πείτε μου κάποιο καλό κ φθηνό για να κάνω την δουλειά μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
devout84 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα, προσωπικά εγώ έχω το linksys pap2 και χρησιμοποιώ ταυτόχρονα voipbuster και το evoice της hol. Δεν χρειάζεται να έχω το pc ανοικτό. Συνδέεται πάνω σε ένα switch στο οποίο είναι επίσης συνδεδεμένο το router (ένα speedtouch 530), το pc μου και άλλες 3-4 συσκευές... Αμα έχεις modem δεν θα κάνεις εύκολα δουλειά καθώς τα modem δεν συνδέονται πάνω σε switches! Πολύ καλό είναι και το spa1001 που λές, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά κάνει την ίδια δουλειά που κάνει και το pap2. Οπότε για να καταλήξουμε: αγοράζεις ένα router, ένα switch και το linksys (κι έτσι αποφεύγεις να έχεις το pc σου ανοικτό) Edit: Μπορείς επίσης να αγοράσεις και router με ενσωματομένο switch για να γλυτώσεις και κάποια €...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.