cyberstorm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 paei tosos kairos pou irthe to adsl stin ellada kai exoun kikloforisi ekatontades markes modem/router.....poies markes episteueste cisco linksys kai poies alles gia ikiaki xrisi panta (home users) epidi endiaferomai na paro kai thelo na paro gnomes.....
Melissa_virus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βασικά τώρα υποτίθετε πως έρχετε και το adsl 2. opote prepei na diale3eis enan router pou na to sikwnei to dsl2. Γενικά για οικιακή χρήση πιστεύω ότι η level one βγάζει καλούs routers. Αυτό έχω εγώ και πρόβλημα δεν μου έχει βγάλει. καλή τιμή και αξιόπιστο. Δεν θα έλεγα ότι οι routers tis cisco είναι για οικιακή χρήση. Έχουν πολλές δυνατότιτες που για το σπίτι είναι άχρηστες. Και αυτός που θα τον αγοράσει το πιο πιθανό είναι να μην έχει ιδέα τι είναι όλα αυτα...(αναφέρομαι στα μοντέλα τον 250euro και άνω.)
tsakonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 1)Netgear 2)Cisco/linksys meta.......... to..... Xaos Dialekse mia aptis duo markes kai pare modem/router/firewall/switch/wireless Pleon ta 5 se 1 einai ta kalutera se analogia timhs.
binary_dreamer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 zyxel prestige. είναι προσιτα και είναι άπαιχτα
giorgos th. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ego me to speedtouch 585i V6 (ADSL2) eimai poli euxaristimenos.poli kalo gia ta lefta tou.
doubleh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 zyxel έχουμε στη δουλειά, αλλά το web interface του συνεχώς κολλάει. Σπίτι έχω microcom. Μια χαρά είναι, με μοναδική εξαίρεση πως σε αρκετές ρυθμίσεις, όπως port forwarding θέλει reboot ενώ έχει και αρκετούς περιορισμούς πχ μόνο 20 πόρτες. Πάντως δουλεύει και μέσω usb, οπότε δεν χρειάζεται το port forwarding
binary_dreamer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ποιο μοντέλο? μήπως θέλει κάποιο firmware upgrade? σε όσα έχω δουλέψει είναι απίστευτα. μην κρίνεις από ένα μόνο.
cyberstorm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.615007 aksizi na to paro??? skeftomai na paro tin prosfora tis forthnet pou dini ena modem sketo modem doro ....to paketo einai adsl in a box....tha sindeso to modem pano sto router linksys kai tha einai ola ok???
binary_dreamer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 καλά είναι φίλε, αλλά ίσως λέω και υπογραμμίζω ΙΣΩΣ να χρειαστείς firmware upgrade. κατα τα άλλα είναι καλά. cisco θυγατρική είναι
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Ναι κοινός είανι cisco φτηνιάρικο θυγατρικό που λέμε. Θα χρειαστεί firmware update. Εγώ πήρα το ίδιο στο wireless. Που στάνταρ θέλει Update. Eχουν ακουστεί πολλά γι'αυτό... Βασικά με βλέπω να συνεχίζω να δουλεύω το level one.
doubleh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 binary, ίσως έχεις δίκιο, γι αυτό και δεν γενίκευσα. Δεν μπορώ όμως να δοκιμάσω firmware update για να σου πω αποτελέσματα. Το μοντέλο νομίζω είναι το 600Ε
binary_dreamer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 γενικώς σε διάφορα forums με δίκτυα και συσκευές, τα zyxel έχουν ψηφιστεί τα πιο αξιόπιστα. έχω κάνει πολλές εγκαταστάσεις δικτύων και σε ποσοστό >90% βάζω zyxel. μέχρι τώρα δεν είδα κανένα πρόβλημα. τώρα όσον αφορά εσένα δεν ξέρω. πες μου αν μπορώ να βοηθήσω.
admin.iekep Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 1. CISCO the BEST αλλα δεν κανουν για σπιτι 2. ZYXEL 3. US ROBOTICS 4. ALCATEL αυτα ολα τα εχω δοκιμασει και λειτουργουν χωρις προβληματα , αναβαθμισεις κτλ. τα LINKSYS παρολου CISCO θελουν καποια πραγματα επισης INTRACOM JETSPEED. αυτα προτεινω η ZYXEL η USR
StavrosD Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Με το Linksys που είχα γενικά δεν είχα προβλήματα. Ίσως μια φορά κάθε 2 βδομάδες να κόλλαγε το ασύρματο, αλλά γενικά όλα καλά. Τώρα το έχω στο γραφείο και συνδέονται 3 PC ασύρματα και ένα με ethernet. Μια εξαίρεση: το wag354gs που είχαν πάρει πολλοί δώρο με σύνδεση, έχει βγεί πολύ προβληματικό. Εγώ είχα το wag54gs. Έχουν κυκλοφορήσει και μοντέλα με 2 και 3 κεραίες, για μεγαλύτερη εμβέλεια (wag54gx2 , wag54gx4)
dre@mc@tcher Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Exo akousei gia ena kalo pou legetai Fritz! kai einai kalo kai gia to voip. ti lete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.